15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge de beste typene kupena for et blomsterbed

typer kjøpt Alle typer kupena er urteaktige planter. Denne kulturen tilhører den velkjente Aspargesfamilien. Hvilke typer og varianter som er kjøpt og hvordan du gjenkjenner dem, les videre.

Kupena og dens mest populære representanter

anbudskjøp Kupena er en interessant blomst som har et annet navn – “Salomons segl”. I sitt naturlige miljø lever den på subtropene og breddegradene på den nordlige halvkule. Planten har omtrent ti varianter, populær overalt..

De vanligste blomstene:

  1. Bredbladet kupena. Skiller seg i medisinske egenskaper, grønne blader har en hvit kontur. Planten regnes som middels stor, fordi den når bare en halv meter i høyden. Toppen av stammen er ikke så buet som i andre varianter. Den blomstrer med lyse parede blomster. Denne prosessen finner sted i slutten av mai – begynnelsen av juni. Etter blomstring er den dekket med rike blå frukter..bredbladet
  2. Sibirisk kjøpt. Planten har en imponerende tett rot, en tykk stilk kommer ut av den. Den når en høyde på 60 cm. Bladene har en langstrakt form, vokser i lengde med 7 cm. Den nedre delen er bar, og en krøll er plassert på spissen. Pedicels vokser uten blader, hver med to knopper. Planten kan nå en høyde på en meter. Hver blomst har en dyp sett pistil og støvdragere som ikke går utover kantene på kronbladene. Blomstring skjer sent på våren, etter visning er røde bær bundet.Sibirisk kjøpt
  3. Kupena er naken. Denne arten vokser i det naturlige miljøet i skogene i Kaukasus. Planten føles flott på kantene og i dypet av skogen. Du kan også finne naken kupin i fjellet. Roten er tykk og feiende, en tett, kraftig stilk vokser fra den og når 65 cm. Stammen er grønn, den nedre delen preges av en rødlig fargetone. Hele stammen er dekket med blader, utadstrakte, som er plassert rundt skuddet. Platene er ganske store – opptil 17 cm i lengde. Toppen av bladet er grønn og bunnen er grå.kjøpt naken

Kupena smalbladet

kupena smalbladetDenne sorten når en høyde på en halv meter. Toppen av stammen er pubescent, stammen er rund. Blad vokser langs stammen. Formen er spiss, fargen er lysegrønn. Knoppene stammer fra bladets aksler, hengende utover, av riktig form. To blomster dannes, hvoretter visning, blå frukt dannes. Blomstringen starter sent på våren og varer omtrent en måned..

Hvis forholdene er gunstige, blir frøene raskt akseptert og spire umiddelbart. Spirer observeres innen et år etter såing av frøene. Vanligvis kan frøplanter ses så tidlig som i begynnelsen av juni. Denne arten er den mest tørketolerante. Tett jord og skygge vil være den mest optimale for hele veksten av kjøpet. Andre ugunstige forhold er heller ikke forferdelige for kjøpet. Saponiner, stivelse, alkaloider, sukker, slimstoffer og så videre er konsentrert ved plantens rot..

Kupena multiflorous

kupena multiflorousDenne sorten slår godt rot i skyggefulle skoger og blandet terreng. Et slikt bad under naturlige forhold er kjent for oss i fjellene i Himalaya, Alpene, Kaukasus, Øst og Lilleasia. Når det gjelder plantens utseende, når lengden en meter. Spisse blader er plassert rundt stilken.

Den nedre delen av platen er grønnblå, den øvre er lysegrønn. Bladets lengde overstiger ikke 16 cm, bredden varierer fra 4-5 cm. Inne i bladets bihuler dannes flere blomster, hvis perianth er hvit og rørformet med senkede tenner. Den flerfargede kupena blomstrer vanligvis i løpet av mai måned. Denne sorten har også hybridformer som skiller seg fra originalen med stripete blader, grønne bladblad og en frottéoverflate på kronbladene..

Denne typen kalles også en apotekskupong, fordi den begynte å bli brukt i medisin for lenge siden..

Kupena knebøy eller lav

kjøpte knebøyDenne sorten har bare og oppreist stilk. Mange stammer lager en pen busk, hvis høyde ikke overstiger 25 cm. Stammen vokser bare 6 cm per år. Bladene på knebusk er buste, senket nederst, vokser rundt stammen. Blomstringen skjer i juni og varer i 15 dager. Knoppene vokser enkeltvis, er hvite, pistill og støvdragere strekker seg utover kantene på kronbladene. Bær dannes etter blomstring, har en dyp blå farge.

I det naturlige miljøet finnes sorten i Primorye, Sør -Sibir, Iturup, Sakhalin, Kunashir. I tillegg vokser lav kupena i Korea, Japan og Kina. Det er gunstigere å plante blomsten i drenert jord. Det kan være bredden av et reservoar, en fjellside, sletter, busker og mer..

Duftende Kupena (medisinsk)

duftende kjøptDen medisinske arten er mest kjent for mennesker. Blomstens høyde overstiger ikke en halv meter, bladene er grønne med en hvit kant. De er 14 cm lange og 5 cm brede. Hvite knopper vokser i par, blomstringen begynner sent på våren – juni. Etter visning modnes dype blå bær. Under naturlige forhold finnes duftende kupena i skogkledde områder og i fjellskråninger. Anlegget kan sees i Mongolia, Japan, Sibir og Kina, Middelhavet, Fjernøsten.

Dyrking av den velduftende sorten har blitt utført i flere århundrer. Populariteten skyldes ikke bare den unike aromaen, men også det faktum at den godt tåler mangel på vanning.

Kupena kaukasisk

Kaukasisk kupenaPlanten kjennetegnes ved tilstedeværelsen av en fasettert bar stilk, hvis høyde ikke overstiger 28 cm. Bladene av den kaukasiske sorten er ovale i form, de avsmalner mot basen. Den nedre overflaten av platen har vener under villi. Lengden på bladene når 10 cm, og de blir opptil 5 cm brede. Pedikeller er stort sett nakne. Den hvite bollen rundt knoppen utvider seg til toppen. Blomstring skjer i midten av april.

Den kaukasiske sorten Kupena er utbredt i det naturlige miljøet i Dagestan, skogene i den vestlige delen av Kaukasus -fjellene, Ciscaucasia. Det kommer godt overens med gran, gran, løvtrær. Sorten finnes også på Balkanhalvøya, i Lilleasia, Alpene.

Kupena hvirvlet

kupena hvirvletBlomsterstammen er lang og tynn, rett, ca 35-65 cm lang. Brosjyrene nederst er festet til stammen, mens de øvre platene samles i grupper på flere stykker. Bladene er avlange, 3 cm brede, 13 cm lange, preget av spisse kanter. Farge – lys grønn. Blomstrende hvite knopper oppstår midt på sommeren..

Kupena rosa

kupena rosaDet er også en ganske populær sort, som finnes naturlig i Sibir og Kina. Den rette stilken har rødlige flekker. Bladene samles i grupper på flere stykker, lengde – 14 cm, litt pubescent. Blomster dannes av 3, dukker opp fra bladets aksler. Perianthene er rosa, dentiklene bøyd utover. Blomstring skjer i slutten av mai. Etter det dannes lange røde bær på planten..

Kupena er en vakker plante. Hun pynter hagene og blomsterbedene til mange blomsteroppdrettere. Uavhengig av jordens fruktbarhet, gleder den seg regelmessig med delikat grønt og vakre hvite blomster.

Fantastisk bad i hagen – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară