15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eplecidereddik for vekttap: hvordan drikke?

naturlig eplecidereddik Ønsket til en person om å se seg selv passe, slank, å nyte den lette bevegelsen er ganske forståelig. Hvordan bruke eplecidereddik på riktig måte for vekttap, hvordan du drikker det uten skade og med maksimal fordel for kroppen?

På grunn av den enkle gjæringen og tilgjengeligheten av råvarer, har eplecidereddik lenge vært brukt i matlaging og tradisjonell medisin fra forskjellige nasjoner. I dag, når sammensetningen av produktet er kjent pålitelig, er væsken mettet med organiske syrer, vitaminer, enzymer og mineraler et av de populære midlene for å opprettholde velvære, skjønnhet og vekttap..

På grunn av virkningen av eple, sitronsyre, melkesyre og andre syrer, kommer eddik inn i fordøyelseskanalen:

 • akselererer metabolske prosesser;
 • fremmer fordøyelsen av de tyngste matvarene;
 • aktiverer tarmbevegelsen og kvitter kroppen med giftstoffer.

eplecidereddik for vekttap Det vil si at ekstra kilo smelter uten strenge dietter og kostholdsbegrensninger. Hvordan gå ned i vekt med eplecidereddik?

Når du planlegger å bruke eplecidereddik for vekttap, husk at syrer ikke bare er fordelaktige, men også aggressive. Derfor er det viktig å følge rimelige doser strengt..

Se også artikkelen: fordelene og skadene ved eplecidereddik!

Hvordan ta eplecidereddik for vekttap?

riktig inntak av eplecidereddikEddik skal ikke drikkes i sin rene form. Tilsett ikke mer enn 2 ts uraffinert eplecidereddik i et glass drikkevann. Du kan finpusse smaken på drikken, samt gjøre den mer nyttig ved å bruke en skje med honning, en klype kanel eller hakket ingefærrot..

Eplecidereddik for vekttap i magen, midjen, baken, armene og lårene bør drikkes kort tid før eller under et måltid. Ikke bruk dette middelet på tom mage. Det naturlige middelet tas tre ganger om dagen..

I løpet av en uke vil de første resultatene være merkbare:

 1. Ekstra kilo går gradvis bort.
 2. Lett bevegelse vises.
 3. Kroppen tåler bedre fysisk og psykisk stress.
 4. Ødem forsvinner.
 5. Avføring blir bedre, fordøyelsen aktiveres.

endring av kroppsparametereImidlertid er det organiske syrekomplekset som finnes i eddik ikke et universalmiddel. Du kan ikke ta dem internt fortløpende..

Forholdsregler for inntak av eplecidereddik

Selv om dosen virker liten, må du sørge for at det ikke er noen kontraindikasjoner før du drikker eplecidereddik for vekttap. Midlet er strengt forbudt ved høy surhet, gastritt og magesår, pankreatitt og en rekke andre sykdommer, hvis forløp kan forverres på grunn av overskudd av syre.

Ikke overskrid de tillatte opptakssatsene. Et komplett kosthold, inkludert ferske grønnsaker og frukt, frokostblandinger og vegetabilsk fett, vil bidra til å øke effektiviteten av behandlingen..

Siden syrer er farlige for tannemaljen, er det verdt å ta et sugerør før du tar en eplebit for å gå ned i vekt. En slik enkel enhet vil redusere kontakten mellom aggressiv væske og tennene..

tilsett eplecidereddik i salatenHusk at eplecidereddik er en flott krydder som kan brukes med et stort utvalg av matvarer og retter. I dette tilfellet er middelet ikke mindre effektivt enn i en drink, men mye mykere, uten å irritere tarmveggene og uten å skade tannemaljen..

Eplecidereddik for cellulitter

Eddik hentet fra gjæring av modne frukter brukes vellykket ikke bare til å drikke, men også eksternt. Når de tenker på hvordan man drikker eplecidereddik for vekttap, glemmer mange at årsaken til en ufullkommen silhuett ikke bare er ekstra kilo, men også cellulitter som forandrer hudens utseende..

På grunn av opphopning av væske som akkumuleres av cellene, mister huden sin elastisitet og glatthet over tid, det dukker opp støt på den, noe som gir kroppens kontur et uryddig utseende.

Klassiske metoder for å miste vekt fungerer ikke i dette tilfellet. For å bli kvitt “appelsinskall -effekten”, tyr de til dreneringsprosedyrer, massasje, bad, wraps og kompresser..

aktuell påføring av eplecidereddikEkstern bruk av eplecidereddik for cellulitter, strekkmerker og forebygging av dem med en integrert tilnærming gir gode, varige resultater. Løsningsinnpakninger laget av like deler vann og eplecidereddik hjelper:

 • fjern overflødig væske;
 • å styrke vevets struktur;
 • aktivere regenerering;
 • desinfiser forsiktig og tørk eksisterende hudskader.

Væske-gjennomvåt bomullsklut er pakket rundt problemområder og dekker dem ovenfra med en film og et tykt frottéhåndkle. Prosedyren varer fra en halv time til 40 minutter. For større effektivitet utføres innpakninger i kurs på 10-15 økter, kombinert med massasje og andre helbredelsesmetoder.

en blanding av eddik og massasjeoljeEn blanding av eddik og vegetabilsk olje er grunnlaget for massasje mot cellulitter. I dette tilfellet hjelper eddik med å varme opp vevet, skape en dreneringseffekt, og oljen myker opp huden og nærer den perfekt..

Å bruke eplecidereddik lokalt for vekttap er trygt for sensitiv hud. Det er nødvendig å nekte en slik omslag eller massasje bare hvis det er skader, skrubbsår, eksem og andre hudsykdommer..

Effekten av eplecidereddik på kroppen – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea