15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De mest ondsinnede lovbruddene ble identifisert – de viste seg å være … sommerboere

Hver uregistrert bygning er regnskapspliktig i dag. Alt som russiske sommerboere reiste på nettstedene deres, vil nå bli sporet opp og spilt inn av en UAV eller drone.

Sommerboere på pistol

Hva annet å forvente for eieren av 6 dekar i nær fremtid?

En regional nødssituasjon – hele området er gjengrodd med ugress, som i tørt og vindfullt vær kan forårsake brann. Et slikt bilde dukket opp før administrasjonen av landsbyen Kazanka i Bashkiria da de utførte et nytt raid. I følge loven må eieren bli bøtelagt med 500 rubler. Ved første øyekast er beløpet lite. Naboene sa til og med: det var fremdeles heldig, en branninspeksjon ville ha påført de verste sanksjonene. Men eieren av nettstedet har begrenset juridisk kapasitet. Når du beveger deg i rullestol og bruker en hånd, er det vanskelig å holde oversikt over rensligheten i hagen din.

Enten du er eier av en liten tomt eller du eier hektar land – husk at enhver lovbrudd straffes med bot. Og det kan være mange slike brudd.

Trær, brann, toalett – snublestein

Hvis et tre med sosial status vokser på nettstedet ditt, er det forbudt å kutte det uten tillatelse fra den lokale administrasjonen. Disse typene inkluderer: eik, bjørk, lønn, alm, etc. Selv om du plantet den selv. Og hvis det er ved siden av hagen, og skyggen faller på nettstedet ditt, så ikke engang tenk på ødeleggelsen.

Sommerboere feller trær

Hagepartnerskapet som du er medlem av, vil bli straffet i fellesskap når du prøver å tenne en brann for å fjerne gress..

Administrasjonen vil ha en grunn til å trekke fra deg ytterligere 3000 til 5000 rubler fra deg, hvis gatetoalettet er installert uten å følge reglene. I henhold til det nye dekretet må toalettet isoleres fra grunnvann og svart jord og ikke installeres nærmere 12 m til boligbygg.

Jeg skal bygge et palass – vakkert og pålitelig

Et sjeldent hagearbeid kan klare seg uten palasser i flere etasjer omgitt av ugjennomtrengelige gjerder. Så langt som fantasiflyten er nok. Hus er det ene høyere enn det andre. Og hvis du klager til retten over en nabo som har bygget et hus på 4 etasjer eller flere i nærheten, vinner du. Snart kan et slikt høyhus rives.

Gjerdet, derimot, er et mer delikat problem. Han er ikke underlagt loven. Her er saken allerede løst i minnelighet med naboene og samvittigheten. Å leve i en verden med shabra betyr å spare nerver og penger. Hvis en nabo plutselig tror at ugresset du ikke har slått, går inn på territoriet hans, og han beviser det, må du åpne lommeboken igjen.

Derfor bør en moderne sommerboer være bevæpnet ikke bare med en hakke med en spade, men også med kunnskap om lovene..

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive