15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bruk av valnøtt tinkturer på vodka, parafin, alkohol i folkemedisin

tinktur av grønne valnøtter Alle vet om en så tilsynelatende vanlig frukt, kjøper en moden mutter for å gi næring til hjernen og skaffe sporstoffer. Men det er ikke så mye kjent om tinkturen av grønn valnøtt på vodka. Det er verdt å lage detaljerte oppskrifter og metoder for bruk av denne medisinske sammensetningen..

Det er de grønne fruktene til mutteren som hjelper til med å gjenopprette mengden jod i kroppen..

I tillegg til jod, inneholder grønn valnøtt tinktur på vodka et antibiotikum av naturlig opprinnelse, som kalles juglone. De brukes til å behandle sopp og andre hudproblemer. Dette er velprøvde folkemetoder. Interessant nok slutter ikke bruken av grønn valnøtt tinktur der..

Advarsel

alkoholtinkturer bør ikke gis til barn Enhver form for valnøtt tinktur er kontraindisert for personer som lider av intoleranse eller allergi mot disse nøttene. Det er ennå ikke trygt å bli behandlet med et slikt middel for alle som allerede har en sykdom forbundet med overdreven blodviskositet eller problemer med mage -tarmkanalen..

Alkoholtinkturer på alt er strengt forbudt for vordende mødre og kvinner som allerede ammer..

Alkohol, som er en del av den grønne valnøtt tinktur med vodka, skal selvfølgelig ikke gis til barn og ungdom. Selv om det er for behandling av visse sykdommer, finnes det alternative matlagingsmetoder. Mer om dette senere.

La oss forberede tinkturer i henhold til oppskrifter

skjære unge valnøtterDet er mer enn én måte å lage et helbredende ekstrakt fra unge avlinger. La oss velge det mest effektive:

  1. Vi lager den enkleste tinkturen. For å gjøre dette, velg bare greener fra nøtter, skyll godt med varmt vann og skjær i skiver. Vi legger emnene i en vanlig treliters krukke, og fyller dem deretter med vodka av noe slag. Alt, vi drar i en måned.
  2. Tinktur av valnøtter med alkohol. Andelen er allerede viktig her, ellers går næringsstoffene tapt. Derfor tar vi nøyaktig 15 g grønn valnøtt. Deretter legger vi fruktene i en halvliter krukke og tilsetter alkohol. Bruken av grønn valnøtt tinktur i denne formen er en generell styrking prosedyre med vedlikehold av vitaminer i kroppen..grønne valnøtter for alkoholisk tinktur
  3. En annen testet metode er en tinktur som ikke er på en alkoholholdig væske. Du kan lage en valnøtt tinktur med parafin. En slik vaksine vil hjelpe mot hypertensjon, svulster, isjias, gastritt og til og med magesår. Vurder deretter forberedelsen av et slikt stoff..

Parafin og valnøtt

ferdiglaget tinkturFor en vellykket opprettelse av et stoff er det bare grønne nøtter som har fått melkeaktig modenhet. De skjæres igjen i skiver (helst i kvarter hver frukt).

Når du pakker, kan du fokusere på kapasiteten eller mengden nøtter. Den bearbeidede unge frukten skal dekke to tredjedeler av glasset eller kjelen..

parafin tinktur av grønne valnøtterVed å velge mellom parafin, foretrekker de bare det beste. Derfor kjøper vi for destinasjonen et destillat (populært kalt flyfotogen). Tross alt trenger den ikke filtreres og forsvares.

Vi fyller beholderen med fantastisk drivstoff, og deretter fjerner vi den helbredende sammensetningen i 3 uker på et kjølig, mørkt sted som en kjeller. Men etter 21 dager må du også presse. Derfor forbereder vi osteklut (det er bedre å rulle det i fire lag) og klemmer nøttene etter å ha hellet i en ny beholder.

Det er bedre å ikke kaste restene av valnøtten. De er nyttige som et eksternt middel for mennesker og dyr..

Vi behandler helminthiasis med de samme rettsmidlene

vi ødelegger helitter med tinkturValnøtt tinktur mot parasitter er en gammel medisin som ikke bare er basert på en ung frukt. Selv løvverk og saltavlastende midler brukes..

I farmakologi kalles slike midler vanligvis ekstrakter. Og essensen av medisinen er dette: det er unge nøtter og bladene deres som inneholder aktive stoffer som ødelegger parasitter inne i kroppen.

Selve tinkturen for disse formålene kan lages på egen hånd. Du trenger ikke alkohol for dette, honning og hovedingrediensen er nok. Valnøtten vaskes og tørkes. Én kilo honning trenger samme mengde grønn mutter.

Videre blir de allerede tilberedte fruktene ganske enkelt ført gjennom en kjøttkvern og blandet, og lar den fremtidige medisinen stå i et par måneder.

Som en del av et slikt stoff ødelegger ingenting, så vi lagrer medisinen til den er kokt i et mørkt kjøkkenskap. Og etter en stund vil det være endringer, fordi innholdet vil bli delt inn i fraksjoner – tykt og flytende. Alt som kommer kroppen til gode fra elementene vi trenger, vil bli sammensatt i væsken. Massen er ubetydelig.

Bruk et slikt profylaktisk middel opptil tre ganger om dagen før måltider. Honning tinktur vil styrke immunsystemet, gjenopprette tankeprosesser.

Hvis en person i en hvilken som helst alder plutselig begynte å føle en nedgang i vital energi, kan du enkelt gjenopprette med bare et så enkelt middel. Du trenger bare å øke mottaket fra tre til seks ganger om dagen..

Forebyggende behandling av parasitter med denne tinkturen innebærer bruk av alt innholdet – du må spise til og med massen av en nøtt.

Video om bruk av grønn valnøtt tinktur

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea