15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva skal jeg gjøre hvis slagtekyllinger faller på beina?

Broilers på gårdsplassen En stor fugl med kraftige ben, den ser ut som en hardfør helt. Men dette er en feilaktig oppfatning – de første tegnene på sykdommen manifesteres av det faktum at slagtekyllinger faller på beina. Ofte elimineres dette problemet ved å rette opp feil i innholdet i flokken, men det er tilfeller av alvorlig sykdom. Den sanne årsaken til felles svakhet kan bestemmes av en lege..

Funksjoner ved å holde kjøttraser av kyllinger

Voksende slagtekyllinger I utgangspunktet er raser og hybrider av kjøttfugler designet for intensiv vekst av skjelettet og musklene festet til det. Rask vektøkning ledsages av bevegelsesbegrensning på grunn av tettheten av fugler per kvadratmeter eller i bur. Eventuelle avvik fra vedlikeholdsteknologien truer komplikasjoner i bronkopulmonær eller skjelettsektoren..

Den riktige diagnosen sykdommen kan bare stilles av en veterinær. Du kan ikke gi fuglen medisiner og vaksinasjoner uten avtale..

Følgende faktorer påvirker utviklingen av muskel- og skjelettvev:

  • balansert ernæring for vitamin D, E, A;
  • tilstrekkelig kalsiuminnhold;
  • overholdelse av klimaet på stedet der fugler holdes;
  • antall individer per kvadratmeter, avhengig av alder;
  • hygieniske krav for husdyrhold.

Hvis broilers faller på beina på grunn av upassende stell, kan situasjonen korrigeres.

Feil ernæring og vedlikehold av slagtekyllinger fører til død av fjærfeHvordan oppnå et balansert kosthold for vitaminer? Vitamin D dannes når fiskeolje er inkludert i kosten og daglige turer i frisk luft. Ultrafiolette stråler bidrar til dannelsen av et vitamin som forhindrer rakitt. Med et overskudd av vitamin A faller slagtekyllinger også på beina, som med mangel. Den beste måten å redusere vitamin sult på er å mate kyllinger med grønt gress fra den tredje dagen. Først tilberedes et kutt fra det, så kan du strikke feier og henge dem. I denne formen blir hakke av nyttig mat underholdning..

Med rask beinvekst kan mangel på kalsium være årsaken til at slagtekyllinger faller på beina. Det er det viktigste byggematerialet for skjelettet. Du kan få det fra eggeskall, skjell og kritt. Mange fjørfeoppdrettere gir kyllinger slaktet kalk. Dette betyr at kalkingen allerede har blitt fortynnet, stått lenge og tørket opp i en bøtte. Kalkstein vil rive kyllingene.

Broilers er sykeTemperaturen på innholdet skal være behagelig. Proklyovysh trenger 30 – 34 grader, og i måneden er det nok 15. Et tegn på at kyllingene er komfortable vil være rolig oppførsel. Hvis barna samles i en haug og klatrer opp, er de kalde. I varmt vær sprer kyllingen seg ut på en pall, vingene spres. Fuktigheten skal være 75%.

Når kullet holdes på gulvet, bør det være tørt, ca 10 cm tykt. Bytt topplag 2 ganger i uken, oftere er det umulig. Kyllinger finner fordelaktige tilsetningsstoffer i sengetøyet selv i guano.

Utkast er uakseptabelt og ventilasjon er fordelaktig. Først holdes 18 kyllinger i rommet og gradvis utvider pennen. Ti voksne fugler per kvadrat er normalt. Belysningen skal være moderat.

Hva skal jeg gjøre hvis slagtekyllinger faller på beina? Sjekk om de ovennevnte inneslutningsbetingelsene er oppfylt. Gjør justeringer.

Hvordan få slagtekyllinger på bena

Broiler -vaksinasjonDet er lettest å fikse betingelsene for internering, men det er vanskeligere å mette kroppen med de nødvendige ingrediensene. Hvis veterinæren har fastslått at det ikke er smittsomme sykdommer, er det nødvendig å justere dietten. Hvis broilers reiser seg på beina, hva kan du gjøre for å få dem opp raskt? Det er nødvendig å inkludere startfôr til slagtekyllinger i kostholdet. Det skal gis fra de første levedagene i 3 uker. Balansert sammensetning, inkludert vitaminer og mineraler, vil hjelpe til med å dekke kroppens behov.

Du bør nøye vurdere mengden mat som spises. En av grunnene til at slagtekyllinger faller på beina er overvekt..

Veiing av unger ukentlig vil vise hvordan de vinner. Det er normalt når en måned gammel kylling har gått opp 500-700 gram, og en to måneder gammel gutt på ca 2 kg ikke lenger er nødvendig. Når de holdes under trange forhold, faller slagtekyllinger på beina på grunn av immobilisering, og behandlingen består i å transplantere fuglene i et romslig bur.

Broilers trenger romslige skapDen mest nyttige grønne maten er brennesleblader. Dette tillegget er et legemiddel for kyllinger, ettersom det inneholder mange viktige sporstoffer. I tillegg er euphorbia, kløver, alfalfa, plantain, løvetann nyttig..

Noen amatører, hvis broilere kommer på beina, velger vodka fra behandlingsmetodene, av en eller annen grunn hjelper det. En dråpe drenket i halsen og ungen løper.

Broiler smittsomme sykdommer

Broiler har Mareks sykdomMareks sykdom regnes som den farligste smittsomme uhelbredelige sykdommen når slagtekyllinger faller på beina. Infeksjonen kommer inn i kroppen den første dagen, og gjør seg gjeldende den andre måneden. Kyllingen faller på beina på grunn av feil koordinering av bevegelser. Sykdommen overtar nervesystemet. Viruset vedvarer i kullet i 16 uker. Du kan spise kjøtt. Virusstammen endrer seg, og det er vanskelig å finne en vaksine.

Ved mistanke om smittsomme sykdommer er alle slagtekyllinger vaksinert med antibiotika:

  • klortetracyklin;
  • penicillin;
  • oksytetracyklin;
  • kloramfenikol.

Fjærkrebønder anbefaler at hvis slagtekyllingen faller på bena i en alder av to måneder, bør den brukes til kjøtt. Under behandlingen vil han ikke gå opp i vekt, og smaken på kjøttet vil forverres..

Broilers faller på beina – video

Previous Post
Riktig fôring av smågris fra 1 til 6 måneder
Next Post
Plantarea și reproducerea mesteacănului într-un teren personal