15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Finn ut årsakene til at pelargonien ikke blomstrer

Geranium blomstrer ikke Innendørs blomst geranium er elsket for sin vakre lange blomstring. Hvorfor geranium ikke blomstrer, hvis planten ser sunn ut, blir et mysterium for produsenten. Hemmelighetene til lang blomstring og årsakene til fraværet er kjent. Fra de første trinnene vil vi skape vilkår for riktig utvikling av pelargonium. Tips fra erfarne blomsterhandlere for å skape en hage i vinduskarmen.

Hvordan få pelargoner til å blomstre hjemme

Blomstringen av pelargoner påvirkes av størrelsen på potten og jordens kvalitet. Allerede når du planter pelargonium, må du passe på at planten gleder seg med sin dekorative effekt. Jorden er valgt lys, bestående av torv og løvjord, sand og humus. Hvis du tar en beholder der røttene er romslige, vokser planten rotmasse og blader. Det vil ta lang tid å vente på blomstring. Hvordan få pelargoner til å blomstre raskt? Plant flere busker i en romslig boks, la dem være trange. På den perforerte bunnen må du legge en tørr ku kake etter drenering. Det vil gi næring til røttene i lang tid med en fullverdig organisk sammensetning..

For at pelargoner skal blomstre raskt, plantes flere planter i en gryte.Så når du lander, bør du:

  • velg riktig beholder;
  • lage et fuktighetsabsorberende næringssubstrat;
  • plant flere planter for rask utvikling av peduncles i en pott.

Du må velge et sted for en ny plante som er lys, men utilgjengelig for solens direkte solstråler. Under solen blir bladene brent og mister sin dekorative effekt. Hvorfor blomstrer ikke geranium under solen? Den blomstrer, men mister raskt skjønnheten; i hagen skal pelargoner være i sparsomme forhold, ikke i direkte sollys.

Geranium kan vannes med hardt vann og til og med fra springen. Saltavleiringer på jorda må fjernes med jevne mellomrom..

Overholdelse av reglene for vanning vil hjelpe planten til å kaste knoppene raskt.Hvis geranium ikke blomstrer, er riktig vanning nødvendig. Vannlogging vil føre til forfall av røttene, og da kan det ikke forventes blomstring. Det er nødvendig å vanne geraniumen i en gryte når det øverste jordlaget tørker opp. Geranium vil blomstre hvis jorden har lite nitrogen. Men fosforgjødsel øker plantens vitalitet og er nødvendig for frodig blomstring. Hvordan mate pelargoner for rikelig blomstring? Ekstraksjon fra superfosfat kan brukes. Det er bedre å bruke en spesiell, flytende sammensetning for innendørs planter, der nitrogen er 11%. Imidlertid liker de ikke mineraltilskudd med pelargonium, og de må brukes i små mengder. I fersk jord, i det første leveåret, er det vanligvis ikke nødvendig å mate pelargoner.

Hvis pelargoniet til tross for riktig innhold ikke blomstrer, vil vi bruke sjokkmetoder.

Hvorfor geranium ikke blomstrer hjemme

Geraniumer kan kaste knopper når ekstreme forhold oppstårLa oss huske når alle planter streber etter å reprodusere. Da, da trusselen mot liv truet. Derfor er det mulig å skape forhold når en sunn plante vil kaste ut en peduncle på forskjellige måter:

  • kjølig overvintring med begrenset vanning og ernæring;
  • den beste stimulansen for blomstring for pelargoner vil være jod;
  • hard beskjæring av planter tidlig på høsten, og etterlater 2-3 øyne for alle varianter, bortsett fra kongelig geranium;
  • ta planten ut på balkongen om sommeren for å skape en temperaturforskjell.

For å få pelargoner til å blomstre, plant dem i hagen dinHva om geraniumen fortsatt ikke vil blomstre? Du må plante den i hagen, den vil blomstre! Om høsten må du holde planten i blomsterbedet lenge og unngå å fryse. Beskjær buskene i et varmt rom og ha dem under spartanske forhold om vinteren. Om våren vil den gjenstridige blomstre på vinduskarmen. Det skal imidlertid huskes at vinteren er en farlig tid for planten. Det må beskyttes mot trekk, hypotermi, ikke fylles eller tørkes.

Ikke bruk denne metoden på kongelige pelargoner! Etter beskjæring kan blomster forventes å vokse på denne sorten i årevis. Kanskje dette er svaret på hvorfor innendørs geranium ikke blomstrer.

Jod vil hjelpe pelargoner til å blomstreFor langvarig blomstring i rommet, en gang i uken, blir plantene vannet med jodisert vann med en hastighet på 1 dråpe jod per liter vann. I dette tilfellet bør en enkelt porsjon være 50 ml. Fôring med mikroelementer for en blomst er et blomstrende stimulans.

Noen trekk ved stell av pelargoner

Gjennom hundrevis av år har gjesten vår vist sin karakter. De beste produsentene har adoptert hennes preferanser. Litt etter litt er det samlet inn informasjon om hvordan man får geranium til å blomstre hjemme lenge og i store luer.

Kaliumsalter er nødvendige for rikelig blomstring av pelargoner.Amatører anbefaler oftere, men i mikrodoser for å gi planten kaliumsalter. Askekstrakt vil være den beste gjødsel. Hvis du insisterer på en skje med aske i en liter vann, tømmer væsken og bruker en skje for vanning i avl, vil bladlus ikke sette seg på planten. Bladene vil være mørkegrønne, røttene er sunne.

Geranium blomstrer som svar på riktig pleieDet er ikke nødvendig å vanne geraniumen slik at røttene bader i vannet. Så snart overflødig fuktighet vises, vil planten slutte å blomstre. Hvis pelargonen blir trang, må oppvasken skiftes. Når flere planter sitter i en eske, erstattes matjorden med en frisk om våren. Pelargoner plantes så snart tettheten forstyrrer utviklingen av buskene.

Du kan finne det beste stedet for blomsten ved å flytte den rundt i rommet. Men så snart knoppene dukker opp, blir planten igjen på ett sted, uten å engang endre posisjonen til bladene. Geranium vil gi lang blomstring for omsorg.

Geranium er ikke den eneste planten i produsenten. Hvis de høyere prøvene henger over og skygger for pelargoniet, vil de ikke vente på blomstring. Liker ikke pelargoner slik at naboer forstyrrer beundringen av skjønnheten.

Blomstrende pelargoner kan ikke omorganiseres.Ikke få pelargoner til å blomstre om vinteren. Lag betingelser for at hun kan slappe av i det kjølige, og hun vil takke deg med et sommeropprør med vakre blomsterstande. Under innendørs forhold om vinteren må den plasseres nær selve vinduet. Selv om temperaturen er 15 grader, vil det ikke skade.

Spesielle forhold må skapes for overvintring av den vakreste planten – kongelig geranium. Blomstene hennes er doble, nyansene er de mest uventede. Men hun vil kunne blomstre voldsomt hvis hun om vinteren fikk hvile ved 12 grader, ikke ble kuttet og holdt seg frisk. De samme forholdene er elsket av kraftig geranium.

Den kongelige geraniumen trenger spesielle forhold for at den skal blomstreKongelige pelargoner kan ikke plantes i hagen. Hybridplanten er veldig dekorativ. Dette er en innendørs kultur, den trenger ikke engang en balkong. Når knoppene dukker opp, må toppene klemmes slik at plantens styrke ikke går inn i vekst, til blomstring. Visne kvister må fjernes.

Under gode forhold lever pelargoner opptil 10 år.Elskere la merke til at pelargoner lever i fem, under gode forhold, opptil ti år. Imidlertid går buskens dekorative effekt tapt gjennom årene, den blomstrer svakere. Derfor, ved stiklinger, kan du årlig få unge busker som vil være myke, kompakte. Pelargonium dyrket av frø det første året vil gi det en voldsom blomstring.

Alt skrevet ovenfor gjelder for sunne planter, uten de minste tegn på sykdommer av noe slag. Hvis fargen på bladene endres, begynner stammene å tørke ut eller svertes nær roten, du trenger ikke å oppnå blomstring, for å redde planten. Sykdommer kan være:

  • fysiologisk, når forvaringsbetingelsene ikke overholdes;
  • bakteriell, viral og sopp;
  • insektrelaterte skadedyr.

Geranium av forskjellige varianter blomstrerEtter at årsaken til sykdommen er eliminert, blir planten frisk og blomstrer. Bush -pleieprodukter har blitt produsert spesielt for pelargonier. Bruken deres øker kjæledyrets immunitet, noe som sikkert vil påvirke blomstringstiden..

Hvordan få pelargoner til å blomstre – video

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive