15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvorfor blomstrer ikke din innendørs hibiskus?

Hibiscus blomstrer ikke på lenge Hibiscus er verdsatt for sine vakre blomster. Hvorfor blomstrer ikke innendørs hibiskus, til tross for god omsorg? Blomstring er et ønske om å reprodusere og takknemlighet for omsorg. Rikelig blomstring kan oppnås med en balanse mellom gode boligforhold og en faktor som provoserer å forlate frø..

Hvordan få hibiskus til å blomstre hjemme

Bare ved å følge anbefalingene fra blomsteroppdrettere om vedlikehold av blomsten kan du få en rikelig blomstrende busk hvert år. Men hvis alle krefter er gitt til blomstring, vil veksten av busken være treg.

Ved omsorg for et anlegg er balanse og overholdelse av alle anbefalinger viktig:

  • forvaringssted;
  • overvintringsforhold;
  • krav til jord og kapasitet;
  • vanning og fôring av planten;
  • beskjæring;
  • beskyttelse mot sykdommer og skadedyr.

Inneslutningssted

En forutsetning for blomstring av en kinesisk rose vil være vedlikehold på et lyst sted. Solen skal ikke brenne bladene på blomsten. Men i et mørkt rom vil hibiskus ikke blomstre.

Les også artikkelen: Chinese rose home care!

Blomstringen av hibiskus påvirkes av betingelsene for internering For å beundre blomster om sommeren, bør hibiskus oppbevares ved en temperatur på 12-15 grader om vinteren. Rommet skal være lyst. Det er ved denne temperaturen at blomstringsprogrammet legges. Ikke vent på den frodige åpningen av knoppene om sommeren, når hibiskus blomstrer om vinteren, hvis den holdes varm.

Velge en gryte og fruktbar jord

Hvis hibiskus vokser i en for stor pott, vil den ikke blomstre.Den kinesiske rosen vokser raskt hjemme hvis planten ble tildelt et kar for vekst og fylt med fruktbar jord. Inntil planten fyller hele jordklumpen med røtter, vil den bygge opp sin grønne masse. En gjengrodd busk gleder seg over grønt løvverk, får riktig omsorg, men har ikke åpnet en eneste knopp? Hvorfor blomstrer ikke innendørs hibiskus?

Det er nødvendig å transplantere planten i en mindre beholder slik at røttene blir trange. Samtidig kan de trimmes og fjerne flere brune gamle deler. Gryten skal ha god drenering fra ekspandert leire eller annet sengetøy. Legg det øvre lag med røtter nesten på jordoverflaten. Husplanter blomstrer hvis røttene er trange.

Jordens sammensetning for den kinesiske rosen skal være fruktbar, men med inkludering av leiretorv. Jordens surhet holdes nærmere nøytral. Kullflis i jorda bidrar til å opprettholde balansen i underlaget.

Tidlig beskjæring og klemming

Det er en biologisk egenskap hvorfor hibiskus ikke blomstrer. Blomster dannes bare på toppen av unge kvister. Derfor trenger en hjemmeblomst en systematisk beskjæring eller klemming. Å få grenene til busk ved beskjæring er en viktig del av hibiskuspleie. Han gir raskt unge skudd, og knoppene utvikler seg på dem. En av hovedårsakene til at sunn, gjengrodd innendørs hibiskus ikke blomstrer, mangel på beskjæring.

Hibiscus trenger beskjæring for å få frodig blomstring

Uniform vanning

Det er viktig å vanne blomsten ordentlig. Når som helst kan all skjønnhet krenkes nettopp på grunn av feil vanning:

  1. Vannet skal være mykt. Når du bruker den, forblir det ingen skala i kjelen, og en film flyter ikke på overflaten av kokt vann.
  2. For vanning må vannet forsvares godt slik at det ikke er spor av klor i tappevannet.
  3. Vanning vanntemperatur bør være rundt 30 grader.

Om sommeren vannes innendørs hibiskus rikelig og sprayes med blader fra en sprayflaske. Men mellom vanningene bør det øverste laget av jorden tørke ut. Om vinteren blir planten sjelden vannet. I kald, fuktig jord kan inaktive røtter råtne. Mangel på vanning eller ernæring vil provosere knopp og blomster når hibiskus blomstrer.

Fosfatgjødsel er spesielt effektiv for blomstring. Det kan være et superfosfatekstrakt, eller en spesiell sammensetning for innendørs blomstrende planter. Gjødsel påføres bare på våt jord.

Hva skal jeg gjøre hvis hibiskus ikke blomstrer og hvordan finne årsaken. Ikke overeksponer rosentreet under kalde forhold. For at den skal blomstre, er det nødvendig å utelukke temperaturfall i vekstsesongen. Så hvis planten er overeksponert i kulden til knoppene vises, og deretter overføres til varme, vil knoppene falle av fra en kraftig temperaturendring. Det samme vil skje hvis planten blir fanget i et trekk..

For at planten skal kaste ut knoppene, er det nødvendig å påføre fosforgjødsel.Et blomstrende tre krever forsiktig håndtering. Gryten installeres på plass en gang for hele sommeren. Den kan ikke engang roteres hvis knoppene allerede er plukket. Peduncle er veldig skjørt festet og faller av fra den svake svingingen av kvisten. Derfor, under blomstring, må du gå forsiktig forbi..

Om sommeren elsker hibiskus frisk luft. Blomsterpottene skal installeres på et sted som er beskyttet mot vind og direkte sollys. Loggia, balkong eller veranda med solgardin vil være det beste stedet for blomstrende hibiskus.

Hvorfor blomstrer ikke hibiskus med gule blader

En plante med sykt løvverk blomstrer ikkeDet skal bemerkes at bare friske hibiskusblomster blomstrer, som har de nødvendige betingelsene for utvikling. Hvis flekker vises på bladene i et hvilket som helst format eller bladbladet blir gult, er dette tegn på en sykdom. Så, grønne hengende blader vil si at planten er tørr, så vil den slippe fargen og knoppene.

Gule blader kan gi et signal om at det er en lidelse med rotsystemet, og det er ikke nødvendig å vente på blomstring under disse forholdene. I tillegg kan insekt skadedyr kolonisere planten og ta mat fra hibiskus. Derfor bør hver beskjæring, vanning, tørking av bladene kombineres med en forebyggende inspeksjon av planten..

Overholdelse av landbruksteknologi lar deg årlig nyte den seirende blomstringen av en tropisk plante, som bringer harmoni til huset i forholdet mellom familiemedlemmer.

Hibiscus omsorgserfaring – video

Previous Post
Fôrtyper for katter, råd om valg av mat
Next Post
Anghinarea de Ierusalim poate și trebuie cultivată într-o căsuță de vară