15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Har ditt anthurium også blomster tørking?

Anthurium trenger hjelp La oss nærme oss spørsmålet sett fra en levende organisme. Hvis han får nok næring, blir holdt i vanlige forhold og han har nok oksygen til å puste, så er det ingen grunn til å gjøre opprør. En tropisk plante trenger et spesielt mikroklima. Anthurium tørker opp når dets rettigheter krenkes, noe som gjør at det kan utvikle seg fullt ut. Det er mulig å få en vakker, sunn plante under innendørs forhold, men konstant omsorg er nødvendig..

Forhold der anthurium ikke blomstrer

Anthurium er krevende å ta vare på, og vet hvordan man skal gi nødsignaler. Det første spørsmålet høres alltid ut, anthurium blomstrer ikke, hva skal jeg gjøre? Hvis en voksen plante ikke får farge, blir innholdet krenket. Derfor, for en busk som ikke har tegn på sykdom, kan du stimulere blomstring:

  • redusere temperaturen på innholdet midlertidig under 20 0;
  • transplantere planten;
  • før våraktiviteten begynner, vanner Anthurium-blomsten en gang med vann ved en temperatur på 40-50 0.

En voksen anthurium blomstrer Dette er spesielle tiltak, men du bør lage normal belysning og være sikker på riktig pleie..

Hvis vi trekker en analogi med menneskekroppen, er blomstring forbundet med reproduktiv funksjon. Den vil komme, i en moden kropp, der det er nok styrke til å bære et sunt foster. En stressende situasjon kan forårsake abort..

Helsen til planten er fullstendig restaurertPlanten vil også bare bestemme seg for å fortsette slekten når ernæring og vedlikehold ikke bare tillater å kaste ut blomsten, men også å få frø. Så blomsten vil ikke vises hvis planten mangler mat, varme, lys. Hvis forvaringsbetingelsene brytes, når peduncelen slippes, oppstår det en “spontanabort” – blomstene tørker på anthurium. Årsaken har lenge vært bestemt av naturen. Under kritiske omstendigheter må du redde moren, hun vil senere gi avkom under bedre forhold.

Hvis røttene ikke kan mate hele planten, velges prioritet. Men mat er kanskje ikke nok for bladene, da dør de også. Men en slik tilstand av planten på randen av overlevelse krever allerede frelse. Selv et atrium som har bodd i en leilighet lenge og stadig blomstrer, kan begynne å være lunefull. Det er uansett årsaker til dette.

Hvordan hjelpe atriet med å gjenvinne helse

Utseendet til vakre blomster er bare mulig i en sunn plante.Blomstringstiden til anthurium er lang. Hver av de vakre “flamingoer” holder en blomst i omtrent halvannen måned. I stedet for en falmende blomst dukker det opp en ny blomst, og så lenge med en sovende periode om vinteren. Derfor er tidlig opphør av blomstring allerede et signal om problemer..

Anthurium -blomst holder seg frisk i opptil 45 dagerHvis blomsten står på samme sted, blåses den ikke av et plutselig trekk, temperaturen på innholdet og fuktigheten opprettholdes, og blomsten har krympet, vi ser etter årsaker til at anthurium ikke blomstrer:

  • tømming av jorda;
  • mangel eller overskudd av gjødsel;
  • det er insekter eller sykdommer.

Det første du må gjøre er å se etter bladlus, thrips, insekter og vårhaler i bakken. Det er ikke alltid mulig å legge merke til de gjemte insektene, så planten trenger en dusj, men samtidig skal blomstene og en jordklump ikke bli våte. Før blomsten tilskrives vann, må blomsten behandles med en 0,3% løsning av karbofos eller actellic på bladene og stå i en dag. Tomten bør dekkes under behandlingen. Etter to behandlinger med en ukes mellomrom, bør det være synlige forbedringer i plantens tilstand..

Brudd på omsorgsreglene er en av årsakene til mangel på blomsterI den andre fasen, når anthurium tørker, kontrolleres rotsystemet. Hvis det er brune eller råte røtter, fjern dem. Kontroller samtidig den vaskede planten for en tilstand som indikerer en sykdom med septoria eller antrakose. Men samtidig er det bedre å plante planten i frisk jord. Kanskje det gamle underlaget har blitt tettere og røttene får ikke nok luft. Eller kanskje planten ikke har nok næring og blomstene i anthurium tørker opp. Tross alt mottar den en større mengde oppløste salter på grunn av arbeidet til røttene..

Planten trenger befruktning, lys og vanning med varmt vannNår du lager en ny jord for en sta, er det nødvendig å ta hensyn til hans preferanser, og i det vanlige, lette, luftige underlaget er det viktig å legge knust bark av bartrær, vermikulitt, trekull og kokosfibre. Hvis planten har blitt gjenopprettet, er det bedre å forberede jorden basert på jorden for aroids, men tilsett de listede ingrediensene. Bare hestetorv er nødvendig. Jordens surhet påvirker i stor grad ernæringsegenskapene. I århundrer har naturen valgt et miljø der den “tropiske” jorda var den mest nyttige for anthurium, og vi prøver å oppnå dette..

God drenering, et brett for å skape et fuktig skall rundt planten og varm jord, muligens med lav varme – anthurium vil gjenopprette blomstringstid og skjønnhet.

Tørr luft og feil fører til at knoppene dørBåde overløp og tørking av en jordklump er ødeleggende for en blomst. Derfor er vanning moderat, bare når det øverste laget av jorden tørker. Og ekstra fuktighet skapes ved daglig tørking og sprøyting av bladene med en fin spray. Du må lage en tåkete sky flere ganger om dagen om sommeren, og om vinteren, avhengig av temperaturen på innholdet, kan du sjelden spraye.

Blomsten elsker varme, men ikke varme. Det føles godt i diffust lys, men ikke i direkte sollys. Liker ikke planten, selv når en frisk, varm bris blåser den. I tillegg er han en sofapotet, og hvis du endrer bosted, kan den sta personen bli syk. Det første signalet, begynnelsen på tørking av bladene. De er indikatorer på velvære..

En slik plante vil ikke glede seg med sin blomstring.Så hvis plantens røtter er frosset, vil resultatet bli et frigitt brunt blad, snart blir mørkere. Mangel på varme vil bli signalisert av gule anthuriumblomster. Vanning med hardt, ikke avgjort vann vil føre til utseendet av brune flekker på bladene og gradvis tørking. I områder med harde drikkevannsproblemer anbefales blomsteroppdrettere å samle snøvann. Det er ingen sikkerhet for at snøen kan være ren i et industriområde. Etter restaureringstiltak frigjør anthurium en ny blomsterstandRåd om å helle med kokt vann, tilsett en kule ravsyre en gang i måneden eller en dråpe sitronsaft. Jorden er lett surgjort, hardhetssalter blir til skala. Ravsyre stimulerer biologiske prosesser.

Ved transplantasjon av anthurium er det bedre å bruke plastretter, siden røttene er innebygd i porene i keramikken og slutter å fungere der. Derfor er det bedre hvis rettene er glatte inni..

Avslutningsvis må det sies at det ikke er spesielle forhold slik at bladene ikke tørker ut på kjæledyret, og blomstringen av anthurium er lang. Du trenger bare å følge plantens landbruksteknikker, og det vil glede deg med sin skjønnhet og blomstring..

Anthurium omsorgsvideo

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor