15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fordeler og kontraindikasjoner ved bruk av ingefær tinktur på vodka

Tinktur av ingefærrot med vodka Ingefær vodka tinktur har unike medisinske egenskaper. Den kjemiske sammensetningen av roten inneholder den optimale mengden vitamin A, B, C, sporstoffer, essensielle oljer og organiske syrer. Den effektive sammensetningen passerer mer fullstendig med en løsning av alkohol, som et løsningsmiddel, mye sterkere enn vann. Samtidig bevares nyttige stoffer etter ekstraksjon i etanol i 3-4 år. Derfor er ingefær tinktur på vodka, måneskinn og fortynnet alkohol mer effektiv enn alle andre doseringsformer..

Se også artikkelen: ingefær – fordelaktige egenskaper!

Nyttige egenskaper av ingefæralkoholekstrakter

For alkoholekstrakt, bruk en frisk, intakt rot. Egenskapene til den resulterende sammensetningen avhenger av om tinkturen tilberedes på måneskinn, alkohol eller vodka. For å forbedre handlingen brukes komplekse komposisjoner med tilsetning av honning, sitron eller krydret medisinske urter. Det særegne ved alkoholholdige tinkturer er bruk av små doser med flere fortynninger for oral administrering. Alkohol fortynnes til ønsket konsentrasjon og brukes først for å få stoffet.

Studier av preparater basert på ingefær tilsatt alkohol har vist effekter på kroppen som følger:

  • styrker veggene i blodårene, regulerer kolesterolmetabolismen;
  • forbedrer stoffskiftet, deltar i vekttapsprogrammer;
  • reduserer inflammatoriske prosesser i kroppen;
  • forbedrer fordøyelseskanalens funksjon;
  • toner kroppen.

Men det er spesifikke problemer i kroppen, som løses ved å bruke ingefær tinktur. Så bruk av ingefær tinktur på vodka for å øke styrken er forbundet med en forbedring i blodsirkulasjonsprosessen. Det er nyttig å ta 1 teskje ingefær før måltider, eller drikke te med samme mengde tinktur og et stykke sitron. Du kan ikke overskride dosen, det kan være problemer med mageslimhinnen.

Ingefær vodka tinktur styrker det menneskelige immunsystemet. Når du legger ingefær tinktur til en tallerken eller en drink, er det viktig å ikke overdrive. To teskjeer ingefær vodka i løpet av dagen og bare i en måned vil styrke kroppen.

For å forbedre synet, i tillegg til tradisjonell behandling, er det nyttig å ta ingefær tinktur. Ta stoffet en gang om dagen, men en spiseskje.

Ingefær tinktur tas for å styrke immunsystemetHva annet hjelper ingefær tinktur med vodka? Gurgling med en fortynnet tinkturløsning vil lindre ondt i halsen forårsaket av betennelse. Kvinner som lider av fibroider og i overgangsalderen, tar tinktur, lindrer smertefulle fenomener, styrker nervesystemet.

Imidlertid bør et slikt sterkt stoff forlates av de som er allergiske mot komponenter som har kroniske sykdommer i mage -tarmkanalen, spesielt i forverring av magesårssykdommer..

Du kan ikke bruke tinkturen til ammende mødre og gravide. Med den eksisterende takykardien kan inntaket av tinkturen forverre pasientens tilstand. Det vil være riktig å rådføre seg med legen din før du bruker stoffet..

Typer tinkturer og deres forskjell i sammensetning og bruk

Siden antikken har orientalsk medisin brukt plantens medisinske egenskaper. En gammel tibetansk oppskrift på ingefærlikør er tilgjengelig for hjemmelaget mat ved å ta:

  • en halv liter vodka;
  • 5 sitroner med tynn hud;
  • naturlig fjellhonning 2 ss;
  • hakket ingefærrot 400 gram.

Bare i en glassburk med et tett lokk i to uker fylles massen i varmt og mørkt. Rist sammensetningen daglig for å blande. Etter 2 uker filtreres infusjonen. Hell væskefraksjonen i en flaske med en tett propp, oppbevar i kjøleskapet i 3-4 år. Bruk en teskje 30 minutter før måltider to ganger om dagen i en måned.

Tilberedning av ingefær tinkturVodka ingefær tinktur tilberedes med 400 gram rot per liter vodka. Resten av tinkturen tilberedes etter en tibetansk oppskrift i 2 uker med daglig risting av karet.

For alkohol er forholdet mellom ingrediensene noe annerledes. For 250 gram rot tas 300 gram etylalkohol og 600 gram vann.

For å få ingefær tinktur på moonshine, må du ta et rent produkt med et minimumsinnhold av fuseloljer. Moonshine bør destilleres dobbelt, ikke pervach. Dette produktet trenger ikke fortynnes, men etter rengjøring bør det ikke være sterkere enn 50 grader. Oppbevar den ferdige infusjonen på måneskinn i seks måneder.

Video om å lage ingefær tinktur

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea