15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Unik kjemisk sammensetning og fordelaktige egenskaper til syrener for helsen

nyttige egenskaper av syrin Frodige busker med duftende buketter kunngjør årlig ankomsten av en lun sommer. Imidlertid fremkaller de gunstige egenskapene til syrner mye mer følelser hos mennesker. Tross alt inneholder en edel plante verdifulle stoffer som er nødvendige for menneskekroppen. Tradisjonelle helbredere bruker vellykket forskjellige deler av syriner til forberedelse av medisinske potions. Vi vil finne ut i detalj hvordan kulturen ser ut utenfra. Hvilke kjemiske forbindelser inneholder den? Hva er dens fordelaktige egenskaper og kontraindikasjoner? Og vi vil også bli kjent med de populære oppskriftene på medisinske legemidler fra “statskassen” for tradisjonell medisin.

“Duftende syrin blomstret under vinduet mitt”

duftende syrinblomster i hagen Busken glorifisert av mange diktere pryder byparker, sommerhytter, hager og landlige gater. I mai dukker det opp mange frodige buketter på den. Planten tilhører familien “Olive”. Den finnes nesten i hele Europa og Kina. Det regnes som en lang levetidskultur, siden alderen på noen arter når 100 år. Den flerstammede busken er motstandsdyktig mot forskjellige miljøforurensninger uten å miste sin skjønnhet og verdi.

lilla bladplaterBladplatene på planten er ovale, ovale eller lansettformede. Overflaten deres er blank. Tipsene er spisse. Fargen er dypgrønn. Traktformede knopper samles i panikulære blomsterstander. De har en behagelig duftende aroma. Takket være arbeidet til oppdrettere har mange varianter dukket opp.forskjellige varianter av syrin

Hovedforskjellen er fargen på knoppene, som skjer:

 • syrin;
 • rosa;
 • lilla;
 • Hvit;
 • blå;
 • lilla.

Til tross for sin sjarm, er syrin en giftig plante som kan skade en person..

For eksempel forårsaker den velduftende duften av knoppene hodepine. Og preparater hentet fra deler av bushen er ikke tatt mer enn 21 dager. I tillegg holder de seg til en streng dosering. La oss vurdere i detalj hvilke kjemikalier den berømte hagebusken inneholder..

En unik formel til fordel for mennesker

unike og nyttige egenskaper til syrinVegetasjonen på planeten vår regnes som et lager av verdifulle komponenter som er nødvendige for organismenes vellykkede liv. Tradisjonelle healere bruker disse gavene til å behandle ulike plager. Og takket være forskningen fra forskere ble de gunstige egenskapene til syrin og mange andre planter oppdaget. I dag er det kjent at buskens duftende knopper inneholder en mengde essensielle oljer. I tillegg inneholder de bitter glukosidsyringin og farnesol, komponenter som er nødvendige for kroppen..

Lilla bladplater, knopper og bark inneholder:

 • alkaloider;
 • ulike typer harpiks;
 • flavonoider;
 • tanniner;
 • askorbinsyre;
 • fytoncider;
 • tanniner.

høsting syrinblomsterFor å bevare de verdifulle komponentene og essensielle oljene i syrin, høstes råvarer i solskinn. Blomstringene kuttes helt i begynnelsen av spirende. De skilles forsiktig fra grenene og tørkes, først i et åpent område og deretter i skyggen. Bladplatene rives av før begynnelsen av juli, og knoppene tidlig på våren. De ferdige råvarene lagres i et mørkt, tørt rom i ikke mer enn 2 år..

Oftest i tradisjonell medisin brukes blomster av en plante, tørket på tradisjonell måte..

Vi bruker syrinets gunstige egenskaper for å bekjempe plager

vi bruker de fordelaktige egenskapene til syrinFor å forberede helbredende drikker bruker tradisjonelle healere nesten alle deler av bushen. Som et resultat får de aromatiske tinkturer, salver, te og avkok. Kulturen ble verdsatt av parfymer og kosmetologer. Eteriske oljer tilsettes krem, lotion og parfyme. Selv kulinariske spesialister sukkerbelagte buskeblomstrer for å dekorere utsøkte retter. Hva er de medisinske egenskapene og kontraindikasjonene til syrinblader, knopper og blomsterstand for kroppen? Finn ut hva ekspertene sier.

Helbredende bladplater

tilberedning av medisinske tinkturerEn rik grønn masse pryder busken gjennom sesongen. Den inneholder en overflod av kjemiske forbindelser som har antibakterielle egenskaper. Derfor bruker tradisjonelle healere det aktivt til medisinske formål. En tinktur tilberedes fra løvet for behandling av purulente sår og dvelende betennelse i huden. 1 liter kokende vann helles i en termos. Tilsett en spiseskje hakkede syrenblader. Insister 3 timer. Sil gjennom osteklut brettet i 2 lag. Oppbevares i kjøleskapet i mer enn 2 dager.

Ferske bladplater kan påføres sår etter at de er skylt med varmt vann. I dette tilfellet fungerer de som et antiseptisk middel..

syrin tinkturer og avkokI tillegg lages en salve av fersk syrinløvverk for å behandle ledd. Først skylles de under springen. Deretter knust og blandet med svinefett.

Alkoholtinktur fremstilles av slike komponenterv:

 • lilla bladplater (spiseskje);
 • vinter reddikjuice (150 ml);
 • honning (100 g);
 • vodka eller alkohol (100 ml).

Ingrediensene legges i en glassbeholder og infunderes i 24 timer. Den resulterende blandingen gnides med betente ledd 1 gang om dagen. Et varmende bandasje påføres på toppen.

Tidlig vårgave

nyttige egenskaper av lilla knopperFolk har kjent om fordelene med lilla knopper i lang tid. Ubrettet løvverk inneholder en enorm mengde askorbinsyre. Derfor brukes råvarene til å behandle plager knyttet til luftveiene..

Legemidlet er tilberedt i henhold til følgende skjema:

 • hakkede lilla knopper (2 ss) blandes med knopper (spiseskje);
 • blandingen helles med kokende vann (250 ml);
 • insistere på en time;
 • filter.

Drikken tas en halv time før måltider i flere doser. Behandlingsforløpet er foreskrevet av legen, med tanke på sykdomsgraden. Takket være de aktive stoffene, kommer lindring allerede den tredje dagen etter at du begynte å ta stoffet.

nyttige egenskaper av syriner for diabetesI tillegg, i folkemedisin, brukes lilla knopper aktivt til behandling av diabetes type II. Tørket råstoff helles med et glass kokende vann. Rør godt og la det småkoke på svak varme i 15 minutter. Når massen er avkjølt litt, filtreres den gjennom en tesil. Drikk før du spiser en spiseskje.

Duftende bukett for helse

tinktur av syrinblomsterMange nyter skjønnheten i den blomstrende busken på slutten av våren, og husker mange de helbredende egenskapene til lilla blomster for kroppen. De skaffer seg flittig råvarer for å lage en naturlig “medisin” i “vanskelige tider”.

Alkoholtinktur fra knopper brukes til slike plager:

 • diaré;
 • revmatisme;
 • leddgikt;
 • ARI;
 • lungetuberkulose.

Det er forberedt ganske enkelt. Vodka eller alkohol fortynnet med vann til 50 ° helles i en glassburk. Ha deretter i 100 g tørre knopper i væske. Rør rundt, dekk til med lokk. Insister i mørket i 21 dager, rist blandingen av og til. Dosen bestemmes av en spesialist, med tanke på alder og grad av pasientens sykdom..

hvite lilla blomsterHvit syrin er ikke mindre populær innen folkemedisin, hvorfra man også får helbredende drikker. Den inneholder en rekke kjemiske forbindelser som er viktige for kroppens liv. Tørre råvarer helles med kokende vann (200 ml er nok for en spiseskje). Insister under lokket, pakket inn i et frottéhåndkle, i omtrent 30 minutter. For å styrke immuniteten, ta en spiseskje 3-4 ganger om dagen.

Før du starter urtebehandling, må du konsultere lege. Ellers kan et helbredende legemiddel påvirke helsen negativt..

Panacea for alle sykdommer

høsting av lilla blomsterstanderFor å holde seg i form trener og spiser mange mennesker sunn mat. Men dessverre er ingen immun mot sykdom. Men hvis huset inneholder verdifulle råvarer fra duftende knopper, kan problemet enkelt løses. Tross alt har forskere bekreftet en rekke medisinske egenskaper av lilla tinktur, som manifesterer seg i forskjellige retninger..

Å ta tinkturer fra en plante har følgende effekter:

 • fjerner væske fra kroppen;
 • regulerer blodsukkernivået;
 • lindrer betennelse;
 • lindrer smertesyndrom;
 • helbreder sår.

syrin for tinkturDrikken brukes mot smerter i blæren. Den er laget etter en enkel ordning. Tørre blomsterstander (10 g) helles med kokende vann (200 ml). Insister 1 time. Filtrer gjennom 2 lag gasbind. Drikk en spiseskje 4 ganger om dagen. En lignende tinktur er forberedt for magesår. Imidlertid tilsettes en teskje blomster til 200 ml vann. Til tross for oppskriftenes popularitet, er fordelene og skadene av syriner for kroppen fortsatt et viktig aspekt ved behandling av sykdommer..

Siden planten inneholder giftige stoffer, er den kontraindisert.:

 • gravide og ammende kvinner;
 • små barn;små barn er kontraindisert for å gi tinktur av syrin
 • allergikere.

Det bør utvises forsiktighet ved bruk av lilla tinkturer for personer med nyresvikt og alvorlige leverproblemer. Det er uønsket å ta medisiner for kvinner som har en uregelmessig menstruasjonssyklus.

Ved overdosering oppstår svimmelhet, kvalme, utslett, kortpustethet. Ved de første symptomene bør en ambulanse tilkalles.

Vi undersøkte i detalj de fordelaktige egenskapene til syrener for menneskekroppen. De vises i forskjellige retninger. Takket være dette har tradisjonelle healere laget en rekke oppskrifter, i henhold til hvilke de forbereder helbredende drikker. Dosen foreskrives av den behandlende legen, under hensyntagen til kontraindikasjonene. La oss nøye overvåke helsen vår..

Vi bruker de fordelaktige egenskapene til lilla – video

Previous Post
Kjøp en elektrisk kultivator for en sommerbolig – fremskynd jordbearbeiding
Next Post
Alegerea unei pompe fecale pentru pomparea apelor uzate