15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Russiske “øko” -produkter planlegger å fange verdensmarkedet

Det har lenge vært kjent at ideen om en sunn livsstil er veldig populær i utlandet. I denne forbindelse er det et stort behov for “øko” og “bio” produkter. Landet vårt, som visste om dette problemet, bestemte seg for å “hjelpe” utenlandske elskere av sunn livsstil, og samtidig fylle opp statskassen. I løpet av de neste 5 årene er det planlagt å etablere en uavbrutt levering av russisk organisk materiale til verdensmarkedet.

Etterspørsel skaper tilbud

Ifølge statistikk fra asiatiske og vestlige land setter mer enn 63% av de spurte helsen først. Dette betyr at de streber etter et sunt kosthold. Dette er det som fungerer som et insentiv for produksjon av miljøvennlige produkter, hvis volum øker hvert år..

Til tross for dette kan ikke markedet kalles overfylt; dessuten er det et visst underskudd. Forbrukerne stoppes ikke selv av oppblåste priser, som er 40-50% høyere enn kostnaden for “vanlige” varer. Med tanke på det ovennevnte er tilbudet av russiske “øko” -produkter økonomisk levedyktig..

De rikeste naturressursene i Russland vil selvfølgelig bidra til implementeringen av det kommende programmet. Utviklingen av oppdrett vil også spille en viktig rolle i dette..

Barrierer for miljøprodukter

Men for å nå disse målene må en rekke problemer løses. For det første er det fortsatt forvirring om “bio”, “øko” og “organisk” definisjoner. Dette brukes av uaktsomme markedsførere for å lure kjøpere og øke salget av “vanlige” varer..

Det er også et problem med spørsmålet om transport. I henhold til gjeldende regler må alt der den eksporterte lasten lagres og transporteres, behandles ved hjelp av kjemi. Hva gjør levering av organiske produkter i sin opprinnelige form umulig.

Den lange reisen starter med de første trinnene

For å endre denne situasjonen, i 2018. en lov ble godkjent som tydeliggjorde begrepet “økologiske produkter” og holdt en liste over strenge forskrifter for det. Spesielt produksjons-, lagrings- og emballasjetrinnene.

I 2019 beordret Vladimir Putin innføringen av en innenlandsk “øko” -logo, samt vedtakelse av en lov om miljøvennlige produkter. Dessverre var denne loven ikke feilfri. For eksempel indikerte det at kjemikalier kan brukes under produksjonsfasen..

Og dette er en motsetning, siden er ikke forskjellig fra teknologien for å lage et “vanlig” produkt.

Roskachestvo

Likevel planlegger Roskachestvo fra begynnelsen av 2020 å starte et omfattende arbeid med standardisering. Hovedmålet vil være å bringe produktene våre til internasjonalt nivå. Samt godkjenning av russiske sertifikater på verdensmarkedet.

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta