15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bilder av medisinsk Kalanchoe og anbefalinger for bruk

Kalanchoe healing Fordelene med Kalanchoe er ubestridelige: den behandler rennende nese og bihulebetennelse, den regnes som et utmerket kosmetisk produkt. Planten bidrar til å bekjempe forkjølelse og er en god forebygging mot den..

Etter bildet å dømme, kan den medisinske Kalanchoe neppe kalles et universalmiddel for forkjølelse og andre luftveisplager. Oftest brukes hvitløk, løk og medisinske urter for å bekjempe forkjølelse. Bladene på denne planten skjuler imidlertid helbredende kraft i seg selv – en juice rik på en rekke mikro- og makroelementer, vitaminer og mineraler..

Nyttige egenskaper ved Kalanchoe

Kalanchoe Dergemon Kalanchoe ble introdusert fra Madagaskar, hvor den fremdeles vokser som en representant for villfloraen. Denne blomsten finnes også i mange asiatiske land. I vårt klima føles planten best på vinduskarmen og skiller seg ikke ut i finurlig omsorg. Skjønnheten og fordelene med Kalanchoe kombineres ideelt, så denne vindusdekorasjonen er den mest etterspurte.

Kalanchoe pinnatePlanten er av forskjellige typer, som hver er nyttig på sin egen måte. Oftest blir Degremona og Feathery Kalanchoe funnet – dette er rekordholderne for innholdet av næringsstoffer. Plantejuice brukes i slike tilfeller:

 • å stoppe blødningen;
 • lindre betennelse;
 • akselerere sårhelingsprosessen;
 • brukes som et antiseptisk middel.

Eierne av denne planten vet hva Kalanchoe hjelper fra, og bruker den aktivt i folkemedisin. Plantens saft fremmer tidlig helbredelse av sår og purulente sår. Det gjenoppretter vev, fjerner effekten av byller, brukes til å behandle erosjon.

Det er nyttig å ha et slikt husplante. Du trenger bare å vite hvordan den medisinske Kalanchoe ser ut, fordi mange tradisjonelle metoder for å håndtere utslett og akne inkluderer saften i oppskriften. Anlegget brukes i dermatologi og kosmetologi, brukes aktivt som oftalmisk medisin og terapi for ØNH -organer. Kalanchoe er uunnværlig i hjemmebehandling av mange plager: herpes, åreknuter, periodontal sykdom, stomatitt og gingivitt. Det hjelper å lindre tannpine av forskjellige slag..

De helbredende egenskapene til Kalanchoe er levert av organiske syrer, mineraler (kobber, kalsium, jern) og vitamin C.

Behandling av rhinitt og bihulebetennelse

Store blader brukes til medisinske formål.Sørg for å vurdere hvordan Kalanchoe ser ut på bildet som kurant for forkjølelse. For disse formålene er Cirrus -arten best egnet. Under en sykdom er det nyttig å dryppe plantesaft i nesen, og du kan få den på følgende måte:

 1. Vask bladene og skjær dem fint.
 2. Sett en tallerken med blader i kjøleskapet i flere dager, bare da kan de rulles gjennom en kjøttkvern og juice.
 3. Du må fornye medisinen annenhver dag..

Kalanchoe juiceMed en liten rennende nese er det nok å tørke neseborene med en bomullspinne dyppet i helbredende væske. Barn under to år må redusere saftkonsentrasjonen ved å fortynne den med kokt vann.

Dosering for bihulebetennelse og vanlig rhinitt: tre ganger om dagen, et par dråper i hvert nesebor.

Ekstraksjon av juice fra et blad av KalanchoeVed komplikasjoner er det tillatt å konsumere plantens juice inne, men en lege bør foreskrive slik behandling. Opptil 100 gram juice kommer ut av et stort blad eller flere små blader. Denne mengden er oftest den daglige dosen. Men før du starter behandlingen, må du be legen om et bilde av den medisinske Kalanchoe, for ikke å ta feil av typen ingrediens. Du bør ikke misbruke drikken, da overdreven opphopning i kroppen kan være giftig. Den optimale dosen er ikke mer enn fem gram per kilo menneskelig vekt.

Søknad innen kosmetologi

Voksne og unge Kalanchoe -planterVåre bestemødre kjente den største fordelen med Kalanchoe, fordi den besto av en fantastisk kosmetologisk effekt. Blader og saften deres er ikke verre enn dyre kremer for å takle en rekke problemer..

For vorter – komprimerer fra hakkede Kalanchoe -blader. Fra kviser – tørk huden med juice. For sirkler under øynene – lag kremer av blader uten skall.

Kalanchoe juice anbefales å tilsettes kremer og sjampo. Det vil forsterke de gunstige egenskapene til hud- og hårpleieprodukter..

Kontraindikasjoner

Voksen planteHvis du allerede vet hvordan det medisinske Kalanchoe ser ut, er det på tide å gjøre deg kjent med kontraindikasjonene:

 • diabetes;
 • revmatisme;
 • leversykdommer;
 • onkologiske sykdommer;
 • lavt blodtrykk;
 • allergi;
 • svangerskap.

Kalanchoe bør behandles med forsiktighet for personer som lider av hjertesykdom. Terapi kan provosere en bivirkning – blemmer.

Det er umulig å oppgi nøyaktig hva Kalanchoe hjelper fra, fordi dets helbredende egenskaper er ganske forskjellige. Denne blomsten er i stand til å desinfisere luften, forbedre hjernefunksjonen og fysisk aktivitet. Kalanchoe er nyttig tidlig på våren, som en profylakse mot vitaminmangel. Det øker kroppens immunitet, derfor er det uunnværlig under epidemier av influensa og SARS. Men likevel bør Kalanchoe ikke behandles på lenge, siden dens sterke egenskaper undertrykker kroppens arbeid. Kalanchoe kan kalles et helbredende middel som bidrar til å holde seg frisk.

Hvordan kurere en rennende nese for en baby – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea