15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Finesser ved å vokse og ta vare på Sambac -jasmin

innendørs jasmin sambac Jasmine Sambac er et flott stueplante som vil dekorere ethvert interiør. Evergreen busk betyr duftende jasmin. Den fortryller erfarne blomsteroppdrettere og enkle husmødre med sin aroma og attraktive utseende. For å dyrke den hjemme, må du ha informasjon om egenskapene til disse avlingene. Bildet av Sambac jasmin viser tydelig skjønnheten i bladene og blomsten av planten..

Jasmine Sambac trekk

Denne planten tilhører eviggrønne klatring eller klatring av busker. Bladene er enkle, trifoliate, pinnate, ovate, læraktig, fra 2-10 cm lange, som ligger overfor hverandre. Sambac jasminblomster har en vanlig, dobbel eller halvdobbel, langstrakt form av et tynt rør som blomstrer i kanten. Koppen deres er omtrent 1 cm.

Det særegne ved en slik plante er at den har en øvre eggstokk, som blir et bær i modningsperioden. Det er corollas av jasminblomster i hvite, røde eller gule nyanser. Stilkene til en slik busk er tynne, brune i fargen, som ligner tregrener.

Blomstringen av innendørs jasmin Sambac varer i flere måneder; under gunstige forhold og riktig pleie kan den vare hele året.

Se også artikkelen: myrtle flower home care!

Jasmine Sambac

Denne planten har flere underarter. Blant blomsterhandlere er følgende varianter mest populære:

 1. Jasmine Beauty of India. Denne arten ble avlet av indiske oppdrettere. Det tilhører kategorien raskt voksende busker eller vinstokker. Den er preget av regelmessige blomster med to støvdragere plassert inne. Denne jasminen kan blomstre hele året.. jasmin skjønnhet i India
 2. Jasmine Arab Knights. Denne planten tilhører de raskt voksende buskene. Gunstige betingelser for vekst er solrike og skyggefulle steder. Vanning bør være moderat. Denne sorten blomstrer fra mars til oktober..jasmine arabiske riddere
 3. Jasmine Indiana. For første gang begynte denne arten å bli dyrket i India. Utad ligner planten både en busk og en liana. Diameteren på de velduftende og doble blomstene er 1,5 cm. Den kan blomstre både på solsiden og i skyggen hele året. Vanning bør være moderat. Sammenlignet med andre varianter krever denne planten en høyere lufttemperatur for blomstring..jasmine indiana
 4. Jasmine Mali Chat. Henviser til sakte voksende busker. Diameteren på de kraftige, doble blomstene er 1,5 cm. Å dyrke og ta vare på den krever viss kunnskap og ferdigheter. Som de fleste typer Sambac-jasmin blomstrer den året rundt i skyggen og på solsiden..jasmine mali chat
 5. Jasmine Maid of Orleans. Det regnes som en busk som vokser raskt. Denne arten ble avlet av indiske oppdrettere. Blomster med riktig form i blomstrende tilstand varer i en dag, hvoretter de faller, i stedet for at de faller nye. Når du dyrker denne typen, må ikke overflødig jordfuktighet tillates..jasmine stuepike av orleans

Før du vokser en variasjon i et boligområde, må du nøye studere plantens funksjoner og hvordan du skal ta vare på Sambac jasmin hjemme.

Jasmine Sambac omsorg

jasmin -transplantasjon

For å dyrke en sunn og vakker innendørs jasmin, må du sørge for riktig omsorg for den, nemlig:

 1. Velg et passende voksende område. Dette er en lyselskende kultur. Om vinteren, for god vekst og blomstring, må du gi den ekstra belysning slik at dagslyset varer minst seksten timer. Ellers kan jasminen dø..
 2. Lag den optimale lufttemperaturen. Det er nødvendig å vokse og ta vare på sambac-jasmin i et rom der temperaturen vil være i området 16-20 grader om vinteren, og om sommeren bør den ikke overstige 25-30 grader.
 3. Sørg for regelmessig vanning. Denne innendørs planten trenger konstant og moderat vanning. I et kjølig rom er vanning ikke nødvendig ofte, og i tørr luft er intensiv fukting nødvendig.
 4. Gjør beskjæring, mate planten. For at jasminbusken skal vokse vakker og pen, er det nødvendig å beskjære den med vårens begynnelse. Svake og tynne skudd må fjernes helt, og lange skudd må forkortes med to tredjedeler. Etter slutten av den første blomstringsbølgen, må stilkene klemmes eller trimmes litt. På denne måten starter en ny vekst av blomsterskudd. En gang i måneden gjødsle planten med spesielle midler, som inkluderer fosfor, kalium, nitrogen.beskjæring og klemming av jasmin

Unge Sambac -jasmin bør transplanteres i større potter årlig. Voksne busker bør transplanteres annethvert år..

Mange husmødre står overfor spørsmålet – hva skal jeg gjøre hvis jasmin ikke blomstrer? Det kan være flere årsaker til dette:

 • utilstrekkelig jordfuktighet;
 • tørr eller kald inneluft;
 • ikke sur nok jord;
 • bruk av klorert vann fra springen for å fukte jorda;
 • fordypning av rotkragen ved planting i jorda med mer enn 3 cm.

Etter å ha eliminert disse årsakene og gitt riktig pleie, vil en slik busk blomstre i mer enn ett år..

Jasmine Sambac bloom – video

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo