15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Behandling av Kalanchoe -forkjølelse hos barn

Bruk av Kalanchoe mot forkjølelse Helt fra begynnelsen ble planten brakt til Russland fra utenlandske land, nemlig som en mystisk medisinsk plante som bidro til å redde sjømannen fra tropisk feber. Da planten slo rot som en stueplante, ble dens skjønnhet avslørt. La oss finne ut hvordan Kalanchoe kan behandles. Er det noen kontraindikasjoner for bruk av medisinsk juice. Det skal bemerkes at blant de mange varianter er det bare Kalanchoe pinnate og Kalanchoe Degremona som er medisinske planter..

Se også artikkelen: medisinske egenskaper til Kalanchoe!

I hvilke tilfeller brukes Kalanchoe -behandling?

Kalanchoe pinnate - et utmerket middel mot forkjølelse Oftest brukes planten samtidig med fortynnet løkjuice for forkjølelse og rennende nese. Effektiv mot og med kroniske manifestasjoner av sykdommen. Det brukes effektivt fordi det har:

  • antiseptiske egenskaper;
  • antiinflammatorisk virkning;
  • fremmer blodpropp;
  • fjerner sår fra suppuration;
  • hjelper til med å helbrede sår.

Kalanchoe juice selges på apoteketBruk av Kalanchoe juice mot forkjølelse er effektiv både hos barn og voksne. For å gjøre dette fuktes gasbind flagellum med Kalanchoe juice og slimhinnene tørkes flere ganger om dagen. Du kan tilberede et avkok fra plantens blader. I dette tilfellet bør buljongen infunderes i flere timer, og i varm form kan den brukes til å innpode i barnets nese. Dette hjelper på væskeproduksjon og forhindrer komplikasjoner. Kjøttkraften til Kalanchoe i barnets nese må gis forsiktig slik at dråperen ikke skader babyen som snurrer og gråter.

Otolaryngologer foreslår å sette Kalanchoe juice i nesen som et forebyggende tiltak før en epidemi av akutte luftveisinfeksjoner og influensa.

For barn fra forkjølelse dryppes et avkok av Kalanchoe -bladerDet er nødvendig å forstå at det er for barn at buljongen er mest egnet for å lindre tilstanden. Buljongen brenner ikke slimhinnen og lindrer barnets tilstand. Samtidig behandler Kalanchoe en rennende nese hos barn veldig effektivt og uten å konvertere betennelsen til en kronisk form. Ren juice har imidlertid en liten skarphet. Den delikate slimhinnen hos babyer kan lide. Derfor anbefales det ikke for barn å begrave Kalanchoe -juice fra forkjølelse..

Voksne kan bruke ren fersk juice for å lindre forkjølelse. I dette tilfellet må du begrave 4 dråper to ganger om dagen i hvert hull morgen og kveld. Som et middel for å forhindre komplikasjoner er Kalanchoe fra bihulebetennelse rett og slett uerstattelig i behandlingen av forkjølelse..

Bruk av Kalanchoe vil forhindre utvikling av bihulebetennelseFor behandling av sykdommer i øret, nesen og halsen, brukes fersk juice i en fortynning på 1: 5. Det er begravet i nesen og ørene eller gurgle for ondt i halsen eller andre ENT -sykdommer. Selv elektroforese utføres med en løsning av Kalanchoe juice. Kalanchoejuicens evne til å rense huden har lenge vært kjent. Derfor er bruken av de medisinske egenskapene til Kalanchoe i denne retningen veldig utviklet..

Kalanchoe kan brukes i tinkturer, avkok, salver og i form av juice i mange tilfeller:

  1. For hudutslett og eksem og andre overflateskader.
  2. Det brukes som et koleretisk middel for å redusere halsbrann i inflammatoriske prosesser i mage -tarmkanalen.
  3. Ved behandling av infeksjoner, inkludert trofasår og andre langsiktige pågående purulente prosesser.
  4. Ved øyesykdommer utføres behandlingen under tilsyn og etter anbefaling fra en spesialisert lege.
  5. Med åreknuter i beina.

Behandling av hudsykdommer

Det er nødvendig å bruke saften og fruktkjøttet til Kalanchoe -bladeneBruken av de helbredende egenskapene til Kalanchoe på huden i form av en knust masse brukes til å stoppe blod fra et nytt sår. Handlingen er rettet mot å akselerere blodpropp. Knuste friske blader påføres på neoplasmer for å behandle papillomer og vorter. Dette er virale hudsykdommer som er vanskelige å behandle..

Kalanchoe -ekstraktmaskeI andre tilfeller brukes Kalanchoe juice. Samtidig kommer lettelse selv med en så formidabel sykdom som erysipelas i huden. Det er en smittsom og vanskelig å behandle sykdom. I tradisjonell medisin brukes de medisinske egenskapene til Kalanchoe, og doseringsformer er laget i form av tinkturer, salver og juice. For produksjon av medisinske sammensetninger brukes stilken og bladene på planten. På samme tid, for effektiviteten av stoffet, utvikles former med inkludering av andre komponenter. Fordelen med den medisinske Kalanchoe er at den praktisk talt ikke har noen kontraindikasjoner..

Intern organbehandling

Utarbeidelse av medisin for magenMed forsiktighet nærmer legene seg bruk av Kalanchoe -preparater for behandling av det indre hulrommet. Imidlertid må det huskes at de innfødte i hjemlandet brukte denne planten inne, drakk saften om nødvendig og var ikke redde. På det nåværende tidspunkt er det blitt opprettet medisiner for behandling av inflammatoriske prosesser i magen og på slimhinnen i tarmen..

Dens effektivitet i prosessen med restaurering av epitel er allerede bekreftet. Selvmedisinering i dette tilfellet er imidlertid uakseptabelt. Men med utmattende halsbrann stopper det spiste bladet av denne planten den ubehagelige prosessen på få minutter. Det antas at Kalanchoe er et godt koleretisk stoff. Det kan også brukes i inflammatoriske prosesser fordi det ikke er stoffer som irriterer slimhinnen i Kalanchoe..

Åreknuter Behandling

Kalanchoe pinnate brukes til behandling av åreknuter i benaEn annen formidabel sykdom som er vanskelig å behandle og forbundet med en feil livsstil er åreknuter. I dette tilfellet stikker venene ut på overflaten av beina, skaper noder eller et subkutant nett. Dette er ikke bare stygt, men fulle av alvorlige konsekvenser, til og med amputasjon av beinet. Kalanchoe -tinktur på alkohol påføres bena, fra føttene opp. Smerten lindres raskt, men det tar pasientens daglige arbeid i 4 måneder å fjerne nodene. Dette krever ikke traumatisk kirurgi..

Det kan behandles ved å påføre en gasbind med en masse knuste blader på de utstående støtene. Lettelse kommer raskt. Det viktigste er at under langvarig påføring av kompresser og infusjoner trenger nyttige stoffer gjennom huden, og hele kroppen får næring..

Blader av voksne planter brukes til medisinske formål.Behandling av Kalanchoe for gynekologiske problemer er forbundet med dets egenskaper for å undertrykke infeksjon og gjenopprette celledeling, stramme sår og ødelegge døde celler. Basert på plantens nytte, kan vi konkludere med at Kalanchoe bør være i hver familie.

Kalanchoe med magesår – video

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea