15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Narkotikaherrer i hagetomter

Visste du at noen av plantene på nettstedet ditt er “ulovlige”? Og for deres avl kan du miste ikke bare penger, men til og med frihet..

Planter kan fengsle

Forbudte planter

La oss vurdere listen deres mer detaljert:

Blå lotus. Den inneholder et stoff som fører til forgiftning og faller i en tilstand av eufori. Forårsaker kvalme, ukontrollerte muskelsammentrekninger ved første gangs bruk.

Sopp av alle slag som inneholder psilocybin og / eller psilocin. Disse plantene gir en effekt som kan sammenlignes med LSD, et kraftig hallusinogen. Som et resultat er de forbudt..

Kaktus som inneholder meskalin, svekker synet, fremkaller hallusinasjoner. Å spise den blir hemmet, klarer ikke å formidle tankene sine tydelig.

Katt fører en person inn i en tilstand som ligner alkoholforgiftning, når han ikke kan svare tilstrekkelig for sine handlinger. Denne effekten skyldes tilstedeværelsen av stoffet katinon.

Kokainbusk. Kokainet i bladene på denne planten er ekstremt farlig. Det har en negativ effekt på hjernen, hjerteaktivitet, lunger. Bruken ledsages av en følelse av inspirasjon, hvoretter depresjonen setter inn. En stor dose kokain kan føre til døden.

Hamp – en forbudt kultur, som inkluderer stoffer som påvirker psyken og menneskekroppen som helhet negativt.

Valmue sovepiller. Ikke haste for å bli kvitt alle medlemmer av valmuefamilien. Bare valmuen av slekten Papaver er forbudt, fordi det er fra det at et ulovlig produkt blir laget.

Forbudte planter

Hjemland mimosa hostilis er Brasil, i den russiske regionen er denne planten ekstremt sjelden. Oppført som en ulovlig plante på grunn av innholdet av dimetyltryptamin. Mimosa hostilis forveksles ofte med akasie, en blomst som er spesielt populær på den internasjonale kvinnedagen. Men de skal ikke tilskrives den samme slekten..

Tar frø Hawaiian rose farlig for mennesker, fordi de forårsaker hallusinasjoner og fratar ham orientering i rommet.

Stoff som finnes i vismanns fortunetellers, forårsaker en bevissthetsendring, påvirker hjernen og bryter integriteten.

Bruk ephedra har en skadelig effekt på nervecellers arbeid, fører til en økning i mengden sukker i blodet, og øker også blodtrykket til kritiske nivåer.

Som vi kan se, er ikke alle disse anleggene uten grunn under tilsyn av politimyndigheter. Derfor, selv om noen av dem ved et uhell kom til deg, bør du bli kvitt dem..

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta