15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fordelene og riktig bruk av tinktur av den gylne bart på vodka

medisinsk plante gylden bart Artikkelen vil diskutere hvilke nyttige egenskaper en gylden bart har – en tinktur på vodka: hjemmebruk og fordeler for kroppen. La oss starte med det faktum at våre forfedre har kjent denne planten fra uminnelige tider. Helbredere og kjennere av tradisjonell medisin har lenge studert de helbredende egenskapene til den gylne bart. Resultatene av dens effekter på kroppen ved forskjellige sykdommer. Så takket være nøysomheten til våre bestemødre og bestefedre, har verdifulle oppskrifter kommet ned til oss om hvordan man lager en tinktur av en gylden bart, som ble kopiert fra generasjon til generasjon og videreført til hverandre..

Gyllen bart og dets medisinske kraft

gylden bart i en gryte I vitenskapens verden er den gylne bartplanten kjent som duftende callisia (Callīsia frāgrans). Forskere har studert dets medisinske egenskaper i mange tiår, så dets helbredende kraft er blant annet blitt vitenskapelig bevist. Og likevel, den mest brukte callisia duftende som finnes i folkemedisin. Her er det verdt å dvele i detalj ved bruk av den gylne bart som en tinktur på vodka, som allerede har etablert seg som et utmerket middel for behandling av ledd..

gylden bart blomstrerNesten hvilken som helst del av den gylne bart kan brukes til å behandle:

 1. Knær (også ledd eller ledd) – kan bare brukes fra modne planter når deres opprinnelige grønne farge har endret seg til lilla.
 2. Bladene på planten er egnet for både unge og voksne busker..
 3. Stengel (stilkdel) – brukes når plantens antenner er dekket med minst ti ledd.

Så når du forbereder forberedelser basert på en gylden bart, vil hele planten bli brukt, avhengig av hva du lager. Tinktur av gylden bart på vodka for ledd har blitt brukt i mange århundrer. Dette er et ekte lager av helbredende elementer, på grunn av det faktum at planten inneholder en stor mengde quercetin og kaempferol (naturlige planteflavanoider), samt bifenoler og en svært aktiv komponent i en av de vanligste fytostyrene – beta -sitostyrene ..

Det er bemerkelsesverdig at tinkturen på vodka fra den gyldne bart er tilberedt fra forskjellige deler av planten..

Terapeutisk tinktur av den gylne bart: hva hjelper

medisinsk tinktur av gylden bartBruken av alkoholtinktur av gylden bart er populær hjemme. Det er ganske enkelt å forberede det og vil ikke by på problemer selv for den som skal forberede tinkturen for første gang. Du kan dyrke en plante hjemme. Det er ikke lunefullt i vekstprosessen. De helbredende egenskapene til gylden bart -tinktur bekreftes av hundrevis av fornøyde pasienter som bruker (eksternt eller internt) det i behandlingen av følgende sykdommer:

 • blåmerker, slitasje, kutt;
 • trofiske sår;
 • tromboflebitt;
 • isjias og osteokondrose;
 • artrose, revmatisme, leddgikt;
 • allergi;
 • nyresykdom, kolelithiasis;
 • bronkitt astma;
 • tuberkulose;
 • diabetes;
 • kreft;
 • myom;
 • pankreatitt;
 • åreforkalkning;
 • hjerte- og karsykdommer.

Spis en aktuell infusjon av stilker og sideskudd for en uunnværlig felles behandling.

I dag er det ikke mange som vet hva tinkturen til den gylne barten hjelper fra. Imidlertid er det denne kunnskapen som alltid vil kunne lindre symptomene på sykdommen og fremskynde helbredelsesprosessen innenfor rammen av kompleks terapi..

Tinktur av gylden bart på vodka fra ledd for oral administrering

tinktur av leddene i den gylne bartFor 500 ml vodka, ta ca 15 knær. Finhakk sideskuddene, ha alt i et glassfat og dekk til med vodka. Lukk beholderen tett med et lokk og la stå i minst to uker. Det er lurt å bruke en krukke eller beholder laget av mørkt glass, insisterer også på et mørkt, kjølig sted. filtrering av tinktur av den gylne bartNoen mennesker bruker alkohol til fremstilling av tinktur av den gyldne bart, men i dette tilfellet bør styrken ikke være mer enn 70%, ellers vil de medisinske egenskapene til tinkturen og fordelene for kroppen bli tvilsomt

Tinktur i form av kompresser for ekstern bruk

tinktur av gylne bartbladerTilberedningen av denne tinkturen er basert på samme opplegg som drikk tinkturen. Den eneste forskjellen er at du bare trenger blader eller en stilk for dette. Ikke glem at du bare kan ta stammen fra en gylden bart, hvor minst 10 knær har vokst. Insister på at delene av planten er gjennomvåt i vodka i 10-12 dager. Denne tinkturen har potente egenskaper, siden alle aktive stoffer er konsentrert nøyaktig i roten og stammen. Bruk som kompresser og lotioner, og som en gnidningsløsning.

Tinktur av gylne bartknær: instruksjoner og behandlingsregimer

Før du starter behandlingen med tinktur av den gylne bart, les bruksanvisningen, dette vil tillate deg å oppnå maksimal effekt og unngå ubehagelige konsekvenser..

forbereder tinktur av gylden bartDrikke tinktur av en gylden bart på vodka er tatt i henhold til en av to ordninger:

 1. Den første dagen drikkes 10 dråper en gang. Den daglige dosen må økes med 1 dråpe. Varigheten av behandlingsforløpet er 1 måned. Ta deretter tinkturen i omvendt rekkefølge, det vil si hver dag, reduser dosen av stoffet med en dråpe. Som et resultat, på den siste behandlingsdagen, bør du ta 10 dråper tinktur. Denne ordningen representerer et to-måneders kurs som, avhengig av forbedringene, kan gjentas, men ikke tidligere enn om en måned..
 2. Den andre ordningen forutsetter et 10-dagers kurs. Så, 30 dråper tinktur fortynnes i et halvt glass vann og tas i denne formen to ganger om dagen. Etter det må du ta en 10-dagers pause. For å oppnå best effekt kan kurset tas flere ganger..

Mottak av tinktur av den gylne bart krever konsultasjon med den behandlende legen, siden selv de mest nyttige egenskapene kan forårsake skade på grunn av individuell intoleranse.

Video om tilberedning av tinktur fra den gylne bart

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea