15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Om nettstedet

For nybegynnere og erfarne gartnere kan dacha -nettstedet bli en kilde til tilleggskunnskap om dyrking av grønnsaker, frukt, bær, prydplanter, landskapsdesign og forbedring av hjemmet i landet. All informasjon er plassert i spesialopprettede overskrifter.

Kategori – Landskapsarbeid

Denne delen inneholder artikler med anbefalinger og mesterklasser om den uavhengige organisasjonen av landskapsdesignet på stedet. Fra det valgte materialet vil leseren lære å velge de riktige prydplanter, lage originale komposisjoner av flerårige og årlige blomster. Lær hvordan du lager vakre blomsterbed av forskjellige materialer med egne hender, legger ut stier, lager koselige hvilesteder, dekorerer stedet med vertikale, flere etasjer.

Seksjonen inneholder artikler om produksjon av dammer, lysthus, uteplasser, lekeplasser. Våre forfattere vil hjelpe deg med å dekorere hagen din og grønnsakshagen med figurer av stein, tre og plast, organisere plassen på nettstedet ditt ordentlig.

Kategori – Hage og grønnsakshage

Ved å besøke “Hage og grønnsakshage” -delen, kan du få svar på spørsmålene dine om dyrking av grønnsaker, bær, frukt i godt organiserte senger. Artiklene dekker spørsmål om valg av frømateriale, jordforberedelse, tidspunktet for planting av grønnsaker på åpne bed, regler for omsorg for planter og høsting..

Innbyggere i Moskva -regionen, Leningrad -regionen, Ural, Sibir vil lære om særegenhetene ved å dyrke grønnsaker, bær, frukt, blomster i boligområdene. Landbrukseksperter gir anbefalinger om valg av varianter for regioner med vanskelig vanskelig klima. I rubrikken finner leserne artikler om bruk av moderne teknologi for dyrking av grønnsaker og bær i sommerhytter for å få gode avlinger..

Overskriften “Hage og grønnsakshage” på nettstedet Glav-Dacha er den største, siden den inneholder artikler ikke bare om grønnsaker, frukt og bær, men også gir omfattende informasjon om valg, regler for planting, reproduksjon og stell av forskjellige stauder og årlige blomster, prydbusker.

En serie artikler er viet til organisering av grønnsakshager ifølge Lyadov, Kurdyumov, Mitlider. Fra det presenterte materialet vil leseren lære om sykdommer og skadedyr av planter, metoder for bekjempelse, regler for vekstskifte og mye annen nyttig informasjon..

Rubrikk – Gjør det selv

I artiklene i denne delen deler håndverkere sin erfaring og gir anbefalinger om å skape komfortable levekår i landet. Dette er riktig organisering av individuell vannforsyning, bygging av kloakkanlegg, uavhengig installasjon av varmeanlegg, legging av asfalteringsplater med egne hender, bygging av stasjonære griller, griller, uthus, drivhus, drivhus.

Etter å ha lest det medfølgende materialet nøye og kjøpt de nødvendige komponentene, vil hver mann selvstendig kunne utstyre sitt lille landsted for komfortabelt hele året, organisere regelmessig vanning av hagen og grønnsakshagen, lære å dyrke frøplanter av høy kvalitet og til og med åpne sin egen virksomhet og selge den.

Kategori – Hjemmefasiliteter

Artikler om reglene for valg av varmesystemer, økonomiske oppvarmingsanordninger, installasjon av kjeler, organisering av vanlig varmtvannsforsyning i huset. Nettstedet inneholder en serie artikler om organisering av individuell vannforsyning, varmeforsyning, strømforsyning, som gjør det mulig å gjøre livet til en sommerboer behagelig, uavhengig av driften av sentraliserte kommunikasjonsveier.

Videooverskrift

Et utvalg av videoer om en rekke temaer vil hjelpe besøkende til å bedre forstå problemene av interesse, se illustrative eksempler på originalt håndverk for å organisere landskapsdesign av et nettsted, arrangere høye senger, installere vanningssystemer, vellykket dyrking av blomster og grønnsaker.

Videoen vil hjelpe håndverkere med å lage originale verktøy for arbeid i hagen og i hagen og gjøre mange interessante ting med egne hender.

Previous Post
Molting hos kaniner – hvorfor mister et dyr hår?
Next Post
Roșie olandeză durabilă Rio Fuego – unde să crească și cum să folosească soiul
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org