15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Måter å bruke eple cider eddik for hår

eplecidereddik for hårpleie Epleeddik beholder alle de nyttige stoffene og egenskapene til fersk, moden frukt. Det er ingen overraskelse at eplecidereddik er et testet middel mot flass, fet hår og sløvhet..

Væske mettet med organiske syrer, mineralforbindelser og vitaminer:

 • deler aktivt disse rikdommene med hår;
 • normaliserer lipidbalansen;
 • mykner, glatter og forfrisker håret perfekt.

Høye konsentrasjoner av aktive ingredienser kan være farlige. Uforsiktig bruk av eddik truer med brannskader, tørt og sprøtt hår og enda større irritasjon i hodebunnen..

Når vil eplecidereddik være mest effektiv for hår? Hvordan bruke et folkemiddel med fordel og uten skade på hår og sensitiv hud under det?

Relatert artikkel: eplecidereddik – skade og fordel!

Fordelene med eplecidereddik for flass

eplecidereddik for flass Utseendet av flass i hodebunnen ødelegger ikke bare utseendet, noe som gjør det uryddig, uforsynt, men også ledsaget av kløe og riper:

 • utvikling av sekundære infeksjoner;
 • utseendet av en tett skorpe på huden;
 • svekkelse og til og med håravfall.

Derfor er det så viktig å håndtere flass i de tidlige stadiene. Dette vil hjelpe den naturlige eplebiten, som har en aktiv tørkende, desinfiserende effekt..

resultatet av bruk av eplecidereddikFlere midler kan brukes til å behandle eplebittflass, for eksempel skylling med mykt surt vann og hjemmelagde masker med tilsetning av næringsstoffer, vitaminer som er nødvendige for huden og krøllene, og beroligende ingredienser..

Siden omsorg er nødvendig for allerede irritert eller skadet hud, bør eddik aldri påføres ufortynnet for tegn på seboré.!

Skyll hår med eplecidereddik

skyll håretFor å skylle håret med eplecidereddik, fortynn det i to med rent vann ved en temperatur som er behagelig for huden. For å myke opp håret, lindrer følelsen av stram hud, kløe, tørrhet, tilsett lavendel, mynte eller appelsinolje til hjemmemedisinen. Bare noen få dråper per glass er nok til at trådene ikke bare får den nødvendige støtten, men også for å skinne.

Den behagelig varme sammensetningen påføres fuktig hår etter sjamponering og krever ikke skylling:

 1. I stedet for vann kan du ta et nytt avkok av kamille eller calendula som en base for skylling. Det vil forsterke den antiinflammatoriske effekten..
 2. Inkludert et avkok av humlekegler vil gi håret en gul farge og få de kjedeligste trådene til å skinne sterkt i solen..
 3. For å ta vare på tørt hår blandes en eplebit i mengden 2-3 ss med et glass brennesle, som er rik på vitaminer og bidrar til å fukte hodebunnen.

Hvis trådene er tørre, er det nyttig å redusere konsentrasjonen av løsningen ved å øke innholdet av vann, urteinfusjoner og avkok i den..

før og etter påføring av eplecidereddikEn skylle av eplecidereddik for hår som er utsatt for raskt tap av volum og overdreven oljighet, vil hjelpe:

 • beholde friskheten til krøllene lenger;
 • opprettholde sin attraktivitet;
 • forenkle stylingen.

Ustyrte krøller skadet av farging eller varm styling kan gjøres myke, smidige og skinnende igjen med eplecidereddik og skylles med den. Utjevning av håraktens bioaktive sammensetning bidrar til å opprettholde lysstyrken i fargen i lang tid og beskytter mot sprøhet.

Eple cider eddik hår masker

eplecidereddik som en del av en hårmaskeHjemmelagde hårmasker er populære for sin rimelighet og effektivitet. For å opprettholde skjønnheten og helsen til håret, kan du bruke vegetabilske og essensielle oljer, meieriprodukter og honning, frukt, grønnsaker, urter og deres avkok. Eplecidereddik og masker basert på det er til stor fordel..

Dette naturlige produktet passer godt med et stort utvalg ingredienser, som velges avhengig av hårtype og problemet som løses. For tørt, utsatt for sprøtt og sammenfiltret hår, i tillegg til et par spiseskjeer eddik, kan du inkludere i masken:

 • rå eggeplomme;
 • litt rømme eller yoghurt;
 • oliven- eller solsikkeolje;
 • Bee Honey.

Fett hår trenger et annet sett for å normalisere produksjonen av hudutskillelser, gjøre frisyren mer frodig og frisk. I dette tilfellet, ta 2 ss eplecidereddik for hår:

 • skrelt og moset eple;
 • melk whey eller fettfattig kefir;
 • avkok av kamille, eikebark eller hyben;
 • pisket eggehvite.

Komponentene kan varieres etter ønske ved å introdusere nye produkter eller endre proporsjoner. På håret holdes slike terapeutiske masker fra 20 til 40 minutter, og vaskes deretter av med varmt rennende vann..

Skylle video av eplecidereddik

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea