15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan bruke Solikox til kaniner

solicox for kaniner Solix for kaniner vil bidra til å forhindre massesykdom og utryddelse av hele husdyr. Legemidlet er veldig enkelt å bruke og hjelper til med å overvinne koksidose i løpet av få dager. Med denne sykdommen koloniseres parasitter i mage-tarmkanalen og leveren, noe som påvirker dyrets velvære negativt. Infeksjon med coccidia er farlig for kaniner fordi hvis individet blir svekket, mister det appetitten, drikker mye, svekkes og dør. Hvis du ikke iverksetter nødstilfeller, blir alle husdyr i løpet av et spørsmål infisert..

Mottak av “Solikox” for kaniner fra 3-4 måneders alder er spesielt viktig. Unge kaniner er mest utsatt for sykdommen, hvis mage svulmer opp under sykdom, mister appetitten og har diaré..

Det er viktig at medisinen, når enda en kanin er infisert, blir tatt av hele husdyret, siden den ellers kan dø ut på 30 dager.

Hva er “Solix” for kaniner

Solicox emballasje Bruk stoffet oralt og legg det til drinker for kjæledyr. Visuelt har medisinen en gjennomsiktig viskøs konsistens. Du kan kjøpe Solikox i en 1 liter eller 10 ml flaske. Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er diclazuril. Legemidlet bidrar til effektivt å takle parasitter av coccidia, som skader tarmene og leveren til dyret.

Det er trygt å gi Solix til kaniner for å bekjempe koksidose. Medisinen er ikke giftig og akkumuleres ikke i kroppen når den tas. Legemidlet er foreskrevet for behandling av både voksne og unge individer. Det er praktisk å gi medisin til dyr under alle forhold der dyr lever – enten det er høy lufttemperatur eller høy luftfuktighet..

Fordeler med stoffet

Det vil være mulig å behandle sykdommen effektivt hvis du først gjør deg kjent med instruksjonene og doseringen av “Solikox” for kaniner. Hver husdyrseier bør også gjøre seg kjent med fordeler og ulemper med stoffet..

De viktigste fordelene med stoffet:

  1. Det er veldig praktisk å kombinere det samtidig med andre legemidler mot koksidose. Disse kan være vitaminer eller antibiotika..
  2. Dreper effektivt alle typer coccidia.
  3. Hovedbehandlingen tar bare 2-3 dager.
  4. Komponentene som inngår i sammensetningen skilles veldig raskt ut fra kjæledyr. Allerede 5 dager etter behandling kan dyret slaktes for kjøtt.
  5. Legemidlet brukes veldig ofte for profylakse, det er ikke skadelig for friske individer.
  6. Det er relevant å bruke Solikox fra den første måneden av babyens liv.
  7. Legemidlet er trygt for dyrehelsen, siden det ikke forårsaker mutasjoner og ikke akkumuleres i vev.

Etter å ha studert alle nyansene ved bruk av medisinen, vil det være mye lettere å bestemme behandlingsforløpet..

Søknadsmodus

vi drikker stoffet SolikoxFør du gir medisin til et dyr, er det viktig å studere instruksjonene. Legemidlet er foreskrevet for kaniner ved de første symptomene på koksidose. Eierne bør varsles av oppblåsthet, dårlig matlyst, økt tørst, diaré, gule slimhinner og kramper.

Veterinærer anbefaler å gi Solikox for kaniner i henhold til instruksjonene. For 1 kg dyrevekt foreskrives 0,4 ml av stoffet. For voksne kan du helle stoffet i munnen, men en mer behagelig måte er å fortynne det med vann. Varigheten av behandlingen er 2 dager. Det er veldig viktig å avle Solikox for kaniner som angitt i instruksjonene. Det anbefales å helle i 1 liter stoffet per 10 liter vann. Drikken må være fersk og oppbevares i buret i mer enn 12 timer.

Forebyggende tiltak

sunt husdyr

Det er mye enklere å forebygge koksidose enn å behandle det. I forebyggende tiltak er kjæledyr foreskrevet følgende dosering per 1 kg vekt:

  • 1. dag – 0,2 ml løsning;
  • 2. dag – 0,3 ml løsning;
  • 3. dag – 0,4 ml løsning.

For ytterligere forebyggende prosedyrer får voksne kaniner 2 ml av stoffet per måned..

Ytterligere anbefalinger

introduksjon av solicox ved kinnetDyreeiere kan gi Solicox til kaniner fra en sprøyte uten nål. I dette tilfellet settes sprøyten inn i dyrets kinn. Ellers oppløses medisinen sammen med vann. Når antallet individer som bor i buret er lite, reduseres dosen. Det er nok å oppløse 500 ml av preparatet i 5 l væske. Hvis drikkeren har en kapasitet på 2,5 liter, er det nok å tilsette 250 ml av stoffet til vannet.

I prosessen med å forberede løsningen, bør medisinen helles direkte i væsken, og ikke omvendt. Hovedplusset med stoffet er at selv med en overdose har dyret ingen bivirkninger.

Det anbefales å lagre løsningen ikke mer enn 2 år fra produksjonsdatoen. Den optimale lagringstemperaturen er 5-25 grader. Under bruk er det viktig å sikre at lokket på beholderen er skrudd forsiktig på..

“Solikoks” er en utmerket analog av “Baykoks”, da kostnaden er rimeligere, og eiendommene på ingen måte er dårligere.

Vi bruker Solikox for kaniner – video

Previous Post
Høsttid i hagen: gjødsling av druer og rips
Next Post
Ce să plantezi într-un pat de flori lângă casă?
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org