15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lag hjemmelaget og instruksjoner for bruk av Kalanchoe juice

Typer medisinske Kalanchoe Brannsår og gastritt, sår i munnen og liggesår, rennende nese og kviser i ansiktet – dette er en ufullstendig liste over hva som behandler Kalanchoe, eller rettere sagt, saften. Denne planten bærer med rette tittelen på grønn lege. Men ikke alle typer har helbredende egenskaper. I medisin brukes Kalanchoe Degremona og Kalanchoe pinnate.

Les også en artikkel om emnet: Kalanchoe – medisinske egenskaper!

Farmakologiske egenskaper til Kalanchoe juice

Kalanchoe juice Den aktive bruken av Kalanchoe juice i behandlingen av dermatologiske, tannlege, kirurgiske og andre patologier forklares av sammensetningen. Friske blader og stilker inneholder:

  • flavonoide glykosider, som har en bakteriedrepende og koleretisk effekt;
  • tanniner med antiseptiske, antiinflammatoriske og hemostatiske egenskaper;
  • organiske syrer og enzymer som forbedrer lokal metabolisme;
  • vitamin C og P, som styrker blodårene, normaliserer interstitielle metabolske prosesser og øker immuniteten;
  • samt polysakkarider og sporstoffer.

Alt dette tilsammen sikrer sårhygiene, undertrykker sårinfeksjon, akselererer regenereringen av epitelet, normaliserer mikrosirkulasjon i vev og lindrer betennelse..

Hvordan behandles med Kalanchoe juice

Presset juiceI apotekets instruksjoner for bruk av Kalanchoe juice kan du lese at den brukes topisk og topisk. Forskjellen er at i det første tilfellet tilberedes lotioner for huden med stoffet, og lokale applikasjoner og vanning er egnet for slimhinner..

Sår, brannskader og annen hudskade

Healing juice selges på apoteketFor trofiske sår og liggesår, påfør gasbind flere ganger fuktet med juice en gang om dagen, lukk såret med en bandasje. Ved alvorlig brenning brukes Kalanchoe liniment eller en lik andel 0,5% novokainoppløsning tilsettes. Behandling krever medisinsk tilsyn.

For å bekjempe kviser gnides renset hud flere ganger om dagen med en alkoholisk tinktur av Kalanchoe.

Phlebeurysm

Kalanchoe juice brukes til å behandle åreknuterFor å styrke karveggene og eliminere overbelastning i åreknuter, gni bena med Kalanchoe -tinktur om morgenen og kvelden. Den tilberedes uavhengig: en glassflaske fylles halvveis med finhakket grønn masse, tilsettes alkohol eller vodka på toppen og insisterer i en uke i mørket. Den ferdige tinkturen filtreres, klemmer ut råvarene og lagres i kjøleskapet.

Gynekologiske problemer

Klemmer saften ut av Kalanchoe -bladetVed erosjon av livmorhalsen og endocervicitt om natten (i 8-10 timer) settes en tampong dynket i salve eller kalanoejuice inn i skjeden. De samme stoffene smører sprukne brystvorter, sår etter fødsel i perineum.

Tann sykdommer

Kalanchoe vil hjelpe til med å løse tannproblemerVed periodontal sykdom, betennelse i tannkjøttet, stomatitt, påføringer utføres ved å påføre gasstamponger med juice i 15-20 minutter opptil 5 ganger om dagen. De reduserer hevelse og smerte etter kirurgiske inngrep (åpner en abscess, fjerner en tann), fremmer rask regenerering av munnslimhinnen og reduserer risikoen for suppurasjon..

ENT sykdommer

Ved akutt mellomørebetennelse, legg en bomullspinne gjennomvåt i juice, eller tilfør 2-5 dråper varm juice eller alkoholtinktur.

Nesestopp vil eliminere Kalanchoe juiceFor å eliminere nesestopp med bihulebetennelse eller alvorlig rhinitt, dryppes Kalanchoe -juice fortynnet med vann ned i nesen opptil 5 ganger om dagen. Fortynn konsentrert juice eller alkoholoppløsning i et forhold på 1 til 5. Sterk nysing renser nesehulen sin kvalitativt, og deretter kan nesegangene fuktes med en bomullspinne dyppet i saften.

Gravide kvinner bør ikke bruke Kalanchoe juice til å behandle forkjølelse, ikke bare på grunn av mulige allergiske reaksjoner. Farlig er de skarpe sammentrekningene av magemusklene under nysing.

Med tonsillitt, tonsillitt, laryngitt, en vandig oppløsning av juicegurgel hver time de første dagene av sykdommen.

Intern bruk av Kalanchoe juice

Sunn drikke med Kalanchoe juiceVed gastritt, kolitt og andre sykdommer i mage -tarmkanalen er bruk av Kalanchoe -juice foreskrevet. Men i hvert tilfelle kan dosen bare bestemmes av den behandlende legen. Kalanchoe juice er inkludert i sammensetningen av medisinske drikker som består av juice av lime, agurk og andre frukter og grønnsaker

For halsbrann med lav magesyre, kan du drikke en teskje varm juice eller spise et friskt blad av en plante.

For å forhindre forkjølelse og øke immuniteten, drikkes Kalanchoe -juice i en skje etter frokost..

Juicing hjemme

Helbredende Kalanchoe juiceBuskene av medisinske varianter av Kalanchoe krever ikke omsorg. Derfor kjøper amatørblomstoppdrettere ikke Kalanchoe -juice på et apotek, men får lett fersk medisin når som helst på året. For å gjøre dette, kutt av nødvendig mengde kjøttfulle blader og stilker, hakk med en kjøttkvern, hvitløkpress eller bare en kniv, og klem deretter den grønne velling gjennom 3-4 lag gasbind.

Men denne metoden er bare god hvis helbredelsesløsningen er påkrevet raskt. For å få et sterkere middel, blir de kuttede greenene pakket inn i papir og plassert på et mørkt, kaldt sted. Etter 3-6 dager vaskes tangen og juiceres..

For ikke å miste en dråpe, fuktes gasbindet på forhånd med varmt vann..

Oppbevar hjemmelaget juice i en mørk glassflaske ved temperaturer opp til 10 ° C i ikke mer enn en uke. Du kan forlenge perioden ved å tilsette 1 del alkohol til 20 deler juice.

En kontraindikasjon for bruk av Kalanchoe juice i noen form kan være graviditet og overfølsomhet overfor denne planten..

Kalanchoe i behandlingen av magesår – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea