15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De helbredende egenskapene til mallow og kontraindikasjoner vil overgå alle dine forventninger

medisinske egenskaper av mallow og kontraindikasjoner

Tørr hoste er et av de mest ubehagelige og ubehagelige symptomene på bronkitt og trakeitt. Selv i det gamle Egypt var de medisinske egenskapene til mallow og kontraindikasjoner for det kjent. Helbredere tilberedte unike slimløsende medisiner fra stammerosen. I tillegg behandlet de med infusjonene hennes pasienter som lider av forskjellige sykdommer i genitourinary system og mage -tarmkanalen. Disse bølgepappeblomstene ble også tilsatt te, og noen kvinner forberedte spesielle infusjoner fra dem for vekttap. Lite har endret seg siden den gang, ettersom mallow fortsatt gagner millioner..

mallow te

Frøene til avlingen brygges med kaffe / te eller tilsettes som krydder til kjøtt- / fiskeretter. Under varmebehandling frigjøres essensielle oljer i væsken, som renser menneskets luftveier for slim.

De helbredende egenskapene til mallow og kontraindikasjoner: en kort oversikt

vakker blomstrende mallow

Når inflammatoriske prosesser utvikler seg i menneskelige organer, øker de i volum og hovner opp. Alt dette fører til smertefulle opplevelser. Sammensetningen av den sudanesiske malven inneholder et verdifullt viskøst stoff som omslutter alle nerveender. Klebrig suspensjon beskytter vevsfibre mot irriterende stoffer og lindrer betennelse.

Til tross for at kulturens kjemiske sammensetning ikke er fullt ut forstått, inneholdt den fortsatt:

 • vitamin A og C;
 • karoten;
 • opptil 18% eteriske oljer (gjelder frø);
 • fytoøstrogen;
 • jern, kadmium og sink.

tørket mallow blomster

Høsting av nyttige råvarer er planlagt for blomstringstiden. Knoppene på planten plukkes sammen med koppene, men bladene og stilkene plukkes separat. Røttene graves opp sent på høsten – oktober, november. Råvarer tørkes under et baldakin, og periodisk snu kronbladene. Blomstersamlingen lagres i 2 år, og bladene lagres i 1 år..

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for kulturen, bortsett fra individuell intoleranse overfor individuelle komponenter i planten. Derfor er det ganske akseptabelt å bruke mallow under graviditet. Imidlertid er det bedre å konsultere lege om dette..

Fra kulturinfusjonene lages effektive kompresser som hjelper til med å lindre puffiness i øynene. I tillegg utføres slike prosedyrer ved behandling av alle slags sår, så vel som omfattende sår. De fantastiske egenskapene til sudanesiske mallowblomster bidrar til å gjenopprette slimhinnen. Av denne grunn er stamrosen inkludert i den komplekse behandlingen for alvorlige sykdommer i halsen og munnhulen. Som medisin brukes avkok og infusjoner med tilsetning av tørkede blomster.

Mallow -applikasjon: vanskelighetene ved gammel terapi

påføring av mallow blomster

De gamle healerne tok roten av planten som grunnlag for fremstilling av medisiner. I dag tilberedes medisinske avkok med ham, som fungerer som en impregnering for lotioner. Blant annet er de et utmerket vanndrivende middel som ble oppdaget av tibetanske munker. På samme tid lages et ekstrakt av blomster og blader for å få et medisinsk malveekstrakt..

Det er inkludert i mange kosmetikk fordi:

 • deltar i cellemodning;
 • fremmer akselerasjon av kollagensyntese, samt metabolisme i celler;
 • lindrer betennelse i huden;
 • fjerner puffiness.

Det er bemerkelsesverdig at friske blader påføres sår eller betente områder i huden. Saften som frigjøres under dette desinfiserer kuttet og fremmer dets raske helbredelse. Når du behandler forkjølelse eller bronkitt, trenger du en spesiell infusjon.

malve infusjon lotion

For å forberede det trenger du:

 • 20 g tørkede blader;
 • hell 200 ml kokende vann;
 • insisterer på 2 timer.

Etter at blandingen blir mettet, filtreres den gjennom flere lag med osteklut. De tar et slikt stoff for ½ briller 2 ganger om dagen.

flere planter for medisinske infusjoner

Som et mykgjørende og antiinflammatorisk middel tilberedes en infusjon fra:

 • mallow;
 • kamille;
 • Tsjernobyl;
 • lagerroskorn.

Hovedingrediensen er tatt 200 g, og resten – 1,5 ganger mindre. Blandingen av urter helles med en liter vann og får stå i 24 timer og filtreres deretter. Den resulterende eliksiren helles i et bad, som tas før sengetid. Slike spabehandlinger anbefales å utføres for alvorlige problemer med milten. Dermed kan du maksimalt bruke alle de helbredende egenskapene til mallow og (kontraindikasjoner for det er bare allergier) for å få et utmerket resultat..

Som alle homøopatiske medisiner anbefales det å ta infusjoner og avkok i de tidlige stadiene av sykdomsforløpet. Ellers vil det være nødvendig å forlenge behandlingsforløpet opptil flere uker, og dette kan forårsake uønskede bivirkninger..

Sudanesisk mallow -applikasjon: et verdifullt oppskriftsarkiv

bruken av den sudanesiske rosen i medisin

Stock-rose brukes til behandling av forskjellige sykdommer. For hver av dem er det en egen oppskrift for tilberedning av en helbredende drikk.

Her er noen av anbefalingene fra tradisjonell medisinsk arkiv:

 1. Pankreatitt Malvjuice (1 ts) presses ut av blader og blomster under spiring. Bland med honning og hell i varmt vann (250 ml). Den resulterende blandingen fordeles slik at det er nok til 4 doser per dag..
 2. Kolitt og forstoppelse. For 1 liter kokende vann trenger du 1 ss. l. Blandingen infunderes i 10 minutter og filtreres deretter. Den resulterende infusjonen er full hele dagen, det vil si i 4 doser.
 3. Fedme. De unike egenskapene til sudanesiske mallowblomster brukes til vekttap. De tørkede blomstene og bladene på planten knuses sammen med blåbærblomstringene. Hver ingrediens trenger 10 g. Blandingen av urter helles med vann (250 ml) og kokes i 20 minutter. Avkjøl ved romtemperatur og filtrer. Ta innen en måned.
 4. Stomatitt og hudsår. Samlingen av urter (30 g) dampes i 1 liter kokende vann, infunderes i 10 minutter og filtreres. Den resulterende eliksiren skyll munnen flere ganger om dagen eller lag lotioner på kuttene.

mallow te

I tillegg tilsettes malvblader til te, noe som forbedrer fordøyelsen. Det brukes ofte til å normalisere tarmbevegelser i tilfeller av alvorlig avføring (diaré). Komponentene som er inkludert i anlegget bidrar til flytende av slim, derfor drikker de det med en sterk tørr hoste.

De tilbereder også en sterkere drink på egen hånd, som tilføres opptil 10 timer og omrøres regelmessig. For 250 ml kokende vann trenger du 2 ts. tørkede blader. For å forbedre slimløsende effekten anbefaler eksperter å legge til honning.

https://www.youtube.com/watch?v=tmUiY1wsvKo

Malva innen kosmetologi er et geni av ren skjønnhet

egenskaper av mallow for hud

I tillegg til den antiinflammatoriske effekten har infusjoner av stamroser andre effekter. Anlegget produserer verdifull melanin. Buljongen hans tørkes i ansiktet flere ganger om dagen. Som et resultat får huden den originale kobberfargen..

Mallow hetter kan ofte finnes i:

 • kremer;
 • geler;
 • tonics.

Slike kosmetikk virker mykgjørende på tørr hud. Kosmetiske salver basert på malveekstrakt brukes til å smøre grove hæler med sprekker, samt akne, brannskader, byll og eksem-berørte hudområder.

Dette ekstraktet er inkludert i preparater som brukes til å rette håret. Produktet påføres krøllene og vaskes ikke av. Men balsam, masker og balsam brukes til å bekjempe sprø og spaltede ender..

malveolje

Med tanke på alle de medisinske egenskapene til mallow og kontraindikasjoner, kan det bemerkes at det fungerer som et utmerket slimløsende og antiinflammatorisk middel. Til medisinske formål brukes blomster, blader, frø og planterøtter. De legges til te, kaffe og andre retter. Ved hjelp av denne “naturlige hjelperen” kan du helbrede tørr hoste, betennelser og sår på huden, samt gå ned flere kilo vekt..

Vi bruker malv for vår helse – video

https://www.youtube.com/watch?v=WSU7zJheucI

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea