15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Beskrivelse av egenskapene til innendørs jasminvarianter

eviggrønn innendørs jasmin Jasmine er en eviggrønn klatring eller oppreist busk. Bladene har en enkel trippel eller pinnet konfigurasjon.

Blomsten har en stor vanlig form, samlet i skjold. Den kan være umbellate eller singel, apikal eller lateral. Blomsterkronen er hvit, gul, rødlig..

Blomstersorter

Jasmine har over 200 arter, hvorav mange dyrkes hjemme eller i drivhus. La oss bli kjent med noen av dem mer detaljert.

Jasmine storblomstret

storblomstret jasmin innendørs Denne sorten tilhører prydplanter med en permanent grønn farge. Det er en buskvinran, hvis lengde når 10 m. Storblomstret jasmin har bare skudd. Bladene har en fjærform, ca 3 cm lange. Den øvre delen er spiss.

Som du kan se på bildet, er hvite blomster av storblomstret jasmin arrangert paraplyformet opptil 10 stykker om gangen. De er konsentrert på toppen av skytingen. De er store i størrelse og har en sterk aroma. Jasminbusk (se bilde) er en langblomstrende plante. Rikelig blomst varer fra juni til oktober.

Blomstene på planten er eterisk olje. De brukes aktivt for å tilføre aroma til forskjellige typer te..

Jasmine

holoflower jasminHolo-blomstret jasmin tilhører svakt forgrenede busker. Den har lange skudd med noen få små blader med rik grønn farge. De har en trippel form. Om vinteren faller de fleste bladene.

Blomstene til jasminholoflower er eggegule i fargen. De er ganske store i størrelse. Er plassert i bladets aksler langs hele stilkens lengde.

Jasmin blomstrer fra januar til april. På grunn av dette kalles denne sorten vinter.

Jasmine Sambac

jasmine innendørs sambacDenne sorten tilhører de mest upretensiøse representantene for jasmin. Plantens hjemland er tropisk Asia, vokser tradisjonelt i Indonesia.

Planten er en liana, hvis lengde når 6 m. Skuddene er pubescent, ganske tynne. Sambac jasminblader er motsatt hverandre, har en eggformet form: bunnen er avrundet, mens toppen er spiss eller stump.

Doble eller halvdoble blomster er hvite i fargen. Jasmine Sambac blomster bilde er presentert nedenfor. Det viser at de samles paraplyformet med 10 eller flere stykker samtidig..

I utseende ligner de mer kameliablomster eller semi-doble varianter av roser..

Blomstringen av et husplante begynner i mars og varer til slutten av oktober..

Sambac blomster har en sterk, behagelig duft. Takket være dette brukes de til å gi en unik aroma til te.

Jasmine multiflorous

flerblomstret innendørs jasminPå en annen måte kalles multiflorous jasmine polyanthus.

Busken er en klatreplante. De hengende grenene vokser aktivt i bredden. En voksen plante kan nå en høyde på 3 meter.

I flerblomstret jasmin har stilken, grenene og bladene en grågrønn fargetone, som oppnås på grunn av de fine hårene som dekker dem. Bildet viser tydelig at jasminblomstene av denne sorten er arrangert i klynger og har form av stjerner. De finnes både langs hele stammen, og bare på toppen..

Planten fortsetter å blomstre gjennom året. Når blomstene blomstrer, avgir jasmin en sterk, behagelig duft.

Jasmine madagaskar

Madagaskar jasmin innendørsMadagaskar jasmin tilhører innendørs vinstokker. Det er ikke veldig populært i Russland, men det er vanlig i Vesten og i USA.

De mørkegrønne bladene på ranken er ovale i form. De når 10 cm i lengden. Som du kan se på bildet, har blomstene, samlet i blomsterstand, form av stjerner. De kan være rene hvite eller ha en delikat kremaktig, gulaktig eller lilla nyanse. De dekker hele plantens stamme. Madagaskar jasmin har en behagelig aroma.

Liana skiller ut etsende juice, som forårsaker irritasjon når den kommer i kontakt med huden eller slimhinnen..

Du kan dyrke liana både i huset og om vinteren. Blomstrer fra juni til august. Men med riktig omsorg – observere temperaturregimet, ekstra belysning – fortsetter innendørs jasmin å blomstre aktivt om vinteren..

Jasmine japansk

innendørs japansk jasminEn annen type innendørs jasmin er en japansk eller primrose -variant. Til tross for navnet er ikke blomstens hjemland Japan, men Nord -Kina og Kaukasus. Planten tilhører krypende varianter. Så han trenger støtte.

Japansk jasmin har små blomster og når en lengde på 4 cm. Kronbladene er gule, runde, i form ligner de primrose eller gul primrose. Blomster er luktfrie. De mørkegrønne bladene på busken har en tett struktur. De er trifoliate i form, ganske langstrakte. Stengler forgrener seg praktisk talt ikke, bøyer seg under vekst i en bue nedover.

Japansk jasmin blomstrer fra mars til begynnelsen av juni..

Jasmine Bissa

jasmine innendørs bisquePlanten tilhører eviggrønne busker. Liana kan nå en lengde på 2 m. De mørkegrønne bladene er lansettformede, plassert overfor hverandre. De kan bli opptil 5 cm lange. De har en lys, nesten usynlig kant. Jasmine Biss blomster varierer i farger fra delikat til dyprosa. De er plassert i hvirvler av 3 stykker på toppen av busken. Blomster kan være opptil 52 cm i diameter. De har en rik aroma. Den blomstrer ikke lenge. Aktiviteten faller i mai.

blomstrende jasmin i rommetJasmine er en fantastisk plante som gleder seg over sin aktive blomstring, berusende duft. Blomsten er veldig populær blant blomsterhandlere og er en ekte dekorasjon av blomsterhagen. Men det er verdt å huske at hvis planten er stor nok og er i rommet, er det bedre å ta den ut om natten. Sterk duft kan forårsake hodepine.

Video varianter av innendørs jasmin

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo