15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for bruk av gresskarfrøolje

Gresskarfrøolje har medisinske egenskaper De første gresskarene som ble brakt til kysten av den gamle verden fra Amerika var et virkelig mirakel for europeere, som aldri hadde sett så store frukter før. Den ikke-lunefulle og fruktrike kulturen spredte seg raskt i landene i regionen, og takket være den tette saftige næringsrike massen, som brukes til kulinariske formål, har blitt uunnværlig i mange grønnsakshager. Gresskarfrø ble heller ikke glemt..

De hardhudede frøene ble funnet å være enda mer verdifulle enn fruktkjøttet. På grunn av overflod av fett i dem, mestret europeerne snart produksjonen av gresskarfrøolje, som ble ekstremt verdsatt ikke bare som et matprodukt, men også som en medisin. Det var de fordelaktige egenskapene til gresskarolje og dets bruk ved behandling av alle slags plager som forårsaket et dekret i Østerrike-Ungarn som forbød salg av produktet i dagligvarebutikker og markeder..

I lang tid ble oljen bare solgt på apotek til ufattelige priser, noe som burde ha understreket dens mirakuløse kraft og betydning. I dag kan dette dekretet fra den europeiske herskeren oppfattes som en historisk anekdote, men verken verdien av gresskarolje, egenskapene eller anvendelsen har endret seg. Likevel tjener produktet til fordel for menneskers helse, hjelper til med å helbrede plager i indre organer og løse kosmetologiske problemer..

Biokjemisk sammensetning av gresskarfrøolje

Bruk av gresskarolje kan ha kontraindikasjoner Både de gunstige egenskapene og kontraindikasjonene til gresskarfrøolje er direkte avhengig av stoffene som utgjør dette aktive matproduktet.

Når du lister opp komponentene som er viktige for en person, bør du starte med en verdig overraskelse og respekt for listen over vitaminer. Hittil har det blitt funnet at gresskarfrøolje inneholder vitamin E, betakaroten og askorbinsyre, en omfattende gruppe B-vitaminer, samt fettløselige vitamin F og K. Fordelene med oljen er ikke begrenset til dette. I tillegg til vitaminer og essensielle fettsyrer, inneholder den mørkegrønne, nesten svarte væsken proteiner, essensielle oljer og pektiner, fosfolepider og flere titalls makro- og mikroelementer. Bare jern i 100 ml olje inneholder opptil 13-15 mg, magnesium opptil 4 mg og sink, som er nødvendig for menns helse og hårskjønnhet, ca 10 mg.

Fett flerumettede syrer i gresskarfrøolje er representert av linolensyre og linolsyre, som er avgjørende for mennesker..

Fargen på oljen skyldes tilstedeværelsen av klorofyll i den, som også spiller en viktig rolle i å opprettholde menneskers helse og i stoffskiftet..

Nyttige egenskaper av gresskarfrøolje og omfang

Bruk av gresskarolje kan ha kontraindikasjonerFor å overføre salg av gresskarfrøolje fra butikker til apotek, hadde den østerrikske herskeren rett. Og selv om det i disse dager var umulig å angi nøyaktig alle de helbredende egenskapene til gresskarolje, og bruken av leger ble foreskrevet på et innfall, og ikke på grunnlag av biokjemiske studier, snakker eksperter i dag enstemmig om produktets særegenhet.

Effekten av gresskarfrøolje strekker seg til arbeidet i muskulære, reproduktive, nervøse, fordøyelses- og kardiovaskulære, endokrine og urinsystemer i menneskekroppen..

Regelmessig, kompetent inntak av olje virker rensende, beskyttende og helbredende..

Generell støtte for kroppen og dets immunsystem gis av slike stoffer i produktets sammensetning som vitamin F og A, flavonoider og klorofyll. Den antiinflammatoriske, sårheling og restorative effekten av gresskarfrøolje har blitt godt studert og brukt av leger. Komponentene påvirker direkte forløpet av protein- og karbohydratmetabolismen, påvirker syntesen av insulin, hematopoietisk funksjon og dannelsen av enzymer.

Vitamin E spiller en like viktig rolle, som er uunnværlig for funksjonen til sirkulasjonssystemet og hjertet av høy kvalitet. Tilbaketrekking av skadelig, overflødig kolesterol avhenger i stor grad av dets tilstedeværelse i kroppen, noe som akkumulerer bidrar til nedsatt blodstrøm, økt trykk og utvikling av åreforkalkning.

Gresskarfrøolje brukes for å forhindre åreforkalkningGresskarfrøolje er et naturlig og praktisk talt ufarlig middel som brukes i forebygging og behandling av ikke bare åreforkalkning, men også kranspulsår, hypertensjon og anemi. Som et forebyggende tiltak er produktet nyttig for risiko for hjerteinfarkt og slag..

Gresskarfrøolje er også et naturlig beroligende middel som ikke bare lindrer smerter og beskytter skadede organer, men også lindrer nervøs belastning, hodepine og søvnløshet..

Fytosteroler, som ligner på menneskelige hormoner, bidrar til å opprettholde hormonbalansen. Hjelp kvinner i overgangsalderen og smertefulle og uregelmessige menstruasjoner. De samme stoffene, i tillegg til produktets evne til forsiktig, men aktivt å lindre smerter og betennelser i folkemedisin, brukes til å behandle ulike gynekologiske sykdommer..

Det anbefales å tilsette gresskarfrøolje til første og andre kurs.Ikke bare kvinner, men også menn kan kjenne den helbredende effekten av stoffet. Oljen er like nyttig for problemer i det mannlige kjønnsområdet. Gresskarfrøolje brukes både for prostatitt og for brudd på potens. Samtidig løser middelet ikke bare et smalt problem, men virker på en kompleks måte, lindrer betennelse, beriker kroppen med aktive stoffer og vitaminer, opprettholder hormonnivået og hever tonen.

Derfor helbreder en mann, som tar litt gresskar, samtidig erektil dysfunksjon, og blir kvitt mulige inflammatoriske og stillestående prosesser i organene i genitourinary systemet, og forbedrer til og med kvaliteten på sædceller. Å ta gresskarfrøolje er indikert for sykdommer i blære og nyrer, prostata adenom og redusert potens.

Å kle salaten med gresskarolje får den til å smake mettEgenskapene til gresskarolje er også gjeldende ved behandling av sykdommer i galleblæren og leveren. Her spiller fosfolipider, sammen med fettsyrer og vitaminer, i stand til å justere arbeidet til disse organene, i tillegg til å gjenopprette leverskade og beskytte vevet mot dannelse av fettinneslutninger. Legemidlet anbefales av leger for hepatitt, kolecystitt, dannelse av steiner i galleblæren, så vel som ved galde -dyskinesi.

Den systematiske bruken av egenskapene til gresskarfrøolje er berettiget ved magesår og kolitt, flatulens og andre sykdommer i fordøyelseskanalen og magen. Verktøyet har en avførende effekt, og brukes også som en del av kompleks terapi for helminthiasis forårsaket av tapeparasitter.

Hver for seg er det verdt å merke seg bruken av gresskarfrøolje til kosmetiske formål..

Det helbredende middelet lindrer irritasjon på huden, har en regenererende, glattende, bakteriedrepende effekt på integratet.

Gresskarfrøolje er uerstattelig for hår. På grunn av den unike biokjemiske sammensetningen aktiverer midlet sovende pærer, og tvinger til og med kraftig tynnet hår til å komme seg raskt. På samme tid blir håret fra gresskarolje levende, elastisk, det har en gunstig effekt på hodebunnen, spesielt med overdreven tørrhet og tendens til flass..

Hvordan ta gresskarolje: fordeler og skader

Når du bruker gresskarfrøolje, må du følge doseringenVerdien av gresskarolje ligger i komplekset av allsidige fordelaktige egenskaper som den har på kroppen. Men hvordan ta gresskarolje med fordel og uten skade for ulike sykdommer i indre organer, hud og hår?

Den viktigste måten å bruke gresskarfrøolje på er å inkludere den i menyen med terapeutisk og profylaktisk ernæring. Denne duftende og veldig sunne oljen kan tilsettes et stort utvalg av retter, fra frokostblandinger og supper til salater og bakevarer..

Det er viktig at væsken som er rik på aktive stoffer ikke utsettes for høye temperaturer, det vil si at det er bedre å tilsette gresskarfrøolje til ferdige retter..

Slik at det, uten skade, men med fordel å ta gresskarfrøolje til medisinske formål, blir konsumert uten å drikke det, en stund før hovedmåltidet. Dosen, avhengig av diagnose og helsetilstand, kan være fra 1 til 3 ss per dag, delt inn i tre doser. Behandlingsforløpet varer 2-4 uker, og gresskarfrøolje må brukes strengt under tilsyn av lege.

Med prostatitt konsumeres gresskarfrøolje en teskje tre ganger om dagen, men behandlingen slutter ikke der. I denne sykdommen vil mikroklyster med dette middelet være nyttig, som de tar 25-50 ml. Kurset varer også opptil to uker, hvor oljen også brukes til lokal massasje av prostata.

For sykdommer i det kvinnelige kjønnsområdet brukes tamponger dynket i gresskarolje. Prosedyren utføres om natten, og etterlater helbredelsesmidlet til morgenen..

Når du bruker gresskarfrøolje, må du følge doseringenFor allergisk rhinitt blir gresskarolje innpodet i nesen, 3-4 dråper i hvert nesebor. Suppler behandling og bruk av olje i en skje tre ganger om dagen.

For brannskader, akne og andre hudsykdommer, så vel som for alopecia, brukes gresskarfrøolje eksternt for hårets skjønnhet. Forbindelser dynket i olje påføres sår og skadet hud, og i tilfelle hårtap påføres gresskarolje på røttene, gnides inn med massasjebevegelser og vaskes deretter av. Prosedyren utføres opptil tre ganger i uken i månedlige kurs.

Skaden av gresskarfrøolje

Du kan føle skaden ved bruk av sunn gresskarolje hvis du forsømmer de eksisterende forholdsreglene, ikke ta hensyn til din egen helse og kontraindikasjoner.

Forsiktighet ved bruk av gresskarfrøolje er nødvendig for høy surhet, inflammatoriske prosesser i fordøyelsessystemet og bukspyttkjertelen. Diagnostisert gallesteinsykdom pålegger også sine begrensninger. Oljen er i stand til å provosere tilbaketrekking av steiner, så inntaket utføres kun under medisinsk tilsyn..

Individuell intoleranse for produktet kan ikke utelukkes, spesielt hvis det er allergi mot andre meloner, oljer og gresskarmasse. Med massen av nyttige egenskaper til gresskarolje, har kosmetologer også kontraindikasjoner for bruk. Eksperter anbefaler ikke å bruke produktet på fet, tilstoppende hud, ellers er ikke metabolske forstyrrelser, dannelse av purulent betennelse og komedoner utelukket.

Video om fordelene med gresskarfrøolje

Previous Post
Nyttige egenskaper av koriander og bruk i tradisjonell medisin
Next Post
Beskjæring ifølge Kurdyumov – muligheten til å styre hagen uten mye innsats
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org