15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva tiltrekker en inkubator Legghøne av amatører fjærfeoppdrettere

husholdnings inkubator liggende høne Hekkefugler er en spennende aktivitet forbundet med den konstante fornyelsen av husdyrene. Inkubatoren for legging vil hjelpe deg med å få en ny yngel uten mye stress. Modellen tilhører enheter med lavt budsjett, tilpasset strømbrudd på landsbygda. Detaljerte instruksjoner vil hjelpe deg med å mestre enheten i det første kullet av alle typer fjærfe.

Les artikkelen: temperaturforhold ved inkubasjon av kyllingegg!

Generelle egenskaper ved inkubatorer

klargjøring av inkubatorlegghøna for drift Kroppens enhet er laget av tykt skum, som holder godt på varmen i det indre kammeret. Men materialet krever forsiktig håndtering, det er skjørt og lett forurenset. Inkubatorens indre porøse overflate Leggehøna krever grundig rengjøring og desinfeksjon etter hver arbeidssyklus.

Instrumentets dimensjoner og vekt avhenger av størrelsen på inkubasjonskammeret. Det er modifikasjoner som kan inneholde 36 – 104 kyllingegg. Enheten leveres kun med kyllingsgrill.

Andre paller med større eller mindre maskestørrelser er tilgjengelige separat. Ikke inkludert i inkubatorpakken Legghøne og batteri, du kan bruke et bilbatteri eller kjøpe i tillegg med en ladestasjon.

En viktig funksjon i klekkeperioden er den periodiske embryoomsetningen. I de enkleste modellene gjøres det manuelt, noe som er veldig plagsomt. Det finnes modeller med automatisk eggevending og helautomatiske enheter som regulerer temperatur og fuktighet. Automatisk inkubator Legghøne fungerer etter prinsippet – laget et bokmerke og glemte det i en uke.automatisk rotasjons koblingsskjema

Forskjellen mellom Novosibirsk -modellen er fraværet av beholdere fylt med vann. Den nederste bunnen er laget av polystyren med fordypninger som det tilføres vann til. Strømnettet leverer 220 V til den roterende enheten og 12 V til termostaten gjennom omformeren. Derfor vil ikke bruk av batteriet endre innstillingen og vil gi 20 timers drift..

Opprinnelig hadde inkubatoren for husholdningsbehov en serie BI 1 for 36 og 63 egg. Senere dukket enheten BI 2 opp, noe som er mer effektivt, fanen er på 77 og 104 deler. I prinsippet er husholdningsinkubatorer BI 1 og BI 2 ikke forskjellige. Begge modellene er utstyrt med flere alternativer.

Temperaturen settes og kontrolleres av et analogt eller digitalt termometer. Du kan kontrollere nøyaktigheten av verdiene med et medisinsk termometer plassert på toppen av eggene. Ved ferdigstillelse er bruk av forskjellige typer termostater for inkubatorer av stor betydning for kostnaden..

inkubator termostatFiguren viser en enkel 220 V termostat som støtter:

 • auto-flip-funksjon;
 • den innstilte temperaturen i kammeret;
 • bytte til strømforsyning.

En slik enhet er billig, det er nødvendig for ikke å fungere som en høne under hele inkubasjonsperioden..

En digital termostat brukes til automatisk prosesskontroll. Den har et prosessprogram, minne, fuktighetsmålesensor og ekstra terminaler for tilkobling av batteriet. I dette tilfellet, hvis det ikke er spenning i nettverket, fungerer ikke flip -enheten..

Oppsettet for inkubatoren BI-1 og BI-2 er satt sammen på et brett og ser slik ut:inkubatorbrett

Den regulerer enhetens driftsmodus:

 • temperatur i området 33-450;
 • temperaturfeil 0,50;
 • utgang til driftsmodus ikke mer enn 90 minutter;
 • kuppfrekvens – 1-8 timer;
 • nettspenning – 200-240 V..

Inkubator brukerhåndbok

Når du legger egg for første gang, må du ikke se bort fra anbefalingene i instruksjonene for inkubatoren. Det første trinnet er å velge et stille rom med konstant romtemperatur. Du må installere inkubatoren på et bord eller nattbord. Det bør også være et sted for et batteri, en beholder med vann og havre. Direkte sollys bør ikke komme inn i rommet.

Forberedelse av enheten for å slå på består av følgende trinn:

 • inspeksjon av saken for integritet og kontroll av tilgjengeligheten av komponenter i henhold til instruksjonene;
 • gitteret senkes ned i kroppen med den glatte siden opp;
 • en flipnode er satt inn;
 • dekselet er installert;
 • enheten er plugget inn i kontakten, når temperaturen når målet, blinker indikatoren;
 • slå av inkubatoren, koble til 12 V-termostaten og vent til indikatoren blinker.

Å plukke opp og legge egg er den viktigste operasjonen.

sette egg i en inkubatorFør du legger egg og under inkubasjon, er det nødvendig å overvåke utviklingen av embryoet. Egg velges ferskt, lagres i et kjølig rom og kontrolleres for tilstedeværelse av et befruktet embryo før legging. For å kontrollere kuppene er det viktig å lage merker på skallet med en enkel myk blyant. De vil hjelpe deg med å avgjøre om alle eggene endrer posisjon. Hvis prosessen forløper uten avvik, vil kontrollen gjennom enheten vise hvordan embryoet utvikler seg gradvis..embryo utvikling

På samme tid må du huske at to dager før slutten av inkubasjonen er det nødvendig å slå av kuppet, og de siste dagene til kyllingene skal begynne å bite i stillhet. Embryoet kan fryse og stoppe utviklingen hvis det høres en plutselig skarp bank i rommet..

Det er ikke mulig å oppnå en jevn temperatur i inkubatoren over hele området. For å skape de samme forholdene, bør rugeeggene byttes med jevne mellomrom. Perifere hjørneegg overføres nærmere midten. Kyllingen kan klekkes etter å ha hakket i omtrent et døgn. Du trenger ikke å hjelpe ham, du får en freak.

Inkubatorprodusenten Laying ga den en levetid på minst 10 år med ett års garanti. Den lange levetiden kan imidlertid reduseres betydelig hvis instrumentet oppbevares på et solfylt sted. Ultrafiolette stråler bryter ned polystyrenskum.

start utskriftenEtter hver syklus må det indre kammeret skylles grundig med såpevann. Ikke bruk husholdningskjemikalier, bare husholdnings- eller babysåpe. Etter at boksen må tørkes. Hvis dette ikke gjøres i tide, vil det sette seg mugg i inkubatoren, og det vil være vanskelig å bli kvitt det..

Den enkleste måten å mestre en automatisk inkubator på er en legghøne. Modusen opprettholdes automatisk, uten menneskelig inngrep, og effektiviteten når 80%.

Videotilbakemelding om arbeidet til inkubatoren Legghøne

blank

Previous Post
Riktig fôring av smågris fra 1 til 6 måneder
Next Post
Plantarea și reproducerea mesteacănului într-un teren personal
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org