15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er bruken av fersk ananas for menneskekroppen

Den duftende saftige massen av ananas inneholder mange vitaminer og mineraler Det eksotiske ananasbæret dyrkes på Hawaii, Brasil, India, i et område der det tropiske klimaet tillater ananasdyrking. I Russland har individuelle amatører tilpasset seg dyrking av ananas som eksotiske. Ananas er en urt fra familien bromeliad. Den har en pigg stilk og kjøttfulle, lange, hakkede blader. Fordelene med ananas ligger i den biologiske og kjemiske sammensetningen av massen.

Hvorfor ananas er nyttig

Ananas har en høy konsentrasjon av vitamin C Et stort bær med en kompleks sammensetning, med en obligatorisk tuk av tornede blader på toppen, er elsket over hele verden. I tropiske land vokser den i områder som er like store som banan- og sitrusplantasjer. Om vinteren er en eksotisk frukt ofte en ønskelig dessert i familier med høy materiell rikdom, og er et must-have i festmenyen til enhver familie..

Om vinteren er det ikke mange grønne produkter som beholder vitamin C i høye konsentrasjoner. Mennesket kan bare motta det utenfra, i motsetning til dyr. Ananas er et lagerhus med mange fordelaktige ingredienser. Samtidig er kaloriinnholdet i produktet bare 50 kcal, noe som gjør at det kan betraktes som en diett..

Ananasmasse er 85% vannAnanas er 85% vann. Her er hva ananas inneholder:

 • vitaminer i gruppe B, C, PP, A;
 • mineralske stoffer utgjør totalt 0,3% når det gjelder askeinnhold;
 • karbohydratdel av sakkarider 11,8%;
 • organiske syrer og biologisk aktive stoffer 1%;
 • kostfiber 1%.

Oversatt til mikrodoser av formuleringene som en person trenger, er dette et helt apotek. Så, hva er ananas bra for??

Ananas vokserDet skal bemerkes at effekten av fersk frukt er mye mer effektiv enn kokt eller hermetisk frukt. Derfor vurderer vi fordelene med en tropisk frukt i form av en frisk frukt:

 1. Produktet er verdifullt for tilstedeværelsen av bromelain i det, som er en del av komplekset av proteolytiske enzymer. Det er en naturlig fettforbrenner, men stoffet finnes bare i fersk mat. Bromelain absorberes og virker på tom mage. Å spise ananas er derfor effektivt alene, som en matbit..
 2. Tilstedeværelsen av sjokkdoser av vitamin C sammen med bromelain styrker immunsystemet og bidrar til å bekjempe de inflammatoriske prosessene som har oppstått.
 3. Ananas er nyttig for hypertensive pasienter, personer med problemer i sirkulasjonssystemet og med abnormiteter i hjertets arbeid. Her gis aktiv hjelp av stoffer som finnes i ananas. Dette er kalium og magnesium, i tillegg til organiske komponenter som tynner blodet, eliminerer faren for blodpropper, renser blodårene fra kolesterolplakk.
 4. Som et profylaktisk middel er ananas anvendelig for kreftproblemer, siden det er fastslått at det er molekyler i massen av produktet som kan blokkere proteinet i kreftceller.
 5. En porsjon ananas inneholder halvparten av den daglige dosen mangan, et sjeldent element i plantefôr.
 6. Å spise ananas forbedrer humøret, fremmer produksjonen av serotonin, noe som skaper en metthetsfølelse, sammen med det lave kaloriinnholdet i fersk ananas, bidrar til vekttap. Dette er desto mer effektivt siden fett brennes samtidig, metabolske prosesser akselereres og humøret forbedres..

Gitt er ikke en fullstendig liste over fordelaktige resultater av riktig bruk av ananas. Inkludering av ananas i menyen løser mange problemer og hjelper til med å feilsøke systemet for interaksjon mellom alle indre organer. Det er spesielt nødvendig å dvele ved spørsmålet om hvordan ananas er nyttig for kvinner.

Fersk ananas har et lavt kaloriinnholdDet mest problematiske for den rette halvdelen er alltid menstruasjonsperioden. Tilknyttet dette er smertefulle fenomener, stort blodtap, nervøs spenning. Det er ananas i disse dager som vil lette damens tilstand. På grunn av sine regulatoriske evner, vil det gjøre prosessen mindre tidkrevende og smertefri..

Kvinner setter pris på den kosmetologiske effekten av vitaminer som finnes i fruktkjøttet. Hvilke vitaminer i ananas påvirker huden? De som er tilstede i sammensetningen A, E, C virker fordelaktig, nærer epidermis eksternt. Men bromelain har en spesiell effekt. Det lindrer betennelse, renser huden forsiktig fra fet glans. Ananasmasker virker foryngende.

Imidlertid er det få som vet at en komprimering av ananasmasse påført maisen om natten vil tillate smertefri fjerning av veksten om morgenen, og få benet tilbake til sin tidligere letthet og skjønnhet. Dette er effekten av organiske syrer i forbindelse med bromelain. Mange naturlige tonics inkluderer ananasekstrakt.

Bromelain i ananas har en gunstig effekt på hudenAnanas har ikke mindre gunstig effekt på menns helse. Regelmessig inntak av ferskpresset juice eller et stykke frukt på tom mage kan forbedre styrken betydelig. I land der denne frukten dyrkes, regnes en blanding av fersk kiwi, mango og ananas som en maskulin cocktail. Det er bekreftet at dette forlenger seksuell aktivitet i en veldig moden alder. Lukten av ananas er en av de sterkeste afrodisiaka.

Noen få skiver ananas vil hjelpe en mann med å opprettholde styrken på ønsket nivå.Uansett hvor stort ønsket om å sette helsen i orden ved å spise ananas, skade eller forringelse av helsen kan oppnås hos personer med problemer:

 • Mage -tarmkanalen, med gastritt med høy surhet, magesårssykdommer;
 • abort kan provoseres hos gravide;
 • barn under 6 år må begrense produktet til en liten dose og ikke gi på tom mage;
 • Vær forsiktig med produktemnene. som har allergiske reaksjoner;
 • etter å ha spist, må du pusse tennene, da ananasjuice har en ødeleggende effekt på tannemaljen.

Hvordan velge riktig ananas

En frukt av høy kvalitet har en grønn kam, fjærende hud og en behagelig aromaEn umoden eller råtten frukt i stedet for å nyte smaken kan føre til mange problemer. Derfor må du kunne velge en ananas. Frukt kommer til butikkene våre, etter å ha kommet langt, desto mer nøye trenger du for å behandle valget ditt. Når du velger, vær oppmerksom på utseendet til den utenlandske gjesten. Toppen av topper skal være tykk og grønn. Jo færre blader igjen, jo eldre blir frukten. Skorpen skal fjære litt under fingrene fra å trykke. Det skal ikke være flekker eller bulker på overflaten. Lukten skal være harmonisk og hyggelig, tross alt, et afrodisiakum.

Det er ikke fornuftig å lagre frukten selv i kjøleskapet i mer enn 10 dager. Nyttige stoffer ødelegges både over +10 0 og under 5.

Å skjære i biter utføres på forskjellige måter, men først blir toppen kuttet av, hvorfra du senere kan prøve å dyrke ananas selv. Skallet fjernes før det skjæres i skiver, eller en ring serveres i en pakke med skrellekegler, avhengig av fantasien.

Hvordan behandle tørket ananas

Tørket ananas inneholder mineraler, fiber og et vitaminkompleksDen konsentrerte tørre massen under tørking av produktet øker næringsverdien flere ganger, 100 g av produktet inneholder 347 kalorier. Men i det tørre produktet ble mineraler, fiber og vitaminer i B -komplekset bevart. Fordelene med tørket ananas er mye større enn søtsaker. I tillegg jubler de og lindrer hevelse, fjerner overflødig vann fra kroppen. Røykere bekjemper nikotintrang ved å spise tørket ananas. Skill mellom tørre ananas og kandiserte frukter dynket i sukkersirup. De selges ofte under dekke av et naturlig produkt. Ananasskiver dynket i sukkersirup er alltid myke, mens tørt naturprodukt er seigt, lett og veldig gult.

Hermetisert ananas er mindre sunt enn ferskHermetisert ananas er lav i kalorier, men har også liten fordel. Som et alternativ til søte boller og søtsaker, kan den brukes av de med en søt tann. Det er liten fordel av det, skaden er minimal, og skyldes det faktum at kjemiske forbindelser alltid brukes under konservering.

Video om de fordelaktige egenskapene til ananas

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea