15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er tårngresset

gress bratt i naturen Gresssteg er en flerårig plante som kan dekorere enhver komposisjon i landskapsdesign. Hvis du følger enkle anbefalinger for omsorg for en blomstrende plante, vil det ikke bare glede øyet lenge, men også bidra til å kurere forskjellige sykdommer..

Utseendet til planten og dens typer

tårnet blomstrer Bonesaft tilhører Astrov -familien, den vokser i form av en urteaktig dvergbusk. En vakker flerårig vanlig i Europa, funnet i Amerika, Asia og Sør -Afrika. Det er også ettårige i naturen. Oftest vokser skråningen nær elver, andre vannmasser, i et sumpete område..

Sammensetningen av stetoskopet lilla er ikke fullt ut forstått. Den inneholder sakkarider, harpikser, vitamin C, fettsyrer, pyrrolizidinalkaloider, estere. Anlegget inneholder mange mineraler: kalsium- og natriumforbindelser, jernsalter, silisiumoksid, kaliumklorid.

Det kalles også populært den kongelige urten og døve brennesle, hamp, shapochnik eller tåke. Etter overvintring våkner planten ganske sent, fordi den trenger stabilt varmt vær. Til tross for dette vokser tårnet raskt og er dekket med løvverk..

Plantearter:

  1. Stetosen er lilla. Dette er en av favoritttypene blomsterbutikker. Den ligner veldig på en ung syrinbusk, som er rikelig dekket med blomster. Voksne prøver kan nå 1,5 meter i høyden. Til tross for denne størrelsen er busken ganske kompakt og trenger ikke et strømpebånd..Skjelett lilla
  2. Stetosen er oppdaget. Denne flerårige arten vil vokse opp til 1,8 meter. Buskene er store, ganske grove i konturene. Gresset fikk navnet sitt på grunn av at blomstens stilk har en ujevn nyanse, noen steder er rosa flekker synlige på den.Beinsikt oppdaget
  3. Stetosen er rynket. Denne arten er en busk med ovale, ovale blader, som har små tenner i kantene. Platene på planten er malt i en dyp grønn farge, og selve skuddene er mørkebrune. Høyden på en slik terskel er ikke mer enn 1,5 meter.Skjelett rynket

Oftest dyrkes den lilla arten i hager. En slik plante har medisinske egenskaper og brukes i medisin..

Skjeletturt: medisinske egenskaper

medisinske røtter av stetoseDen urteaktige delen av planten og jordstenglene har medisinske egenskaper. Midler basert på det lindrer smerte, helbreder sår, ødelegger patogene bakterier og stopper inflammatoriske prosesser. Bonesaft har koleretiske og avføringsegenskaper, takler parasitter, hoste. Urten behandler ulike sykdommer i genitourinary system, hjelper mot nervøse lidelser. Dette er ikke hele spekteret av plantens medisinske evner, fordi det ikke er fullstendig studert..

Ifølge legenden fikk slekten Poskonnik eller Eupatorium sitt navn fra den pontiske kongen. Herskeren Eupator brukte urten som en motgift.

De første som brukte denne planten som medisin var indianerne. De ble behandlet med tyfus og andre sykdommer. I dag blir tårnet høyt respektert av folkhelbredere. Det er lagt til sammensetningen av mange kosttilskudd, tinkturer, avkok, salver basert på det er forberedt. Urten, hakket og dampet i kokende vann, påføres som en kompress mot svulster. Stetoskopinfusjonen forbedrer fordøyelsen, setter deg raskt på beina ved forkjølelse, så vel som influensa.

Søknad innen kosmetologi

medisinsk maskeSkjelettmedisin inneholder spesielle stoffer som kan beskytte huden mot eksponering for aggressive ultrafiolette stråler. Derfor er det ofte innlemmet i solkremoljer og kremer..

Fra planteekstraktet forberedes også preparater for å lette pigmenterte områder, helbrede, regenerere epidermis. På grunn av sine uttalte antibakterielle egenskaper, renser planten godt mot betennelse, pustler, akne og smalner også kapillærene.

Helling behandling

bratt buljongFor at planten skal gi ønsket resultat, må du koke den riktig. Dette er den eneste måten du kan forbedre helsen din på kort tid..

Med høyt blodtrykk og høyt kolesterol

For å forberede en medisinsk infusjon må du gjøre et minimum av innsats og tid. Alt som trengs er 6 g av den knuste luftdelen av planten, hell 0,5 liter kokende vann, dekk til med lokk. La denne blandingen stå i 12 timer for å trekke godt inn, og sil deretter. Drikk 50 ml infusjon før du legger deg.

Avføringsoppskrift

For å få denne medisinen trenger du 2 ss pulveriserte jordstengler og 100 ml vann (ikke varmt). Hovedkomponenten må omrøres i vann, filtreres. Drikk om morgenen før måltider.

Slankende tinktur oppskrift

tinktur av biff på vinForbered et slikt middel for vin. 8 gram tørr kongelig urt helles i en liter drikke, blandes, insisteres i 12 timer, hvoretter stetosetinkturen må filtreres. Behandlingsforløpet er 1 måned. Du må konsumere 50 gram oralt etter et måltid.

Mot influensa, forkjølelse

For å få et medisinsk avkok fra stetoskopet, må du ta 12 ss. l. ristede stilker, blomster og blader av planten. Rør urten med en liter kokt vann. La stå til ekstraksjon av næringsstoffer i en halv time, filtrer, spis tre ganger om dagen før måltider (30 minutter). Du må ikke drikke mer enn 250 ml infusjon per dag..

Kontraindikasjoner og mulig skade ved bruk av stetoskop lilla

gravide kvinner er kontraindisert ved mottak av benmargStengel, som mange andre planter, har sine egne kontraindikasjoner. Alkaloider som finnes i busken, ved langvarig bruk, akkumuleres og kan ha en toksisk effekt på leveren i nærvær av sine alvorlige patologier.

Kontraindikasjoner for behandling av lilla stetose er også:

  • barndom;
  • graviditet, for ikke å provosere en spontanabort;
  • ammingstid;
  • planteallergi.

Du kan ikke bruke tinkturer og andre midler basert på stetose til personer under 18 år. Før behandling påbegynnes, er legekonsultasjon nødvendig..

Ikke overskrid anbefalt dosering, for ikke å skade helsen din, ellers kan giftige forbindelser påvirke nyrene negativt. I Europa i middelalderen døde flere tusen mennesker på grunn av at de forvekste gryta med vanlig brennesle og brukte den til matlaging. Derfor må du være ekstremt forsiktig..

Video om en vakker healer

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară