15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Måter å bruke ingefær for vekttap

Ingefærrot brukes til vekttap Tykkede, sterkt forgrenede ingefærrizomer kan i dag finnes på butikkhyllene eller dyrkes alene på en vinduskarme. I lang tid har planten blitt ansett som medisinsk, verdsatt som krydder for kjøtt- og fiskeretter, og samtidig bruker flere og flere mennesker rundt om i verden ingefær for vekttap..

Se også artikkelen: Fordeler med ingefær!

Ingefærte med sitron og honning Inkludering av ingefærdrikker og retter i dietten hjelper:

 • aktivere metabolske prosesser;
 • forbedre fordøyelsen;
 • heve vitaliteten,
 • simulere varmeproduksjon;
 • rens kroppen for ansamlinger av giftstoffer og giftstoffer.

Roten skylder en så slående effekt på de bioaktive stoffene i sammensetningen. Samtidig er ingefær det mest verdifulle for vekttap mens rhizomet er ungt. Du kan skille en slik rot:

 • på en tynn gylden-beige hud, der det ikke er herdede områder;
 • ved fravær av et stort antall øyne og noder;
 • ved saftig masse uten grove fibre.

I slankeoppskrifter brukes ingefærrot både til å lage medisinske drikker og eksternt for å opprettholde hudtonen i skrubber, kroppsinnpakninger og kremer. Det naturlige middelet brukes friskt og tørket.

Ingefærens handling for vekttap

Menneskekroppen er et ekstremt komplekst og finjustert system. Av en eller annen grunn blir balansen forstyrret, og kroppen reagerer med utseende av ekstra kilo og centimeter.

Årsaken til dette er oftest den uordnede mekanismen for forbrenning av kalorier hentet fra mat..

Stoffer gingerol og shogaol aktiverer metabolismenHvordan gå ned i vekt med ingefær? Hvilke stoffer i roten gjør at fettakkumuleringer bokstavelig talt “brenner”?

Ingefærroten inneholder bioaktive forbindelser som gingerol og shogaol, som ved inntak aktiverer stoffskiftet og faktisk forårsaker at all fettakkumulering blir brent. Det vil si at de “ekstra” kaloriene som inntas med mat, ikke lagres i reserve, som hos mennesker som går opp i vekt, men blir brukt, og blir til varme.

Evnen til å konvertere overflødig vekt til energi er imidlertid ikke den eneste dyd av det berømte krydderet. Siden antikken har ingefærens forfriskende egenskaper og dens stimulerende effekt på fordøyelsesprosesser vært godt kjent..

Når ingefærrot forbrukes, fordøyes og absorberes mat i magen mye raskere.Romerne henga seg til høytider og tygget alltid et stykke frisk rot mellom rettene. Dette bidro ikke bare til å motvirke smaken fra tidligere retter, friske pusten, men redde også spiseren fra konsekvensene av overspising..

Mat som kommer inn i magen fordøyes og absorberes raskere, noe som forhindrer utvikling av bakterielle infeksjoner og inflammatoriske prosesser. Ingefær bidrar til å nøytralisere irritabel tarm, reduserer gassproduksjonen dramatisk.

Denne komplekse effekten er verdsatt av mange tusen mennesker rundt om i verden, og antallet fans av fersk ingefær vokser. I dag er bruk av ingefær den mest effektive måten å gå ned i vekt, og oppskrifter for tilberedning av sunne måltider og drinker er veldig rimelige og enkle..

Ingefærens effekt på hormoner og velvære

Hvis hovedkomponenten i en oppskrift for å miste vekt er ingefærrot, kan du være sikker på at produktet ikke bare vil ha en gunstig effekt på vekten, men også være en god hjelp for å overvinne effektene av stress, øke motstand mot fysisk og psykisk stress.

Ingefærrot hjelper til med å redusere stressI dag har leger nøyaktig etablert forholdet mellom vektøkning og stress. Faktum er at når man opplever visse overbelastninger, reagerer menneskekroppen på dem med økt produksjon av kortison, et hormon. Kroppen oppfatter et slikt faresignal som en kommando om å spare penger, og en del av næringsstoffene blir ikke konsumert som i et stille liv, men blir avsatt på sidene og magen “for en regnværsdag”.

For at sparsommeligheten til din egen kropp ikke skal føre til triste konsekvenser, inneholder menyen tørket og fersk ingefær, samt retter med den..

I dette tilfellet består effekten av ingefær for vekttap av flere komponenter. Disse inkluderer:

 • hemming av kortisonproduksjon og lindring av stress;
 • skape en følelse av lang metthet;
 • forbedret cerebral sirkulasjon og økt humør;
 • svekkelse av fysisk tretthet og muskelsmerter etter trening;
 • fravær av overflødig kolesterol på veggene i blodårene.

I menyen til overvektige må det være fersk eller tørr ingefærrot.

Hvordan bruke ingefær for vekttap?

Alle kjenner oppskrifter med ingefærrot, men planten har blitt brukt til vekttap for ikke så lenge siden. Den tørre og nyhakket roten tilsettes kjøtt og fisk for en krydret notat og en behagelig forfriskende ettersmak. Syltet ingefær er en berømt krydder i Landet av den stigende solen. Tynne rosa tallerkener serveres med fiskeprodukter, inkludert sushi og sashimi. Et stykke frisk rot vil ikke være overflødig i en marinade for grønnsaker og sopp.

Den største fordelen er ikke kulinariske herligheter, men en effektiv slankende te med ingefær, i oppskriften, avhengig av sesong og personlige preferanser, kan du gjøre en rekke endringer..

På varme sommerdager vil for eksempel ingefærvann for vekttap være en forfriskende og veldig nyttig hjelp for kroppen. Om vinteren vil folk som bryr seg om vekten sin og opprettholder helsen sin elske oppvarmingstiden med tillegg av ingefærrot og andre krydder og krydder..

For å lage te kan ingefær kjøpes på markeder eller i butikker.Infusjon med effekten av fersk ingefær:

 • god tørsteslukker;
 • hjelper giftstoffer og giftstoffer å forlate kroppen;
 • toner opp;
 • aktiverer metabolske prosesser;
 • har en profylaktisk antibakteriell og antiinflammatorisk effekt på fordøyelseskanalen;
 • motstår effektivt aldring.

Hvordan bruke ingefær og drikke basert på det for vekttap? Hvilke oppskrifter er verdt oppmerksomhet?

Ingefærpulver tilsettes matHvis kalde ingefærrotdrikker er inkludert i dietten for vekttap og vedlikehold, er inntaket jevnt fordelt gjennom dagen. Infusjon av roten eller te med ingefær for vekttap i henhold til oppskriften nedenfor, drikk flere slurker, prøv å ikke spise en tilstrekkelig aktiv væske på tom mage.

Ingefærdrink med varm smak vil hjelpe deg å miste ekstra kiloTe med ingefær og sitron er veldig velsmakende og nyttig for å opprettholde tonen og gå ned i vekt i henhold til oppskriften som er kjent siden århundret før sist. Den varme aromatiske drikken ble brukt som medisin i en rekke land i Europa og Amerika mot feber, forkjølelse, tarmplager, svakhet og kvalme. Forholdsvis nylig ble det klart at en så utbredt medisinsk bruk av te er fullt ut berettiget, og i tillegg reduserer det effektivt vekten.

Med alle fordelene med ingefærinfusjoner og te, bør du ikke tankeløst la deg rive med dem. Det daglige inntaket av et slikt velsmakende og sunt vekttapsprodukt bør ikke overstige to liter..

Videre kan du bare ta en ingefærbasert diett etter å ha konsultert legen din. Hvis han ikke finner kontraindikasjoner, er innleggelsens varighet to uker, hvoretter en pause er nødvendig i ytterligere 2-4 uker.

Ingefærte for vekttap: oppskrifter

For å lage en sunn drink, tilsett kanel, muskatGrunnlaget for alle drinker er en infusjon eller avkok av ingefær. For å forberede det trenger du:

 • liter vann;
 • liten frisk rot, ca 4 cm i størrelse.

Ingefær skrelles og rives på forhånd. Den resulterende massen sendes til kokende vann, og deretter bringes væsken til å koke igjen. Etter fem minutter fjernes den fremtidige slankende ingefærinfusjonen fra varmen. Under et tett lokk skal væsken gis i 10-15 minutter.

Honning legges til en slankende drink sist.Buljongen kan konsumeres både kald og varm, og den vil bli enda mer velsmakende og sunn etter tilsetning av ingredienser som sitron, honning, svart, hvit eller grønn te, krydder, mynte og andre urter.

Sitron og honning tilsettes ingefærte for vekttap når væsken er avkjølt til 65-70 grader, ellers vil det meste av askorbinsyren fra sitrus bli ødelagt og vil ikke gi ytterligere fordeler. Når det varmes opp, mister honning også egenskapene, så det er bedre å legge det til varm, drikkbar te..

En kald drink, i tillegg til ingefær, honning og sitron for vekttap, kan inkludere teblader av varierende grad av gjæring. Og det er bedre å brygge det med en nylaget kjøttkraft og deretter la det stå i opptil 10 minutter.

Ved å tilsette korianderfrø, kardemomme, nellik, appelsinskall i ingefærdrikken får du en varmende drinkDet er mange oppskrifter for å lage ingefærte for vekttap. En infusjon av ingefær med tilsetning av friske myntegrønt, sitron eller appelsinjuice vil være utrolig forfriskende, beroligende og nyttig om sommeren. Du kan søte drikken med sukker eller, som er sunnere, fruktose eller honning..

På en kald vinterdag vil ingefær ikke bare spare deg for ekstra kilo, men den vil også lett varme deg opp og spare deg for forkjølelse. I dette tilfellet, i tillegg til ingefærrot, inneholder oppskriften på vekttap sitron- og appelsinskall, korianderfrø, kanel, kardemomme og krydret nellik..

Oppskrift på å lage te med ingefær, lime og honning for vekttap – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea