15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi studerer drømmens medisinske egenskaper

medisinske egenskaper ved søvnighet De medisinske egenskapene til å drømme har vært kjent for mennesker i mange år, så planten er spesielt etterspurt innen medisin. Det er en flerårig urteaktig kultur som vokser i grønnsakshager, i nærheten av hus, i parker og på ødemarker. Denne planten regnes populært som ugress. Men til tross for dette vet de eldre hvor nyttig det er å sove og hva det helbreder..

Beskrivelse av planten rennende

rennende i naturen De fleste sommerboere vet ikke engang hva det er og hvordan de skal bruke det. Faktisk er det en urt som er veldig populær i Europa og Asia. Planten vokser godt både i skyggen og i områder som er godt opplyst av solen.

Rennende – busker som danner tette kratt, som er ganske vanskelige å fjerne. Dette skyldes det faktum at alle skudd har et felles rhizom. Gjennomsnittlig levetid er omtrent 50 år..

Urten tilhører den rennende familien Umbelliferae. Rhizomet har en horisontal retning, krypende. Stammen er rett. Overflaten kan være enten bar eller lett pubescent. Blir sløv opp til en meter høy.

Hvis du klipper ned, kan innsamlingen av emner utføres midt på sommeren..

Gresset blomstrer veldig vakkert. Knoppene samles i brede paraplyer. Hver av dem kan inneholde fra 15 til 20 blomster. Planter som er mer enn et dusin år gamle kan ha fra 300 til 500 åpne knopper. Blomstene er snøhvite og består av 5 fem kronblad. På slutten av blomstringen dannes frukt. Alle er langstrakte med uttalt ribbe. Modne brune korn.

Hovedtypene søvn

Vi blir kjent med de vanlige typene:

 1. Vanlig. Populært har denne varianten andre navn. Mange kaller den vanlige klynken, hvis foto er under, som en myrhump, etterslep eller daglitsa. Det er den mest studerte plantearten og brukes oftest i folkemusikk og tradisjonell medisin..rennende vanlig
 2. Alpint. Denne typen urt er rennende og bruken er ikke veldig forskjellig fra den vanlige. Alpine brukes også i medisin. Hovedforskjellen mellom en plante er dens størrelse. Buskene i en slik drøm vokser ikke veldig høye, men de forgrener seg godt. De vokser på fruktbar jord. Plantens hjemland er landene i Sentral -Asia, Sibir, Kaukasus.drøm alpint
 3. Broadleaf. Du kan bare møte slikt gress ved bredden av Baikal -sjøen. På grunn av sin finurlighet vokser den ikke i andre deler av verden. Drømmens stilker er glatte, voldsomt furede. Bladene er store med markante serrations.rennende bredblad
 4. Kashmir. Den minste arten. Sammenlignet med andre varianter har Kashmiri runny ingen medisinske egenskaper. På grunn av det uvanlige utseendet, brukes det ofte til å lage plener..søvnig Kashmir

Blant alle de ovennevnte typene er de medisinske egenskapene til den vanlige drømmen de høyeste..

Helbredende egenskaper

har medisinske egenskaperAlle som foretrekker tradisjonelle behandlingsmetoder vet at dette er den beste planten. Søvn har mange fordelaktige egenskaper. Det er en unik urt som brukes til å behandle en rekke sykdommer..

Bakken er spesielt nyttig. Mye sjeldnere høstes røtter for tilberedning av blandinger..

Søvn er en plante som brukes til mat. Den grønne delen er lav i kalorier. Det er omtrent 12,7 kcal i 100 gram friskt gress. Ifølge studiene som er utført, har det blitt bevist at søvnstrukturen er veldig lik formelen for humant blod..

å lindre smerterSmug brukes som:

 • antiinflammatorisk;
 • befestende;
 • smertestillende;
 • antitoksisk;
 • avgiftningsmiddel.

Drømmens blader og stilker er rike på sitronsyre og eplesyre. De inneholder også en stor prosentandel av mineralsalter. De er en god antioksidant. Infusjoner fra denne planten er i stand til å nøytralisere frie radikaler, noe som øker risikoen for å utvikle neoplasmer. Avkok blir også ofte foreskrevet for å øke immuniteten. På grunn av den store mengden vitamin C reduseres risikoen for forkjølelse betydelig.inneholder vitamin C

Rotdelen er kjent for tilstedeværelsen av essensielle oljer, harpikser, saponiner og stivelse. Vi må hylle kornene som dukker opp i stedet for blomster. Frøene er rike på fett, fiber, proteiner. Hvis du forbereder et middel riktig basert på denne planten, kan du gjenopprette fordøyelsessystemet på kort tid og normalisere saltmetabolismen..

Hvem skal ikke spises?

gravide skal ikke spisesDenne planten er godt studert fra et farmakologisk synspunkt. Derfor kan det argumenteres med nøyaktighet at rennende har en rekke nyttige egenskaper og har ingen kontraindikasjoner. Et unntak er den individuelle intoleransen for visse komponenter som er inkludert i sammensetningen. Med ekstrem forsiktighet må du bruke urten for gravide og unge mødre som ammer..

For å unngå negative konsekvenser, bør du konsultere lege før du begynner å ta en kjedelig. Etter de foreskrevne prosedyrene vil legen fortelle deg om du er allergisk mot denne planten..

Det anbefales heller ikke å drikke avkok fra sløvhet fortløpende. Til tross for alle fordelene, kan langvarig bruk påvirke den generelle tilstanden til en person negativt. Du må også nøye kombinere urten med andre medisiner..

Regler for klargjøring av snø for vinteren

blomstreFor at urten å drømme ikke mister sine medisinske egenskaper, bør du vite hvordan du samler den riktig. Når du overholder de grunnleggende reglene, kan du få råvarer av høy kvalitet som vil beholde sine evner til neste år..

Krav til innsamling og lagring av anlegget:

 1. For medisinske formål bør du bare velge unge skudd og bladplater som er av gjennomsnittlig størrelse..
 2. Samlingen av deler av bushen må utføres før knoppene begynner å dukke opp. Den beste tiden å samle emner er mai måned..
 3. Bladene og skuddene til planten må ikke vaskes. Kontakt med vann kan redusere mengden nyttige komponenter.
 4. Planten skal bare tørkes i delvis skygge. Rommet der arbeidsstykkene skal plasseres må være godt ventilert. Fordel gresset i et tynt lag på et håndkle. Hvis det er regnvær ute lenge, bør den siste tørkingen utføres med en elektrisk enhet..
 5. Oppbevar de tilberedte råvarene i en papirpose. Dette vil bevare drømmens medisinske egenskaper til slutten av året..

Når det gjelder høsting av røttene, bør dette gjøres umiddelbart etter at busken har falmet. Enhver underjordisk del kan brukes til forberedelse av infusjoner. Skill røttene og skyll godt under rennende vann. Støv og smuss bør ikke forbli på overflaten..

billet forberedelseFordel de forberedte røttene på et papirhåndkle og oppbevar i romtemperatur i flere timer. Dette er nødvendig slik at de tørker ut litt. Mal dem deretter med et rivjern. Du kan også bruke en kjøttkvern.

Ikke oppbevar tørt gress i glassbeholdere. Langvarig opphold i en slik beholder kan føre til spredning av farlige sopp.

Det resulterende sponet bør tørkes i ovnen ved en temperatur på ca. 350 C. Dette kan også gjøres i tørketrommelen. Du trenger bare å lagre forberedte røtter i en trebeholder..

Drømmer om matlaging

slangesuppeDenne urten brukes ikke bare ofte i medisin, men brukes også til mat. For å lage retter, bør bare unge skudd og blader tas. De gir grønnsaker en spesiell aroma og en uvanlig ettersmak..

Blader til matlaging bør være en bror til en lysegrønn nyanse.

Mat med denne urten blir utrolig velsmakende og sunn. I sammensetningen har bladene en stor mengde vitaminer og mineraler som er nødvendige for at tarmene skal fungere godt..

klargjøring av snø for vinterenFor å bruke snøfnugg til mat om vinteren, bør du male unge løvtallerkener med en liten mengde salt. Ha blandingen tett i en krukke og avkjøl.

Et lignende emne kan brukes til å forberede:

 • salater;
 • stuvede poteter;
 • okroshka;
 • sauser.

Utarbeidet på denne måten mister ikke rennende sine medisinske egenskaper og har ingen kontraindikasjoner. Det passer godt til kjøtt og fisk. Det er også godt å bruke blanket til å lage supper..

Medisinske egenskaper søvnig for behandling av mange sykdommer

løp bort på stedetEn plante brukes til å lindre tilstanden i forskjellige patologier. Det er ikke vanskelig å oppnå ønsket resultat i behandlingen, det viktigste er å følge bruksreglene og stadiene for tilberedning av produktet.

For å lage denne oppskriften må du bruke roten til planten. Den kan enten være tørket eller fersk..

grave til grøftHovedingredienser:

 • en liter vodka;
 • 300 gram plante.

For å forberede blandingen må du male røttene. Dette kan gjøres med en rivjern eller kjøttkvern. Legg sponene i en krukke og fyll på med vodka. Dekk beholderen tett med et lokk og sett på et mørkt sted. Du må beholde denne tilstanden i 14 dager. Etter to uker kan tinkturen tas. Drikk 20-25 dråper væske 30 minutter før måltider. Spis tre ganger om dagen i en måned.

Med leddsykdommer

avkok av drømDet er ikke vanskelig å forberede et så effektivt middel. For å bli kvitt smerter i leddene må du kombinere et halvt glass hakkede urter med 200 gram kokende vann. Ha den resulterende blandingen i et vannbad og kok i 10-15 minutter.

På slutten av denne perioden flytter du beholderen til bordet og gir den litt tid til å kjøle seg ned. Sil den konsentrerte buljongen gjennom osteklut, og fortynn deretter med kokt vann i en mengde på 200 ml. Drikk væske gjennom dagen. Behandlingsforløpet er fra en uke til ti dager..

sunn teDenne oppskriften er også den beste måten å bli kvitt blære- og nyresykdommer..

Luskete maske for ansiktshud

slangemaskeDenne planten brukes veldig ofte i kosmetologi. Takket være et sett med nyttige komponenter blir ansiktets hud myk og veldig myk.

For å forberede masken må du bruke:

 • juice fra plantens blader;
 • naturlig honning (flytende);
 • fersk agurk.

Du må begynne å lage mat ved å hakke grønnsaken. Vask agurken og rist.

bruk av drømHa den hakkede grønnsaken, honningen og drømmenes juice i beholderen. Bland alle ingrediensene grundig. Dette bør gjøres med en trespatel. Hell den resulterende velling i osteklut og påfør i denne formen på ansiktet. Hold masken på i 20 minutter. Med en systematisk gjennomføring av en slik prosedyre, vil ikke resultatet vente..

Nyttige egenskaper, bilder og oppskrifter basert på urt til rennende, som er beskrevet i denne artikkelen, bekrefter igjen sin relevans. Denne planten er den beste måten å forbedre helsen din på kortest mulig tid..

Video om de medisinske egenskapene til søvnighet

Previous Post
Este posibil să folosiți pepene verde pentru pancreatită, colecistită și gastrită
Next Post
Plantarea de cartofi cu un tractor cu spărgător