15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nyttige egenskaper av melon og kontraindikasjoner for bruk

Søt melon kan være både god og dårlig Felles melon, dens gunstige egenskaper og kontraindikasjoner for bruk er et reelt tema for diskusjon blant ernæringseksperter. Nyre nytte eller fordøyelse skade? Kan du spise med proteiner, eller er det bedre å la det stå for et eget måltid? Hvorfor kan ikke mange elskere av denne frukten skryte av en slank figur, til tross for den lave energiværdien? Melon har en plass i nesten hvilken som helst diett, uansett hvilket mål du setter deg når du lager den. En rekke varianter lar alle finne sine deiligste meloner og kalebasser. Vektproblemer oppstår ved overspising og avhenger lite av typen mat.

Kort om de fordelaktige egenskapene og kontraindikasjonene til melon

Melonmasse og frø har medisinske egenskaper Som med andre frukter er perspektivet på melonforbruk sterkt avhengig av hvem som prøver å lære eller helbrede deg. Klassisk medisinsk diett er fast overbevist om at melon er sunt. Tross alt gir hun oss:

  • Karotenoider og vitamin C. Den første er mer i de “røde” varianter av melon, den andre – i gul, grønn, honning. Karotenoider og vitamin C hjelper til med å gjenopprette synsskarpheten, akselerere hudregenerering og tillate oss å øke muskeltettheten raskere etter trening. De er kraftige antioksidanter. Og de fungerer ikke bare for din skjønnhet, men også til fordel for immunsystemet, og bidrar til å styrke det.
  • Fruktose. Ofte er de redde for å spise i jakten på en slank figur, noe som er en feil. Fruktose gir energi til muskel- og hjernefunksjon og er gunstig i moderate doser.
  • Rent og biotilgjengelig vann, en katalysator for alle metabolske prosesser i kroppen.
  • Fiber for naturlig kolonrensing.

Liten porsjon melon mellom måltideneVil en medisinsk ernæringsfysiolog fortelle deg at melon er dårlig for deg? Ja, i tilfelle det er en allergisk reaksjon på meloner. Kontraindikasjoner for bruk av melon er også:

  • Nyre- og hjertesykdom som krever begrensende drikking.
  • Matforgiftning og bakterielle sykdommer i mage -tarmkanalen, for hele rehabiliteringsperioden.
  • Dysbakteriose i behandlingsstadiet.
  • Tendens til flatulens og oppblåsthet.
  • Forverring av cøliaki når en person lider av diaré selv uten meloner.
  • Barndom. Melon brukes ikke til den første fôringen. Det kan forårsake flatulens og fordøyelsesbesvær hos et barn..

Hvor mange kalorier er det i en melon?

Melonmasse kommer i forskjellige fargerCantaloupe og honning inneholder rekord 22 kcal per 100 g fersk fruktkjøtt. Nesten alle er laget av fruktose, melon er hovedsakelig et karbohydratprodukt. Siden spørsmålet handler om hvor mange kalorier i en melon som utelukkende blir spurt av dem som går ned i vekt, er det verdt å vite at å spise friske meloner sammen med frø øker energilasten. Tørket melon inneholder ca 340 kcal per 100 g, og er bokstavelig talt dynket i … vanlig sukkersirup. Moderne dyrkere er ikke veldig bekymret for midjen din, så tørk frukten i en dehydrator selv. Et alternativ kan være kjøp av fabrikkpakker som angir sammensetningen av produktet på dem..

Er melon bra for deg: et alternativ medisinsk perspektiv

Melon har en god effekt på det menneskelige sirkulasjonssystemetStiller du dette spørsmålet? Du er sannsynligvis kjent med skrifter fra amerikanske naturopater i begynnelsen av forrige århundre. Er melon bra for deg? De svarte bestemt “nei”. Frukten er for “lett” for fordøyelsen, og forårsaker derfor gjæring i fordøyelseskanalen. Tross alt kommer alle problemer fra ham. Paul Bregg argumenterte overfor sine tilhengere at siden et stykke cantaloupe ville gå ned i halsen, la det skje på tom mage, og ingen annen mat skulle gå dit i tre timer. Melon er ikke et veldig tilfredsstillende produkt. Mange unngår det av frykt for gjæring. Moderne vitenskapelig ernæringsvitenskap nekter en slik mulighet for en frisk person..

Dessert med melonmasseI tillegg er det også et rent utilitaristisk syn. Melon kan dyrkes ved hjelp av nitrater. Ingen grønnsaker, frukt og meloner kan betraktes som gode for kroppen vår hvis de blir angrepet av moderne landbruksproduksjon. Nitrater er skadelige for nyrer, lever og hjerte og kan forårsake virkelig forgiftning. Hvis du ikke bruker kjemikalier i hagen din, kan du nyte et rolig duftende søtt stykke melon..

Melonens innflytelse, dens egenskaper og effekter på kroppen er sterkt avhengig av hva produktet spises med. Selv om du ikke tror på naturopater og splittede diettforkjempere, er det verdt å holde seg til en enkel formel. Spis ikke mer enn 25 gram fiber om dagen for å unngå flatulens og oppblåsthet, og unngå meloner og korsblomstret grønnsaker med belgfrukter i ett måltid. Sopp av forskjellige varianter, samt buljonger som er rike på ekstraktive stoffer, er ikke vennlige med henne..

Melon fordeler for kvinner og vekttap

Du må spise melon separat.Det antas at fordelene med melon for kvinner er domenet til tradisjonell medisin. En infusjon av blader (2 tørre spiseskjeer per 200 g kokende vann, brygg i 20 minutter) anbefales noen ganger å tas oralt for amenoré og syklusforstyrrelser. Ansvaret for anvendelsen av folkeoppskrifter ligger helt på den som blir behandlet med dem. Vitenskapelig forskning støtter ikke fordelene med melon for syklusen..

Gå ned i vekt med melon? Det handler ikke om dietten med samme navn. Innenlandske offisielle organisasjoner er tause om fordelene med melon for vekttap, og muligheten for raskt vekttap på en monodiett av denne frukten. American Dietetic Association sier direkte at ingen diett, uansett hvor sunt det renser tarmene, kan brukes for vekttap. Å begrense dietten til bare en velsmakende melon fører til en kritisk mangel på protein og fett i kostholdet. Dette kan provosere en nedgang i immunitet og reelle problemer med skjoldbruskkjertelen. På grunn av sistnevnte skriver de om farene ved melon-dietten. Kaloriene i et kilo melon, som skal spises i en dag, er ikke nok. Melon diett kan provosere overspising. Det bør ikke brukes alene.

Bruk melon til hudpleieVanligvis er melons skade for vekttap også beskrevet av de som mener at overvektige ikke bør spise mat med høy glykemisk indeks. Påstanden er ikke sann, i hvert fall for de uten en familiehistorie av diabetes. Melon har en lav energiværdi. Det kan være et godt valg som en matbit og godbit. Melon er sunnere enn sukker med høyt kaloriinnhold og måltidserstatning.

Video om meloner av forskjellige varianter

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea