15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spise bønner for type 2 diabetes og andre tilstander

Bønneblader skal ikke kastes, de er sunne Høsting av bønner, gartnere skreller bønnene, sender hensynsløst skodder i kompost, og mistenker noen ganger ikke engang at de inneholder mange nyttige stoffer som kan støtte kroppen i en rekke sykdommer.

Tradisjonell medisin, og etter den offisielle, anerkjente fordelene med bønnebøtter for diabetes, metabolske lidelser, problemer med skjelettsystemet og overvekt. På samme tid konkurrerer enkle plante råvarer på lik linje med legemidler med kompleks sammensetning, uten kontraindikasjoner og uten at det krever alvorlige kjøpskostnader.

Så hvordan fungerer bønneblad ved diabetes? Hvem som er vist å bruke dem, og hva som bestemmer de gunstige egenskapene til naturlige råvarer?

Muligheter for bruk av tradisjonell medisin for diabetes

Bønnebønner brukes i folkemedisin Diabetes mellitus, ifølge statistikk, blir stadig mer diagnostisert hos både unge og eldre mennesker. Dette er en systemisk sykdom preget av fullstendig eller delvis mangel på insulin, som et resultat av at kroppen lider av forstyrrelser i karbohydrat og andre typer metabolske prosesser..

Utviklingen av diabetes påvirker alle menneskelige systemer og organer, inkludert blodkar, bukspyttkjertel og hele fordøyelsessystemet som helhet.

Hvis personer med diabetes av den første typen er direkte avhengige av å motta insulin, innebærer den andre typen bare en delvis mangel eller immunitet mot dette stoffet..

Uansett, uten å få insulin, opplever en person en forverring av velvære, noen ganger av svært alvorlig karakter. Som et middel til å opprettholde kroppen, gir de innføring i pasientens diett av mat som er rik på forbindelser som har lignende egenskaper og sammensetning som humant insulin. Spesielt viktig er introduksjonen av bønner i dietten for type 2 diabetes, fordi dette er stoffene som ble funnet i skulderbladene til denne typen belgfrukter..

Bønnebønner kjemisk sammensetning

Bønneskall er gunstig for diabetesMed en nærmere titt på den biokjemiske sammensetningen av bønnebøtter, har forskere oppdaget et unikt kompleks av vitaminer, aminosyrer, flavonoider og mineraler som kan ha en gunstig effekt ikke bare på diabetesforløpet, men også på en rekke andre sykdommer. Bønnefrø og ventiler har en ekstremt høy konsentrasjon av proteiner som er nær og noen ganger overlegne i verdi til komponenter av animalsk opprinnelse..

Spist av en sunn person og med diabetes, kan bønner være en utmerket erstatning for kjøttretter, de er like næringsrike og sunne..

Men dette er bare toppen av isfjellet. I tillegg til aminosyrer inneholder bønnebøtter:

 • flavonoider;
 • glykosider;
 • uerstattelige organiske syrer;
 • B -vitaminer, så vel som askorbinsyre, vitamin F, E, K og P;
 • mineraler;
 • naturlig sukker;
 • matfibre.

Listen over aminosyrer som er inkludert i bønnen inneholder arginin, som er en naturlig antioksidant; metionin, lysin og tyrosin. Disse forbindelsene spiller en betydelig rolle i proteinsyntese og metabolske prosesser; de regnes som essensielle i produksjonen av hormoner og enzymer..

Bønnebønner er rike på aminosyrerDet er åpenbart at inntaket i kroppen til en person med diabetes mellitus med bønnebøtter er av stor helbredende og profylaktisk betydning..

Det er aminosyrer og flavonoider i den biokjemiske sammensetningen av bønner som har evnen til å beskytte og styrke veggene i blodkar, aktivere og opprettholde immunforsvar.

Imidlertid kan den viktigste forbindelsen for diabetespasienter med rette betraktes som glukokinin, som har en lignende effekt som humant insulin og er i stand til å senke blodsukkernivået..

Den helbredende effekten av bønnebøtter

Bønneskall og bønner vil forbedre livskvaliteten til en diabetikerI tillegg kan bønneblad ved type 2 diabetes gi ytterligere fordeler på grunn av deres vanndrivende, antiinflammatoriske og andre egenskaper. Introduksjon til kosthold og bruk av legemidler basert på denne naturmedisinen vil gi:

 • redusere risikoen for å utvikle kardiovaskulære sykdommer;
 • fjerning av giftstoffer og giftstoffer fra kroppen;
 • fjerning av ødem;
 • restaurering av fordøyelsesprosesser;
 • aktivering av metabolisme;
 • styrke nervesystemet og immunsystemet;
 • vekttap;
 • styrking av visuell funksjon.

Bønnebønner er en utmerket generell tonic for både syke og friske mennesker. Og for alle som lider av diabetes, vil bønner bidra til å føle seg mer kraftige, øke tonen og vitaliteten..

Bruk av bønneblad for diabetes type 2

Bønnebøtter bidrar til å normalisere blodsukkeret ved type 2 diabetesPå grunn av den unike kombinasjonen av proteiner, mineraler, aminosyrer og vitaminer normaliserer bønner ved diabetes blodsukkeret, noe som bidrar til å forbedre menneskers velvære. Av denne grunn er det svært ønskelig å inkludere bønneskallene og selve frøene på menyen for diabetikere som er diagnostisert med type 2 sykdom..

Hvis bønner vokser på sengene på den personlige tomten, samles skodder som begynner å tørke ut fra de grønne buskene, deretter tørkes de i et ventilert, beskyttet mot solstedet og knuses.

Vi dyrker bønner i sengene våreI mørket og kjølig kan en tett lukket beholder med bønner anbefalt for diabetes mellitus lagres i omtrent et år. Som et terapeutisk middel i dag brukes både knuste tørre vegetabilske råvarer og pulver hentet fra industrielle foretak under frysetørking, så vel som ekstrakter basert på bønneblader:

 • Bønneekstrakt for diabetes drikkes tre ganger om dagen, 10-15 dråper.
 • Alkoholtinktur av bønnebøtter brukes også til behandling av diabetes og opptil 50 dråper er foreskrevet..
 • Det mest brukte avkoket er laget av 100 gram tørkede skjeer og en liter vann. Midlet fordampes til væsken er redusert til det halve, og denne dosen beregnes for et daglig inntak..

Det er også ferdige, solgt på apotek, avgifter, som i tillegg til bønneflappene inkluderer blåbærblad, hyben, johannesurt og Eleutherococcus.

Advarsler for bruk

Bruk av bønnebøtter ved diabetes mellitus er bare mulig i begynnelsen av sykdommen, og mottaket må godkjennes av en spesialist og skje under hans konstante tilsyn.

En anbefaling fra en lege er nødvendig for å ta et avkok av bønner.Hvis pasienten merker en forverring av tilstanden, må han forlate bønnebladene for diabetes. Årsaken til ubehag kan være en individuell intoleranse for komponentene i bønnene. I dette tilfellet kan til og med avkok av belgene forårsake luftveisreaksjoner, hudutslett, kløe og andre lidelser..

Bønneavkok eller andre bønnebaserte produkter bør brukes med forsiktighet under graviditet og amming. I dette tilfellet blir brosjyrene av bønner for type 2 -diabetes tatt strengt i henhold til resept fra legen, kombinert med medisinsk behandling og et foreskrevet diett. Mulig forverring av velvære hos pasienter med hypertensjon, så nøyaktigheten ved å ta slike medisiner vil ikke være overflødig. Som forebygging av diabetes kan bønner brukes til å kontrollere blodtrykk og sukker, redusere hevelse, forbedre fordøyelsen og styrke immuniteten..

Video om sannheten og myten om diabetes

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea