15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Antigreep og antistress – havtorn med honning

havtorn med honning “En eksplosiv blanding” i kampen mot forkjølelse er havtorn med honning. To kraftige ingredienser, som inkluderer hele vitaminkomplekser og dusinvis av mikroelementer, har en virkelig helbredende karakter. Denne uovertrufne blandingen har blitt brukt med hell mot virale, smittsomme og andre sykdommer. Finn ut interessante ting om havtornte.

Du kan legge druer, epler, pærer, granatepler, plommer, gresskar og andre høstgaver til syltetøyet..

høstgaver til syltetøy

Nyttig effekt

Allsidigheten til denne tandem med naturlige ingredienser er fantastisk. Ved hjelp av et slikt folkemedisin behandles sykdommer i en annen plan. Tilstedeværelsen av vitamin B og C har en styrkende effekt på kroppens forsvarssystemer: immunitet og skjoldbruskfunksjon. De organiske syrene og alle slags sukkerarter som inngår i sammensetningen, blir assimilert i kroppen uten problemer. Eksperter tilskriver også følgende muligheter de fordelaktige egenskapene til havtorn med honning:

 • helbredelse;
 • foryngelse (stimulerer regenerering av vevsfibre);
 • antiseptisk effekt (ødeleggelse av virus, sopp og bakterier);
 • rensing (fremmer fjerning av giftstoffer, kolesterol, stråling og giftstoffer).

influensavirus og bakterier beseirer havtorn med honningBlant annet bør dette produktet tas av gravide. Kroppen til den vordende moren er mettet med kjemiske elementer og vitaminer som støtter immunsystemet, så vel som andre systemer. havtorn med honning vil beseire kreftceller og urolithiasisDette mirakelmiddelet brukes også til forebyggende formål og som medisinsk sirup i onkologi, urologi eller gynekologi. Som med alle andre legemidler går skadene og fordelene med havtorn med honning alltid hånd i hånd. Begge disse naturgavene er farlige allergener. Derfor, før du starter et behandlingsforløp (forebygging), er det viktig å konsultere lege..

Havtornfrukter har en veldig høy surhetsprosent. I denne forbindelse bør hun ikke bli revet med av de som lider av magesår eller gastritt..

Kunsten å lage honning havtorn

te med honning og havtornoljeI folkemedisin brukes ikke bare buskens frukter, men også bladene, barken og grenene. Så en godt forberedt samling gjenoppretter hårets struktur og forbedrer hudens tilstand, renser det. Og det blir utrolig glatt og silkeaktig. De bruker et produkt laget av gyldne bær i følgende former:

 • te;
 • juice;
 • sirup;
 • frossen eller fersk;
 • smør;
 • cocktail;
 • infusjon;
 • syltetøy;
 • buljong;
 • som en blanding.

Mange av disse drikkene behandler nyrestein og kronisk nyresykdom. Husmødre inkluderer følgende til hovedoppskriftene for matlaging av havtorn med honning.

Oppskrift nummer 1: juice

fersk havtornjuice og honningBland følgende ingredienser grundig til det er jevnt. Slik at alt er fullstendig oppløst, kan du sette den resulterende drikken på et varmt sted. Så, hovedkomponentene:

 • ferskpresset bærjuice (3 til 5 glass);
 • 2-3 st. l. akasie honning;
 • 250 ml vann (bare ikke rått);
 • myntebuljong (0,5 kopper).

Du må oppbevare drikken i kjøleskapet. Det anbefales å varme det opp før bruk for ikke å bli forkjølet i halsen. Drikk en kopp om dagen.

Oppskrift nummer 2: cocktail

havtorn med honning i cocktailerEn drink blandet med alkohol og krydder regnes som et gjenopprettende middel. Derfor, før du lager havtorn med honning, er det viktig å kjøpe krydder, vin, vodka eller konjakk på forhånd. Nå kan du trygt lage en cocktail av følgende ingredienser:

 • to teskjeer honning;
 • sitronsaft (fra flere sitronskiver);
 • 50 g frukt (formalet og hell kokende vann – 250 ml, og la det trekke i en halv time);
 • et halvt glass alkoholholdig drikke;
 • krydre alt med en klype kanel, en kvist vanilje (mynte) eller ingefær.

cocktailingredienser - cognac og sitronDu må blande komponentene i en krukke. For best effekt lukkes det med et nylonlokk og ristes 5-10 ganger. Det anbefales å drikke en så velduftende cocktail etter en hard arbeidsdag for å lindre tretthet. Influensa, vitaminmangel og ARVI er en god grunn til en slik essens. En så god drink er også egnet for vinteren, for ifølge oppskriften kombineres havtorn med honning med “brannvann”, noe som betyr at den helbredende effekten vil øke med 4 ganger. Cocktailen kan fryses trygt selv i engangskopper.

Ved temperaturer over 60 ° C og eksponering for direkte sollys mister honning nesten alle fordelaktige stoffer. Derfor frarådes det sterkt å lage mat eller dampe det..

honning kan ikke varmes opp

Oppskrift nummer 3: avkok

havtornblader og mynteStråling er samfunnets plage. Det påvirker tarmveggene, som blir ødelagt under virkningen. Giftstoffer kommer inn i blodet og forgifter hele kroppen. Dette resulterer i ondartede organtumorer.. friske havtornbærHavtorn med honning, og spesielt bladene på denne busken, er et unikt middel for å forhindre kreft. For et slikt avkok må vertinnen ta følgende trinn:

 • ta to håndfuller tørkede (friske) buskblader, i tillegg til 20 bær og mal med 3 kvister mynte;
 • hell kokende vann over samlingen (3-4 liter);kokende vann for tilberedning av en medisinsk drink
 • la det stå i 7-8 timer;
 • sil blandingen med en sil (klut);
 • tilsett honning 2-3 ss. l (etter smak).

Hvis det er mulig, drikkes drikken innen en måned. Noen drikker det, ikke vann. Hver av disse oppskrifter av havtorn honning kan utvides med andre ingredienser. For eksempel tilsettes noen dråper olje laget av disse bærene i juice, buljong eller cocktail.

Vinteremner

havtorn syltetøyKalde vintre bringer med seg ikke bare frost, men også virusinfeksjoner. I løpet av denne perioden av året er kroppen mest utsatt for påvirkning av virus og trenger en ekstra tilførsel av vitaminer for å bekjempe dem. All nødvendig sammensetning av beskyttende elementer er inneholdt i gyldne bær og biprodukter. Lag havtorn med honning til vinteren, oppskrifter for høsting er gitt nedenfor, en utmerket investering i familiehelse.

Det er veldig nyttig å spise frossen havtorn, for når den er frosset, beholder den mer enn 85% av næringsstoffene..

valg 1

Matlaging:

 • skrell og mal 10 stykker valnøtter;skrell nøttene
 • Mal 2 kopper modne bær i en blender, og gni det resulterende underlaget gjennom en sil for å fjerne avfall;male havtorn og sil
 • bland 250 g blomst (helst flytende) honning med juice og nøtter;
 • hell i brett og rist litt (bank beholderen på bordet);
 • pakk i fryseren.

For en sofistikert smak foreslår de store kulinariske mesterne å legge til litt appelsinskall, samt kanel. naturlig honning og kanelstangDe vil gjøre drikken mer smakfull. Vanilje vil også være et flott tillegg til dessert. Nesten alle oppskrifter for tilberedning av havtorn med honning til vinteren må bruke flytende komponenter. Derfor er kandisert nektar ikke egnet for frysing..

Siden det ikke er vanskelig å lage havtorn med honning, kan du lage slike desserter av fersk frukt gjennom høsten. Tross alt er maksimal lagringstid for slik gelé i kjøleskapet 30 dager..

Alternativ 2

sukker og bær for å lage havtornhonningI epidemiens sesong kan du ikke klare deg uten den mirakuløse havtornhonningen – en kjent sirup basert på bær og sukker. For å forberede det trenger du:

 1. 1 kg fruktkjøtt. For å gjøre dette må du bli kvitt beinene. Jeg har vært hakket i en kjøttkvern i årevis. Deretter velges frøene og fruktkjøttet skilles fra kaken ved hjelp av en sil. Det er imidlertid verdt å skylle avlingen på forhånd og tørke fruktene på et håndkle..hakk og filtrer havtorn
 2. Den resulterende puréen må males med sukker (fra 2 kg). Du kan ta en vanlig potetpresse.
 3. Blandingen får stå i flere timer (3 eller mer) til sukkeret er fullstendig oppløst, under omrøring av og til;
 4. Ha blandingen i en kjele (helst emaljert) og kok opp. La det så småkoke i 5 til 8 minutter..

tillegg til teHell varmt produkt i glass, rull sammen eller lukk med europeiske lokk. Den luksuriøse smaken av dette syltetøyet vil utfylle mange desserter og kaker på en original måte. Du kan også bare drikke den med te. Du kan nyte den praktfulle havtorn med honning året rundt. Den lagres perfekt både i kjøleskapet og i pantryet. Samtidig forverres det sjelden og former seg nesten aldri..

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea