15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alt om å grave tulipanløker og hvordan de skal lagres

tulipaner blomstrer i hagen For å nyte den vakre blomstringen hvert år, må du vite når du skal grave opp tulipanene. De vil være dronningene i blomsterhagen om våren, hvis eierne ikke glemmer de enkle reglene for landbruksteknologi. Er det en obligatorisk prosedyre å grave ut pærene, eller kan du klare deg uten det??

Hvorfor graver de opp tulipaner?

tulipaner varianter Demeter Årsakene til å grave opp tulipaner er spesielt bekymrede for nybegynnere. Ved første øyekast ser det ut til at du kan la pærene ligge i bakken i et par år. Blomsten vil utvikle seg, øke antall barn og hvile. Men det er graving av tulipaner som lar deg spare et bestemt utvalg og forbedre kvaliteten på blomster. I tillegg skilles følgende grunner som prosedyren utføres på grunn av:

  1. På denne måten gis de mest praktiske forholdene for legging av blomstrende knopper. Når pærene forblir i bakken, kan de lide av overflødig fuktighet, infeksjoner og mangel på varme. Som et resultat kan plantematerialet dø. Derfor er det verdt å vite når man skal grave opp tulipanløker for å bevare dem..
  2. Graving lar deg eliminere svakt og sykt plantemateriale.sortering av plantemateriale
  3. Hvis løkene blir igjen i jorden, knuses de, noe som påvirker videre blomstring. Når en person graver dem opp, kan han velge stort plantemateriale av høy kvalitet. Det anbefales å kaste små barn, da de vil ødelegge blomsterhagen.
  4. Hvis du ikke graver den opp, vil nye små løker begynne å grave dypere ned i jorden. Som et resultat vil det være vanskelig å finne dem i fremtiden, og siden vil bli tett..

Hver avler trenger å vite når de skal grave opp tulipaner. Dette vil bidra til å opprettholde god jordtilstand, blomstring av høy kvalitet..

Tulipaner vil ikke kunne utvikle seg normalt i jorda uten å grave opp på mange år. Som et resultat vil blomstene være små, de kan dø helt..

Når skal jeg grave opp pærene?

tulipaner gravd for tidligSå når skal jeg grave opp tulipaner etter blomstring? Ofte utføres denne prosedyren i slutten av juni eller begynnelsen av juli. Hovedtegnet på at det er nødvendig å grave opp løkene er gulnede blader.. rettidig gravde tulipanerNår de har blitt gule nesten helt, er det verdt å starte prosedyren. I en slik periode vil pærene allerede bli sterkere, barn er godt festet til dem, som ennå ikke har falt av.blank

Det er ikke nødvendig å vente på at løvet dør helt, for da er det vanskelig å finne løker i bakken. I tillegg øker et lengre opphold i jorden risikoen for infeksjon, fører til separasjon av barn, som kan gå tapt i bakken..

blank

tulipaner bleknerDu trenger fortsatt å vite noen av nyansene når du skal grave opp tulipaner. Dette bør gjøres i tørt vær slik at jorda er smuldret. Prosedyren utføres pent, gamle vekter fjernes, pærene vaskes i en løsning av kaliumpermanganat, lagt ut etter varianter. Dårlig plantemateriale kastes.

Hvordan pærer lagres?

gravde tulipanløgBlomsterhandlere trenger å vite ikke bare når de skal grave opp tulipaner, men også hvordan de skal lagre løkene. Riktig lagring er viktig. Plantematerialet tørkes på et tørt og varmt sted som er godt ventilert. Passer til dette:

  • baldakin;
  • loft;
  • låve;
  • nylon garn designet for løk.

lagrede tulipanløgDet anbefales å fjerne syke pærer i tide, beskyttet mot direkte sollys. Noen dager vil gå, vekten tørker ut, som må fjernes. Pærene rengjøres for jordrester og tørre røtter, babyene skilles. Deretter sorteres plantematerialet. Store, sunne løker er egnet for planting..

godt plantematerialeFolk lurer ofte på om tulipaner må graves opp hvert år. Dette er ikke en obligatorisk prosedyre, men erfarne blomsterhandlere anbefaler å gjøre dette årlig. Selv om en person ikke graver opp pærene, må han definitivt gjøre dette i 2-3 år..

Video om å grave tulipanløker

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă