15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge alocasia i henhold til beskrivelser og bilder av varianter

Alocasia hjemme For russiske elskere av innendørs planter er de fleste varianter av alocasia ennå ikke så godt kjent. For bedre å forstå den fantastiske variasjonen av planter som kalles “elefantør”, “afrikansk maske”, “gull fra Ny Guinea” og “lilla sverd”, bør du nøye studere bildene og beskrivelsene av varianter av alocasia.

Alocasia Red Secret

Alocasia Red Secret Cuprea Red Secret, som er dyrket som et husplante, har nylig dukket opp i samlingene av blomsteroppdrettere, men takket være det uvanlige utseendet og strukturen til ovale blader har det blitt en av de mest populære variantene..

Størrelsen på voksne prøver, ikke over 50 cm, gjør det enkelt å ha en blomst i hvilken som helst leilighet, og det vatterte, lilla-sølvløvverket, som om det er preget på et kobberark, vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet og dekorere interiøret.

Bladplatene er tette, læraktige. Bunnen har en lysere lilla fargetone enn toppen. Stiklinger er oppreist, men når bladene vokser, bøyer de seg i bakken. Bladene til alocasia Red Secret når 30 cm i lengde, og selv ved nærmere inspeksjon er det vanskelig å tro at planten lever, og ikke er dyktig laget av et kobberark.

Alocasia Bambino

Alocasia BambinoAlocasia Bambino er en miniatyr og veldig original plante som oppfører seg godt på vinduskarmer og blomsterhyller i leiligheter. Buskens høyde når 40 cm, noe som gjør variasjonen av alocasia vist på bildet til en ideell avling for begrenset plass. Til tross for sin lille størrelse, vil planten sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet takket være det pilformede, mørkegrønne bladverket med en lilla fargetone. Baksiden av bladplatene er dyp lilla, venene er lyse, hvite eller gulgrønne.

Møter påskriften på blomsterpottenAlocasia Cucul BambinoOppdretteren skal ikke tro at han ser en ny variant. På denne måten utpeker noen planteskoler vanlige planter av sorten Bambino, sammen med at den vokser krypende planter av en lignende art.

Alocasia Bambino Arrow

Alocasia Bambino ArrowI likhet med sorten Bambino, er søsteren Bambino Arrow en vegetabilsk miniform av Amazonica alocasia. Varianter har mye til felles. Den spesielle sjarmen til denne typen alocasia, vist på bildet, er gitt av en sølvaktig refleksjon på blanke tette blader, som har en fullstendig likhet med det gamle pilspissen.

Baksiden av bladene er lilla, med hvite eller sølvfargede spor av årer. Best av alt, alocasia Bambino Arrow føles i delvis skygge, til tross for tilsynelatende motstand mot tørrhet, er planter, som alle andre representanter for arten, veldig krevende for mengden fuktighet og luftfuktighet.

Alocasia micholitziana Frydek

Alocasia micholitziana FrydekAlocasia micholitziana Frydek er en ganske stor plante, som mange andre varianter av alocasia, som tilhører variasjonen av “afrikanske masker”. På en grønn, med en smaragdfarge er hvite brede årer godt synlige på bladplaten, som understreker den dekorative formen på bladplaten opptil 60 cm lang.

I følge beskrivelsen har alocasia på bildet en god vekstrate. Ung alocasia vokser til størrelsen på en voksen plante på 2-3 år.

Alocasia lowii grandis

Alocasia lowii grandisDette er den største varianten i undergruppen, den såkalte “afrikanske Malok”. Variety Grandis alocasia lowii med blader opptil 120 cm lange kan bli opptil en og en halv meter høy.

Mørkegrønne blader med en lys kant og ribbede, konkave årer av hvitt er veldig attraktive. Hvis du ser under bladplaten, viser det seg at på baksiden er den lilla, som andre varianter av den beskrevne alocasia.

Alocasia lilla sverd

Alocasia lilla sverdAlocasia lauterbachiana Purple Sword ligner virkelig en haug med ventende kampbruk av kalde våpen. Bladene i form av hakkede orientalske sverd ga rommet alocasia vist på bildet et så uvanlig navn..

Graciøse, langstrakte blader er malt i en mørk grønn nyanse og holdes på stammen av lilla eller fiolette stiklinger, noen ganger med et bisarrt broket mønster. Likheten med sverd gir planten en vertikal posisjon av løvverk, som ikke faller til bakken selv med en gjengrodd luftdel. Denne variasjonen av alocasia, i henhold til beskrivelsen og bildet, oppbevares best atskilt fra andre. I dette tilfellet ser anlegget mest fordelaktig ut. Maksimal høyde på busken når 120 cm.

Alokazia Elaine

Alokazia ElaineUnder forholdene i Alocasia wentii Aline-leiligheten føles det godt ved en temperatur på 18-22 ° C. Denne ganske store planten tiltrekker seg oppmerksomhet både for størrelsen og de fantastiske spraglete bladene. I henhold til beskrivelsen og bildet kan alocasia av denne arten vokse til en og en halv meters høyde, noe som krever hjemmet tildeling av et ganske stort område.

Plassering av alocasia i interiøretFor at Elaine’s alocasia skal se mest fordelaktig ut og være så dekorativ som mulig, plasseres planten på et lyst sted, fremdeles beskyttet mot direkte sollys. Som andre varianter av alocasia, er tilstrekkelig vanning viktig for denne sorten. Planten vil fjerne overflødig fuktighet gjennom spesielle stomata på bladplater, som minner veldig om “ropet” fra en romkultur.

Alocasia macrorrhiza New Guinea Gold

Alocasia macrorrhiza New Guinea GoldAlocasia storrotet, indisk eller macrorrhiza i naturen kan nå tre meter i høyden. Og selv om sorten i New Guinea Gold er noe mer kompakt og ikke overstiger 1,8 meter i høyden, nyter planten økt oppmerksomhet fra både vitenskapelige botanikere og blomsterhandlere..

Faktum er at variasjonen av alocasia vist på bildet ble funnet i Papua Ny -Guinea og fremdeles er et mysterium for den vitenskapelige verden. Forskere kan ikke forklare hvorfor og hvordan gylne flekker vises og forsvinner på plantens blader. Petra -farge er tilstede på stilkene, venene og petioles av denne sjeldne sorten. Men selv med grønne store blader, er indisk alocasia, som på bildet, alltid attraktivt og vil bli en lys dekorasjon av ethvert romslige rom..

Alocasia odora Variegata

Alocasia odora VariegataEnda mer sjelden er alocasia odora variegata, en av de største hjemmelaget alocasia. Og denne sorten skiller seg dessuten ut med sitt spraglede dekorative løvverk i form av et stort elefantøre..

Alocasia odora variegata i naturenInteressant nok kan hvite eller lysegrønne områder på bladblader se ut som en spredning av små striper eller skape store misfargede flekker. Lengden på et voksent blad av sorten av alocasia vist på bildet er omtrent 60 cm, høyden på en voksen plante kan nå 2 meter.

Alocasia melo rugosa

Alocasia melo rugosaI følge bildet og beskrivelsen av alocasia av Rugoza -sorten, har en plante med en høyde på bare 40–45 cm et helt uvirkelig, urydelig utseende. Det ser ut til å ha kommet fra fantastiske historier om floraen til fjerne planeter..

Tykke blader av en grågrønn nyanse har en grov, tett overflate som føles som plastisk å ta på. Venene presses inn i bladplaten, og arrangementet er tonet med lilla eller mørkegrå. Dessuten, jo eldre bladet er, desto lysere er det at venene som divergerer til kantene skiller seg ut på det..

Alocasia Zebrin Reticulata

Alocasia Zebrin ReticulataPå bildet av alocasia zebrin blir all uvanlighet av denne planten perfekt formidlet. Tynne mørkegrønne flekker, som minner om et mønster på marmor eller på huden til et afrikansk dyr, er tydelig synlige på den lyse bakgrunnsfargen på bladplatene. Formen på bladene, dekket med et tynt voksaktig belegg, er konisk, ligner omrisset av et spyd eller pilspiss. Stiklinger av blader er også varierte, tynne, oppreist. Prydblader blir opptil en meter lange. I følge beskrivelsen og bildet av alocasia når planten noen ganger en høyde på 180 cm.

Alocasia Hilo Beauty

Alocasia Hilo BeautyDe spraglede bladene i denne fantastiske Hilo Beauty alocasia får planten til å skille seg ut selv fra de høyere artene. Formen på løvet til denne alocasia -sorten, som på bildet, ligner mest på et hjerte. Men verdien av en plante er ikke bare i størrelsen og formen på bladene, men også i fargen. Hver green er sjenerøst dekorert med lysegulgrønne flekker med uregelmessig form. Når man ser på denne skapelsen av naturen, kan man huske militær kamuflasje eller fargelegging av frosker. Kantene på bladplatene er bølgete, stiklingene er oppreist, sterke.

Alokazia Hilo Beauty i interiøretRommet alocasia vist på bildet, selv i en leilighet, kan blomstre, men blomsterstanden, i forhold til løvet, er iøynefallende og nesten usynlig. For å opprettholde sitt dekorative utseende, er det bedre å dyrke alocasia Hilo Beauty på et delvis opplyst sted, hvor planten ikke vil lide av solbrenthet, men heller ikke forbli i full skygge, hvor løvet gradvis blir nesten grønt.

Video om forskjellige varianter av alocasia

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară