15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fantastiske arter av jaskolka etter bilder og beskrivelser

typer flis i hagen Alle typer chrysalis som forekommer i naturen er ettårige eller stauder. De tilhører den velkjente familien av nellik. I naturen kan denne blomsten sees på landene i Australia, Amerika, så vel som i Eurasia og Afrika..

Populære typer yaskolka

chrysalis blomstrer Chrysalis (Cerastium) er en kort urteaktig plante. Den skiller seg fra andre blomster i delikate knopper i forskjellige farger. På grunn av de høye dekorative kvalitetene er meiselen spesielt etterspurt blant landskapsdesignere..

Kyllingfrøplanter flyttes ut i åpen mark bare midt på sommeren..

Alpint lam (Cerastium alpinum)

alpinsplinterI naturen finnes denne arten i Karpaterne, Altai -fjellene, så vel som på landene i Nord -Amerika og Europa. Busken vokser lavt. Med riktig pleie kan den vokse til en høyde på bare 15 cm. Krypende skudd, ganske lange. Bladene er små, eggete. Hver tallerken er farget grønn-sølv. Ovenfra er bladene dekket med små villi. Blomstene er små, hvite. Knoppene samles i blomsterstander som når 20 mm i diameter.

Bieberstein meisel eller sølv

bieberstein jasselFor første gang ble blomsten sett på Krim -territoriet. Denne arten vokser i form av en busk. Et særtrekk ved Bieberstein jaskolka er at alle skudd og blader er pubescent. På grunn av dette har busken en lys sølvfarget nyanse. Krypende stilker. Blomster er plassert på peduncles, som vokser fra 15 til 20 cm i høyden. Bladene av denne sorten er av to typer. De er ofte avlange, men de kan også være lineære. Blomsterstanden er semi-navlestreng. De dannes helt på toppen av peduncles. Knoppene er snøhvite. Når de fluffes, vokser hver av dem opp til 20 cm i diameter.

Bieberstein -jasminen har blitt dyrket siden 1820.

Lascholka lilla

splint lillaI naturen kan denne typen finnes i Kaukasus. Også lilla singel vokser på landene i Tyrkia og Iran. Blomsten tilhører stauder. Frodige busker, som minner om en pute. Høyden når 25 cm. Bladene er små og lange. Om vinteren endrer ikke platene farge. Peduncles vokser opp til 25 cm. Knopper er små. De får en lilla hvit farge..

Følte kylling: beskrivelse av planten

følte splinterFiltet kyllingvekst (Cerastium tomentosum) vokser i Italia. De begynte å dyrke blomsten i 1620. Filt singel presenteres i form av en konveks busk. Plantens høyde overstiger ikke 30 cm. Blomsten når 0,6 cm i diameter. Alle stilkene er rikelig dekket med filtfarge. Lange kvister, krypende.

De minste blomstene har en diameter på 15 cm. Skuddene til denne typen jascoli er dekket med små blader. De har en lys gråaktig fargetone, som skiller den fra andre varianter..

Blomstene er hvite, uten flekker. De vokser opp til 10 mm i diameter. Busken vokser ikke mye. Derfor vokser filt kylling ofte i steinhager..

Beskrivelse av hvit chickweed (Cerastium candidissimum)

hvit laskolkaDenne sorten kalles ofte snøhvit. Alt dette skyldes skyggen ikke bare av blomstene, men også av stilkene. Hvit chickweed er en gresk endemisk. Buskene er store og frodige. Alle skudd, blader er rikelig dekket med små villi.

Grenene av denne arten er oppreist. De sprer seg ikke, slik det er med plantene beskrevet ovenfor. Når det gjelder bladene, har de øvre platene en lineær lansettformet form. De nedre er avlange-spatulerte. Knoppene er små, men når de åpnes, dobles de i størrelse. Kronbladene kuttet i to, vakre.

Ural singel (Cerastium uralense)

ural yaskolkaDenne arten er truet, derfor ble den inkludert i den røde boken. Busken er ikke tett, men veldig vakker. Skudd kan vokse fra 8 til 25 cm lange. I naturen foretrekker den å vokse på landområder som er rike på kalkstein. Blomsten føles bra i delvis skygge, der det ikke er sterk vind og direkte sollys.

Bladene er langaktige, lansettformede. Lengden varierer fra 40 mm, og bredden er 80 mm. Kronbladene på de åpne knoppene er hvite, dissekert.

Hjemlandet til Ural singel er territoriene til Sør- og Midt -Ural.

Storblomstret chickweed (Cerāstium grandiflorum)

storblomstret kylling

Art egenskaper:

  1. Denne arten har de største knoppene. Hver av dem når 3 cm i diameter.
  2. Busken vil vokse liten. Maksimal høyde er innenfor 20 cm..
  3. Storblomstret chrysalis begynner å blomstre i juli eller begynnelsen av august. Knoppene vises hele måneden. Hvis været er varmt og tørt ute, vil blomsterstandene beholde sin attraktivitet i flere uker..

Åkerstein (Cerastium arvense)

felt granatCerastium arvense eller vulgaris foretrekker å vokse i tempererte områder. Busken når 40 cm i høyden. Nærmere basen er skuddene forgrenet. Det er også oppreist grener, som er rikelig strødd med villi i bunnen..

Lanceolate blader kan bli opptil 2 cm lange. Bredden overstiger ikke 4 mm. Blomstene er plassert på pedikler som er mye lengre enn selve kelken. Hvite knopper. På slutten av blomstringen dannes kuler på stedet, litt buet på toppen..

Frøene er pæreformede. Lengden varierer fra 1 til 2 mm, og bredden er 0,8 mm. Toppen av kornene er brun eller gulaktig.

Yascolka sølvteppe

caskolka sølvteppeDette er den mest populære sorten av Biebersteins jaskolka. Det unike med denne planten er teppetes tetthet. Med riktig pleie vokser busken på kortest mulig tid til en imponerende størrelse.

Kylling tåler tørke og sterke frost godt. Blomstringen er tidlig og ganske lang. Hvis du kutter av tørre knopper i tide, kan du få deres omdannelse..

Blomstene er små, snøhvite. Denne sorten kan formeres ved hjelp av frø som høstes på slutten av sommeren. Spiringen deres er god, så det vil være ganske enkelt å få ønsket resultat..

Yaskolka i landskapsdesignfoto

splint i landskapetDenne planten er høyt verdsatt blant gartnere og designere. Og dette er ikke bare på grunn av de hvite blomstene og det tykke teppet, men også på grunn av den enkle pleien..

Tette tepper av flis skjuler godt alle ufullkommenhetene i landskapet.

Ofte plantet i:

  • steinhager;
  • rockeries;
  • miksbord.

kylling blant steineneBusken ser flott ut i nærheten av steiner eller underdimensjonerte trær. Ofte brukes forskjellige typer flis for å danne kantstein. Designere planter også busker når de lager steinete åser..splint langs stien

Helvetesild er en uunnværlig plante hvor ujevne områder, luker og steinblokker må skjules.dekorere stedet

De snøhvite blomstene til Yaskolka er perfekt kombinert med heuchera, klokker, saxifrage, cinararia og steinhage. Busker med hvite knopper og sølvfargede kronblad setter godt i gang blomstrende prøver. Kylling med tusenfryd, tulipaner, påskeliljer ser elegant ut.chickweed i sammensetning med andre blomster

Denne plantetypen dyrkes også i utendørs potter, på terrasser eller i hengende potter. Dette er en unik blomst for de som ikke bor på landet og ikke er klare til å bruke mye tid på planter. Selv med minimal omhu vil kyllingfrue glede deg over lang blomstring og utrolig skjønnhet med en busk..

En splint i et landskap – video

Previous Post
Agurk ansiktsmaske hjemme – fordelene og resultatene av påføring
Next Post
Proverka
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org