15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Medisinske egenskaper og prinsipper for bruk av vodka -tinktur på valnøttpartisjoner

medisinske egenskaper av valnøttpartisjoner I mange århundrer anses valnøtten å være en helbredende frukt. Det unike i sammensetningen tinktur på valnøttpartisjoner med vodka er en del av kompleks terapi ved behandling av mange sykdommer. Det kan brukes alene eller som et ekstra verktøy for å forbedre effektiviteten av medikamentell behandling. Valnøtt er et utmerket produkt som har mange fordelaktige mikroelementer, og septaene har en utmerket terapeutisk effekt for behandling av forskjellige sykdommer. De inneholder en stor liste over næringsstoffer som glykosider, alkaloider, vitamin C, organiske syrer, jod.

bruk av valnøttpartisjoner i medisin Tilhengere av tradisjonell medisin anbefaler bruk av membraner i kampen mot sykdommer som:

 • å være overvektig;
 • betennelse i øyets ytre membran;
 • inflammatoriske prosesser i slimhinnene;
 • hormonell dysfunksjon.

Fordelene med tinkturer på valnøttpartisjoner er kjent for mange mennesker. Oftest brukes de med mangel på jod i kroppen. Mangel på dette sporstoffet påvirker hele kroppen som helhet og fører til sykdommer som fibroider, myopati, prostata adenom.

Effektiviteten av bruk av tinktur på valnøttpartisjoner

tinktur på valnøttpartisjonerJodmangel i menneskekroppen forstyrrer normal funksjon av skjoldbruskkjertelen, som senere kan føre til brystkreft, og kroppens immunresistens reduseres også. Svakhet, ganske rask tretthet, irritabilitet – alt dette er de første tegnene på at sporstoffer ikke kommer helt inn i kroppen. Folk som bruker mye tid på å jobbe ved datamaskinen, oppdages oftest med mangel på jod..

Tinktur på valnøttpartisjoner og vodka bidrar til å takle disse symptomene. I tillegg har den en rekke terapeutiske effekter:

 • antibakteriell;
 • antiinflammatorisk;
 • antidiabetisk;
 • antineoplastisk;
 • har en sammentrekkende effekt;
 • normaliserer hormonbalansen;
 • normaliserer funksjonen til skjoldbruskkjertelen;
 • senker kolesterolnivået;
 • gjenoppretter jodmangel.

Tinkturoppskrifter tilgjengelig for alle

avkok av valnøttpartisjonerNår du velger nøtter, er graden av modenhet av stor betydning. Konsentrasjonen av sporstoffer er henholdsvis forskjellig for dem, og effektiviteten ved å motta ekstrakter, pulver og infusjoner vil også være forskjellig..

Eksperter anbefaler å bruke umodne frukter til tinkturer. Partisjonene deres er grønne. Det er verdt å gi opp frukt som har blitt lagret i lang tid. De fleste av deres nyttige egenskaper har gått tapt..

partisjoner for alkohol tinkturEt avkok av valnøttmembraner er egnet for barn. Grunnlaget er vann og skillevegger av en ung mutter. Buljongen kokes opp og fjernes etter 10 minutter fra varme. Etter avkjøling er det nødvendig å oppbevare i glass og på et mørkt sted. Sammensetningen tas daglig 30 minutter før måltider, 20 ml. Som et resultat er kroppen mettet med jod i den optimale mengden. Buljongen hjelper til med å fjerne giftstoffer fra kroppen.

tinktur av valnøttpartisjoner for vanlig forbrukTinktur av valnøttpartisjoner med alkohol bør tilberedes i en streng andel: 150 ml alkohol påføres membranene til 30 nøtter. Etter at blandingen er oppnådd, må den lagres i 14 dager på et mørkt sted, deretter kan den påføres 3 ganger om dagen etter å ha blitt oppløst i vann. Ved den første dosen er det nok å ta 15 dråper. Du kan gradvis øke dosen og gi opptil 20 dråper. Varigheten av behandlingsforløpet er 60 dager uten avbrudd..

Oppskriften på tinktur av moonshine på valnøttpartisjoner ligner den som er tilberedt med alkohol. Forskjellen er bare i proporsjoner. I dette tilfellet vil 30 nøtter kreve 220 ml måneskinn.

Som et resultat av å ta denne tinkturen, styrkes immunsystemet, noe som er spesielt viktig i perioden med virussykdommer. Det har også en gunstig effekt på nervesystemet..

Hvis du er overvektig, kan tinkturen kombineres med et effektivt kosthold. Dette vil bidra til å øke metabolismen og eliminere giftstoffer fra kroppen..

For å lage en tinktur fra valnøttpartisjoner på vodka, trenger du 3 ss fint knust råmateriale og 200 gram vodka. Bland ingrediensene i en liten beholder. Den resulterende sammensetningen bør infunderes i en uke. Fortynn det nødvendige antall dråper med vann før bruk. Hvis du bruker tinkturen regelmessig på valnøttpartisjoner, kan du oppnå gode resultater. Varigheten av behandlingen bør bestemmes individuelt. Den optimale perioden er 1 måned. En økning i kroppens tone vil være den beste indikatoren for en vellykket behandling..

Video om tilberedning av tinktur på valnøttpartisjoner

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea