15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bli kjent med de helbredende egenskapene til alocasia

storrotet alocasia Blant innendørs planter er medisinske arter vanlige, som ikke bare er vakre, men også har medisinske egenskaper. De helbredende egenskapene til alocasia har lenge blitt brukt i kinesisk tradisjonell medisin. Preparatene er mye brukt på steder der planter vokser i naturen. Imidlertid krever de giftige stoffene av kvikksølvklorid og cyanider i plantens saft forsiktighet og presis dosering ved bruk. Av hjemmet alocasia har bare stort rhizom uttalte helbredende egenskaper..

Se også: medisinske egenskaper og kontraindikasjoner for gylden bart!

Alocasia tradisjonell medisin

Alocasia storrot Det skal bemerkes at egenskapene til alocasia fortsatt er utilstrekkelig undersøkt og ikke brukes i tradisjonell medisin. Andre navn for alocasia er shamrock, arma, weatherman. Å bruke plantepreparater uten riktig kunnskap er livstruende. Derfor gis informasjon om fordelene med planten ikke som veiledning for bruken, men som et bevis på naturens storhet og evner..

Plantens medisinske egenskaper kan brukes i presis dosering, under veiledning av en erfaren healer og etter råd fra en helsepersonell. Eksterne midler brukes bare etter en prøvepåføring på huden. Helbrederen velger dosen alocasia for behandling individuelt.

Påføring av storrot alocasia salveVed å bruke kunnskapen til kinesiske leger som mest fullt ut begrunnet bruken av medisiner fra alocasia, vil vi stole på deres erfaring:

 1. Bladene brukes til å forberede tannpine, behandle tuberkulose og lungebetennelse..
 2. Storrot-alocasia brukes til å behandle polyartritt, osteokondrose, gikt, hemorroider.
 3. De essensielle oljene til planten brukes som antimikrobielle legemidler. De brukes mot stafylokokker, streptokokker, tarminfeksjoner, i kampen mot influensavirus.
 4. Ved hjelp av infusjoner av alocasia lindres kløe fra bitt av blodsugende insekter. Legemidlet er en motgift mot slangebitt.
 5. Ved hjelp av ekstern påvirkning absorberes og helbredes støt under huden, gikt, hemorroider lindres, sporer forsvinner.
 6. Alocasia helbreder atmosfæren i hjemmet bare ved å være der. Det sies at flere shamrock- og fiolette planter sammen kan forandre karakteren til en sint person som lever i denne atmosfæren..

Disse egenskapene er kjent og brukt av innbyggeren på de stedene der planten er bosatt i naturen. Av de alocasia som har slått rot i hjemmene, brukes bare trefilen til behandling. Planten heter det på grunn av egenskapen til å miste det fjerde bladet, når et ungt dukker opp. For medisinske formål brukes bare dette litt gulnede bladet med et langt håndtak, som brukes til fremstilling av potions. Et slikt blad på størrelse med en menneskelig håndflate er nok til å lage 0,5 liter helbredende tinktur.

alocasia med stor rot i barnehagenEgenskapene som er studert til dags karakteriserer planten:

 • et biologisk stimulans som er involvert i prosessen med vevsreparasjon;
 • en immunmodulator som øker motstanden mot kreft;
 • antiinflammatorisk legemiddel for å gjenopprette ledd;
 • smertestillende effekt på nerveender.

Den ubetingede begrensningen av alocasia for behandling er alder, ikke yngre enn 15 år..

Doseringsformer for bruk av alocasia

Storrotet alokasi tinkturFor å få potions, brukes plantens nedre blad, som begynner å dø av. Den er avskåret sammen med bladbladet helt i bunnen..

Tilberedning av medisiner krever spesiell omsorg. Selv en mikroskopisk dose juice som kommer på slimhinnene, vil føre til fryktelig pine. Hudforbrenning er mulig. Derfor bør du arbeide i verneklær og vernebriller..

Alocasia -tinktur på alkohol lages etter å ha knust blad og stilk i en porselensmørtel. Arket kuttes foreløpig med en plastkniv og i en plastbeholder. Hvor mye velling blir, den samme mengden vodka blir tatt. Suspensjonen oppbevares i mørket i 3 uker. En slik tinktur av alocasia på alkohol brukes til ekstern gnidning i tilfelle leddsmerter og hudproblemer. For intern bruk velges kurset individuelt, og stoffet tas under tilsyn av en healer.

Tinkturen er laget av bladplaten og plantestammen.Det produseres også en salve, som består av en velling, revet både for tinktur og en fettbase i et forhold på 2 deler velling og 3 deler smult, vaselin og lignende produkter. Oppbevar salven i kjøleskapet. Alocasia i alkoholtinktur i forholdet 1: 4 til fettbasen kan også brukes til overfladisk bruk..

Alocasia olje lages ved kaldt ekstrahering av velling fra bladet til oliven eller annen olje. I dette tilfellet tas 100 g olje på ett ark, prosessen foregår på et mørkt sted i 3 uker, deretter presses de resterende fibrøse stoffene ut og oljen brukes innen 3 måneder. Påfør det eksternt.

Vanninfusjon tilberedes fra alocasiaInfusjoner av velling på vann brukes til bad, men massen bør infunderes i 24 timer, etter en dag beholder den sine helbredende egenskaper. Alle forberedelser gjøres kalde og varme. Koking eller bruk av bratt kokende vann vil ødelegge den komplekse sammensetningen..

De resulterende legemidlene brukes:

 • med sykdommer i bein og ledd;
 • ved hudproblemer, enhver dermatitt;
 • med åreknuter og tromboflebitt;
 • godartede og ondartede svulster;
 • tuberkulose;
 • magesår.

Mens disse midlene brukes i tradisjonell medisin. Undersøkelsen av planten utføres intensivt, den medisinske effekten er bekreftet, men alocasia er ikke inkludert i farmakopéen til offisiell medisin..

Antineoplastiske medisinske egenskaper ved alocasia

KreftcellerI Russland har vitenskapelig forskning blitt utført og blir utført for å studere ekstern behandling med alokasi tinktur eller en salve tilberedt på grunnlag av den. Resultatene er positive. Buryat urteleger Badmaev bekrefter også den positive medisinske effekten av tinkturen.

I 2012, i Kina, ble den antitumor terapeutiske egenskapen til alocasia på hepatocellulært karsinom undersøkt, hvor det endelig ble fastslått at alocasia med stor rot rotte kreftceller i leveren nøyaktig. Offisiell medisin har anerkjent dette stoffet som nyttig spesielt for behandling av leverkreft..

Det er nødvendig å bruke alocasia for behandling bare under tilsyn av leger.Legemidlet tas under streng tilsyn av leger. Det er nok å si at behandlingen begynner med en dråpe av tinkturen, fortynnet i en spiseskje vann, og øker hver dag med bare en dråpe, og reduseres deretter i samme rekkefølge. Det to måneders kurset kan bare gjentas etter en lang pause. Ordningen ble utviklet og anvendt av healeren L. Kim.

Legemidlet alocasia mot kreft brukes under strengt tilsyn av leger, og å overskride dosen er uakseptabelt. Når du bruker tinkturen, må du ta hensyn til dens komplekse effekt på alle organer..

Bruk av medisiner fra alocasia for magesår

Indisk alokaziaIndisk alocasia ble studert i 2011 i byen Krishna, hvor dens positive effekt på mage -tarmkanalen ble bekreftet. Diaréen opphørte, sammensetningen viste antiprozoale egenskaper, det vil si ødeleggelse av patogener. Å ta tinkturen reduserer magesmerter ved sår. Men studiene ble ikke dokumentert. Bruken av alocasia for behandling av magesår er ennå ikke bekreftet av medisinsk forskning. Healere bruker tinkturen i behandlingen. For de som har et sår i remisjon, anbefaler folk healere våren og høsten å gjennomføre et behandlingsforløp med alocasia for magesår. Healere rådes imidlertid til å rådføre seg med legen din før du tar tinkturen. Men hvis det er en samtidig hjertesykdom, bør alocasia forlates.

Å ta dosen som er foreskrevet av healeren vil ikke bare hjelpe ikke å forverre sykdommen, men alocasia vil også forhindre kreft fra kreft. For å få sammensetningen, bland en skje av den knuste massen av alocasia med et glass honning og en flaske vodka. Rist til honningen er oppløst, og ha det på et mørkt sted i 10 dager. Rist godt før bruk. Drikk 3 ganger om dagen i en spiseskje en halv time før måltider. Etter 2 uker, gjenta alt i samme andel. Tilberedningen av en porsjon for ett kurs er beskrevet..

Tradisjonell medisin er ikke et universalmiddel. Bare i forbindelse med spesialister som har aktive preparater til rådighet, kan urteleger gi en mild effekt på kroppen til et grønt apotek. Men de vet ikke om samtidige sykdommer, uten å ta hensyn til hvilke det er mulig å ikke gi fordeler, men helseskade. Derfor vil felles behandling være korrekt og effektiv..

Alocasia salve for leddgikt – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară