15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bilder av populære varianter av Ahimenes avl av Serge Saliba

Ahimenes gleder seg over blomstringen For en nybegynner blomsterhandler som bare er interessert i planter fra Gesneriev -familien, gir bekjentskap med Ahimenes mange positive følelser og inntrykk. Ikke bare kan blomstene i denne kulturen være enkle og doble, buskene er oppreist og rikelig, hybrider og varianter av achimenes som tilbys i dag er veldig upretensiøse og i bytte for enkel pleie gir de villig til eieren lyse blomster.

Takket være disse egenskapene har blomsteroppdrettere mange varianter av achimenes, som er spesielt elsket. Dette er både tidstestede planter og nye prøver som nylig er oppnådd av oppdrettere..

Beskrivelser og bilder av varianter som er populære blant erfarne blomsterhandlere og nybegynnere fortjener oppmerksomhet og hjelper deg med å finne nye planter for å dekorere hjemmet ditt.

Om emnet: Achimenes – omsorg og dyrking + video

Ahimenez Serge Saliba

Ahimenez Serge Saliba Etter å ha krysset varianter av Ahimenes Orange og Yellow Queen i 2007, mottok Serge Saliboy en annen spektakulær plante, som fikk forfatterens navn. Ahimenes Serge Saliba danner kompakte busker med oppreist skudd og mellomstore doble blomster med kompleks farge. Hvis svelget er gult, råder oransjerosa eller laksetoner mot kanten av kronbladene. En brun flekk er synlig i midten av corolla. Achimenes blomster kan endre nyanser avhengig av vekstforhold, belysning og innetemperatur.

Ahimenes gul engelsk rose

Ahimenes gul engelsk roseDen berømte oppdretteren Serge Saliba bidro også til etableringen av Achimenes -varianter som ligner roseblomstring. Hans gule engelske rose – Ahimenes, presentert for innendørs planteelskere i 2012, har blitt en av forfatterens lyseste prestasjoner. Store doble blomster med en vakker gul farge kjennetegnes ikke bare av størrelsen og renheten i skyggen, men også av kronbladets bølgete kant. For å opprettholde fargen, i henhold til beskrivelsen av achimenes, er det bedre å beholde variasjonen i diffust lys..

Ahimenez Serge’s åpenbaring

Ahimenez Serge's åpenbaringAhimenes av Serge Saliba er kjent og elsket av blomsteroppdrettere i mange land. En av de mest kjente plantesortene er Serge’s Revelation, avlet i 2013. Planten skiller seg ut ved at den danner ekstremt store, opptil syv centimeter i diameter, achimenes blomster med blåfiolette kronblad og et flekkete corolla-senter.

Ahimenes blå fristelse

Ahimenes blå fristelseAchimenes blomster av blå eller blek syrinfarge er alltid rene og delikate. Achimenes Blue Temptation, skapt av S. Saliba i 2012, er intet unntak. Terry corollas som utspiller seg på planter har en interessant form, ren farge og tåler perfekt sommervarmen. I følge beskrivelsen er achimenes av denne sorten veldig upretensiøs og gleder seg med en frodig lang blomstring.

Ahimenes blå svane

Ahimenes blå svaneAchimenes Blue Swan ble registrert av S. Saliba i 2013 og tilhører Achimenes -varianter med konstant blomsterfarge, uansett hvilke forhold planten er i. Store, opptil seks centimeter i diameter, achimenes blomster har en delikat blå farge, som endres til en lys gul eller kremaktig tone mot midten av corolla. De blå blomstene av achimenes, på bildet, ser spektakulære ut på bakgrunn av mørkt løvverk og danner vakre kaskader.

Ahimenes blå to ganger

Ahimenes blå to gangerAhimenez Blue Twice, hvis forfatter er den berømte S. Saliba, dukket opp mye senere, bare i 2011, men har allerede blitt en dekorasjon av mange hus. Halv-doble eller doble, ikke veldig store blomster av denne planten er farget lyseblå med en lilla skygge. På de avrundede buede kronbladene er et mønster av vener merkbart. I midten av felgen er det et sprøytemønster. Achimenesbusken, som på bildet, er dannet av oppreist skudd med grønt tannblad.

Ahimenez Peach Cascade

Ahimenez Peach CascadeDe store blomstene i Achimenes Peach Cascade er en gave til de som elsker lyse farger. Ampelplanten, oppnådd i 2009 takket være utvalget av S. Saliba, gir sjenerøst eieren fengende blomster av fersken eller rosa-oransje nyanse. Denne Achimenes -stammen reagerer godt på utendørs dyrking, men fargen på corolla kan variere avhengig av forholdene som er skapt for planten..

Ahimenez Peach Cascade Forbedret

Ahimenez ferskenkaskade forbedretI 2012 introduserte Serge Saliba Peach Cascade Improved med semi-doble blomster større enn den første varianten. Sentrum av corolla er dekorert med ekstra kronblad og en rik gul flekk. Planten danner oppreist skudd dekket med grønt løvverk, blomstrer voldsomt og lenge.

Ahimenes Pink Glory

Ahimenes Pink GloryVariasjon med store rene rosa blomster Pink Glory – Achimenes av Serge Salibs utvalg, avlet av mesteren i 2009. Kantene på kronbladene i denne sorten er korrugerte, og i midten av corolla er det en gul flekk, strødd med lilla eller dyprosa flekker og slag. Busken, ifølge beskrivelsen av achimenes, består av oppreist stilker, dekket med mørkegrønne blader med en burgunder -bakside. Planten er kompakt og upretensiøs, den blomstrer vakkert i frisk luft og i delvis skygge og i solen.

Ahimenes Aurora sjarm

Ahimenes Aurora sjarmEn sterkt blomstrende hybrid av Aurora Charm – Achimenez av Serge Saliba, introdusert av forfatteren i 2009. Planten kjennetegnes ved rikelig blomstring, og det er interessant ikke bare det generelle inntrykket av den lyse kompakte busken, men også av hver krone på den. Blomstene er store, lyse rosa nyanser med en farge mot svelget som først blir syrin og deretter gul. Inngangen til svelget er strødd med lilla og lilla brune prikker og slag.

Ahimenez Sauline

Ahimenez SaulineBlomstene av denne Achimenes -sorten kan ikke kalles store, men fargen er ganske bemerkelsesverdig. Ahimenez Sauline fra utvalget av Serge Salib, oppnådd av ham i 2008, skiller seg ut med en lysegul krone, mens langs de kantede kronbladene er malt i lyse rosa-lilla toner. Individuelle mørkrosa flekker kan sees gjennom hele blomsten. Planten er oppreist med takkete blader av middels grønn farge.

Ahimenes blåbær sitron

Ahimenes blåbær sitronI 2009 mottok Serge Saliba den fantastiske Achimenes Blueberry Lemon med semi-doble eller doble blomster. Sentrum av corolla er farget gult, blir tykkere og varmere mot inngangen til svelget. På kronbladene i achimenesblomsten, spektakulær lilla, som akvarellflekker og flekker. Bladene er lyse, skuddene, etter hvert som de vokser, blir hengende.

Ahimenez Lavender Fizz

Ahimenez Lavender FizzBlomstene til Achimenes Lavender Fizz er vanskelig å savne. Sorten, avlet av Serge Saliba i 2012, vil bli en pryd av enhver samling. De kompakte, oppreiste plantene er tett dekket med hakkede blader og store doble blomster av en overraskende blåaktig lavendelfarge. Det særegne ved denne populære sorten achimenes er den lyse fargen på kronbladets bakside..

Ahimenez Lavender Flame

Ahimenez Lavender FlameI 2012 mottok elskere av Ahimenes mange spektakulære planter fra Serge Salib. Achimenes sort Lavendelflamme er en av de fantastiske gavene med ganske store lyse lavendelblomster. Halsen på achimenesblomsten er preget av en merkbar gul flekk og burgunderbrun flekk, som ved å bli lilla fanger de bølgete kronbladene. Oppreist busk med skudd dekket med lysegrønt løvverk.

Ahimenes tropiske skumring

Ahimenes tropiske skumringAhimenes -variantene av Serge Salib er favorittene til innenlandske blomsterhandlere. Disse inkluderer Achimenes fra Tropical Dusk oppnådd i 2011, med mellomstore dobbelrosa-lilla blomster og grønne oppreist skudd. Særegenheten til planten er kombinasjonen av lilla og rosa-oransje nyanser på kronbladene, noe som skaper en glødende effekt og gir en spesiell sjarm til achimenes blomster.

Ahimenes natt

Ahimenes nattAhimenez Nightfall fra S. Saliba samsvarer ikke med den forrige planten i størrelsen på blomster. Men sorten som ble introdusert i 2011 er ikke mindre interessant og elsket av blomsteroppdrettere..

Terry corollas av achimenes blomster preges av en tykk kirsebærfarge, som blir så rik og saftig som mulig mot midten. I dag kan denne sorten av achimenes kalles den mørkeste av de eksisterende. Busken er liten, kompakt. Bladene er mørke med en lilla glød på venene og ryggen.

Ahimenes sitronhage

Ahimenes sitronhageEtter å ha opprettet det store utvalget av achimenes Lemon Orchard i 2010, inviterte Serge Saliba blomsteroppdrettere til å beundre kombinasjonene av sitrongule og rosa nyanser. Terry corollas av middels størrelse er overraskende malt i crimson-rosa toner langs kantene på kronbladene, og noen ganger vises lyse karminslag på kronbladene. Grøntområdet på de brusende skuddene av denne sorten, ifølge beskrivelsen av achimenes, kjennetegnes av en sølvfarget fargetone.

Ahimenez Petite Fadette

Ahimenez Petite FadetteAchimenes Petite Fadette, presentert i 2007 av Serge Saliba, har mellomstore, halvdoble eller doble blomster av en vakker rød nyanse. Fargen blir mer intens og tykk mot inngangen til svelget. Ryggen på corolla er lettere. Bladene er også små, ganske mørke. Achimenes -sort som kan betraktes som miniatyr i alle henseender.

Ahimenez Peach Glow

Ahimenez Peach GlowMiddels størrelse med hengende skudd av Achimenes Peach Glow fra R. Brumpton blomstrer veldig lett og voldsomt. Achimenes blomster er ikke veldig store, men attraktive med en delikat, rosa farge på kronbladene og et gult senter og hals på corolla.

Ahimenes solvind

Ahimenes solvindI 2010 presenterte Serge Saliba en vakker ampelaktig plante med blekrosa blomster prydet med en lys kantet kant og en gul flekk i midten av corolla. Fra midten til kantene på kronbladene på achimenes, som på bildet, er brune og oransje flekker spredt. Dette er hvordan forfatteren av sorten representerer solvinden, fordi dette er navnet gitt til Ahimenes Sun Wind, som er veldig elsket av blomsteroppdrettere..

Ahimenez Dale Martens

Ahimenez Dale MartensSom et resultat av krysset varianter Elegance og Yellow Queen i 2007, klarte Serge Saliba å få en ny semi-ampere Achimenes Dale Martens. Planter med bringebærrosa enkle blomster, hvor det gule midten av corolla er dekorert med en spredning av lilla eller crimson sprut, ble populær blant et betydelig antall tilhengere av Achimenes..

Ahimenez Dale Martens forbedret

Ahimenez Dale Martens forbedretI 2012 bygde oppdretteren på suksessen og introduserte Dale Martens Improved for achimenez-samfunnet med store semi-doble eller dobbelt frynsede koroller. Planter er oppreist og høye, derfor anbefales det å knipe skudd for achimenes -sorten.

Ahimenez Serge’s Fantasy

Ahimenez Serge's FantasyAhimenez Serge’s Fantasy ble født ved å krysse så kjente og kjære Ahimenes-varianter som Elegance og Rainbow Warrior. Terry, rosenlignende, rødbrune blomster med et gult senter og en spredning av karminflekker på corolla gjorde den nye sorten achimenes, som på bildet, til en av de mest ønskelige.

Ahimenes siste daggry

Ahimenes siste daggryAchimenes cultivar Last Dawn fra Serge Salib, avlet i 2011, har mye til felles med den forrige planten. Men dette er bare ved første øyekast! De mellomstore doble Achimenes-blomstene kombinerer de mest uventede nyanser av rødt og rødt for å gi blomsten et helt unikt utseende. Rette busker er kompakte og har god forgreningstendens..

Ahimenez Alter Ego

Ahimenez Alter EgoI 2012 introduserte oppdretter S. Saliba den blå-fiolette sorten achimenes Alter Ego, som skiller seg ut blant mange andre store doble blomster. Fargen på corolla kan variere avhengig av forholdene som er skapt for planten. Stor busk som krever klemming og støtte.

Ahimenez Golden Lady

Ahimenez Golden LadyDet samme foreldreparet som presenterte Serzh Saliba -sorten for blomsteroppdretterne ble “synderen” ved fødselen i 2007 av en ny mestersort, Achimenes Golden Lady. De delikate gule eller kremete blomstene til Achimenes er mellomstore, har en grasiøs semi-dobbel corolla og er noen ganger prydet med små syrinstrøk. Planten er oppreist, grønn.

Ahimenes Made In Heaven

Ahimenes Made In HeavenSalibas spektakulære Made In Heaven achimenes er relativt ny, slik den først dukket opp i 2012. Dette forhindrer imidlertid ikke at denne varianten aktivt får popularitet. Blåaktig eller lavendelblomst av achimenes er veldig store, doble, delikate. Buskene er oppreist, grønn, med lett tannbladet løvverk.

Hemmeligheter for den store blomstringen av Achimenes – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară