15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eplebitt med åreknuter

eplecidereddik mot åreknuter Naturlig eplecidereddik for åreknuter anses tradisjonelt og med god grunn som et utmerket terapeutisk og profylaktisk middel. Væsken som oppnås ved gjæring av vin absorberer alle fordelene med modne epler, mettet med vitaminer, organiske syrer og enzymer.

For åreknuter har eplecidereddik en dobbel fordel, siden den kan tas oralt og brukes som en base for tonic bad, kompresser og wraps..

Les også en artikkel om emnet: eplecidereddik – fordeler og skader for kroppen!

Virkningen av eplecidereddik for åreknuter

åreknuter i beina Epleeddik er en bioaktiv bukett med organiske syrer, vitaminer, mineraler og enzymer. En gang i kroppen, komponentene i eplecidereddik:

  • hjelpe til med å rense tarmene;
  • stimulere fordøyelsen og metabolske prosesser;
  • desinfisere;
  • styrke veggene i blodårene;
  • aktivere blodtilførselen.

Resultatet av prosedyren er lette ben uten spor av overbelastning og ødem. Med regelmessig pleie blir det vaskulære nettverket mindre lyst og avlastningen av karene reduseres. I tillegg er den eksterne metoden for behandling av utvidede vener den sikreste og har nesten ingen kontraindikasjoner..

Bad, lette massasjer og eddikbaserte terapeutiske innpakninger hjelper til med å varme opp hud og muskler, øke blodstrømmen og styrke vevsstrukturen.

Dette forklarer bruken av eplecidereddik i behandlingen av åreknuter, så vel som for forebygging av denne vanlige sykdommen. Det naturlige produktet har vist seg godt i de tidlige stadiene av sykdommen.

Aktuell påføring av eplecidereddik for føtter

undersøkelse av legeHvordan bruke eplecidereddik for åreknuter? Ved hjelp av en bioaktiv væske i områder med tegn på sykdom gjør de:

  • lokale varme bad;
  • komprimerer eller vikler;
  • skånsom massasje.

For medisinske kompresser dynkes en myk bomullsklut i eplecidereddik og påføres vaskulærnettet. Dekk kompressen på toppen med en film og isoler med et tykt håndkle. For å aktivere blodstrømmen løftes bena ved å plassere en pute eller pute under skinnebenene. Denne prosedyren med eplecidereddik for åreknuter i bena gjøres daglig i en halv time..

Det er bedre hvis omslaget har sin effekt om kvelden, når beina kan hvile og slappe helt av..

Hvis åreknuter påvirker området av føtter, kalver og knær, er det praktisk å bruke eple cider eddik fotbad. 500 ml naturlig syre vil kreve 6-7 liter varmt vann. Eksponeringstiden er 5-15 minutter, hvoretter lemmene vaskes og tørkes.

eplecidereddik til badI stedet for vann til badene kan du ta en kamillebuljong eller en vandig infusjon av eikebark. De har en antiinflammatorisk, sammentrekkende effekt, noe som er spesielt viktig i nærvær av lesjoner og blåmerker på huden. Noen dråper peppermynte eller lavendelolje vil bidra til å lindre tyngde og hevelse..

massasje med eplecidereddik og oljeEn blanding av botaniske stoffer som olivenolje og eplecidereddik er en fin måte å massere underekstremitetene lett fra føtter til lår. Det letter oppvarming av vev, gir næring til huden og stimulerer blodtilførselen når den beveger seg nedenfra og opp. Det viktigste er at når du masserer områder med et vaskulært nett, ikke glem at du ikke kan anstrenge deg for mye og overvåke delikatessen av virkningen..

Å bruke en eplebit alene for åreknuter kan ikke gi en kur. Dette er bare en del av behandlingen, som bør være omfattende og regelmessig..

Oppskrifter for behandling av eplecidereddik – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea