15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bilder og navn på varianter av innendørs fioler (del 1)

Fioler er så forskjellige Uzambara fioler, som dukket opp i samlingene til blomsteroppdrettere i Sovjetunionen for litt mer enn femti år siden, har endret seg dramatisk i løpet av denne tiden. Hvis våre mødre og bestemødre gledet seg over utseendet på enkle lilla, rosa eller hvite blomster, så i dag på vinduskarmen ved siden av blomstrende pelargonier, flater unike lithops luksuriøse fantasifioler i alle fasonger, størrelser og nyanser.

Noen ganger, når man studerer de moderne navnene og bildene av varianter av innendørs fioler, er det vanskelig å anta at dette er direkte etterkommere av de ydmyke innbyggerne i de sørafrikanske fjellskogene..

Violet afrikansk natt

Violet afrikansk natt Store rosetter av fioler Afrikansk natt er lett å kjenne igjen blant mange av de lyseste og mest uvanlige plantene. Saken er at oppdretteren Konstantin klarte å skape et unikt utvalg som treffer med gigantisk fløyelsaktig, som den sørlige nattehimmelen, blomster mer som svarte stjerner på fioler. Planten danner en pen standard rosett bestående av enkle mørkegrønne løvverk med et merkbart lilla skjær på baksiden..

Blomstringen er stabil og veldig lang. Når den vokser, forårsaker den ingen problemer for dyrkeren, sorten krever ikke spesiell omsorg.

Violet Ness Orange pekoe

Violet Ness Orange pekoeElskere av varierte og uvanlige varianter vil definitivt ta hensyn til den fiolette Ness Orange-pekoen, som sjenerøst gir eiere med doble eller halvdoble blomster av en luksuriøs lakseskygge. Slike corollas ser spesielt imponerende ut på bakgrunn av mørkegrønne bladplater, kantet langs kanten med alle toner av hvitt og rosa. Undersiden av bladene har en utpreget rød fargetone..

Fiolett rosa akvarell

Fiolett rosa akvarellForfatterskapet til Konstantin Morev tilhører mange interessante varianter, elsket av mange blomsteroppdrettere i Russland og nabolandene.. Fiolett rosa akvarell er med rette en av de mest populære. Store halv- eller doble hvite blomster har luftige kronblad bølgete langs kanten med lyse, virkelig rosa akvarellstrøk i midten. Kanten på kronbladene er dekorert med en hvit kant. Fiolett blad Rosa akvarell, som avbildet, mørkegrønn med hvit eller kremfarget kant.

Violet Chateau Brion

Violet Chateau BrionViolet Chateau Brion tilhører utvalget av Lebetskaya. Denne sorten danner kraftige oppreist peduncles som tåler store doble pom-poms av en rik vinskygge. Fiolette blomster Chateau brion, avbildet, er dekorert med en bred hvit kant som går langs den korrugerte kanten av kronbladene. Standard rosett, avlange eggformede blader, enkel, litt bølget form.

Violet White Queen

Violet White QueenDen fiolette hvite dronningen avbildet på bildet er prestasjonen til E. Korshunova. En plante av en standardstørrelse overrasker dyrkerens fantasi med sine enorme, opptil 7,5 cm i diameter, snøhvite koroller. Doble blomster, med tynne bølgete kronblad og en lagdelt struktur. Under blomstring av den fiolette, den hvite dronningen, er mørkt løvverk av en enkel form knapt synlig under blomstene.

Violet pisket krem

Violet pisket kremHvite terryfiolette blomster Pisket krem, som på bildet, er delikat skyggelagt med rosa eller bringebærkant. Noen ganger gir sorten som er oppdrettet av Lebetskaya sport med en mer intens farge, med lyse, karmosinfarge slag og flekker. Løvverket er middels stort, med en litt bølget kant. På baksiden av de fiolette bladene Pisket krem, spesielt på venene, er en lilla fargetone synlig.

Violet Chic Poppy

Violet Chic PoppyFoto av fioler En elegant valmue får hjertene til mange blomsteroppdrettere til å slå raskere. Denne sorten har enorme rosa-oransje blomster av en edel nyanse. Corollas er terry, med en fancy bølget kant på kronbladene. Men dette er ikke alle fordelene med fioler. Chic valmue, i tillegg har sorten praktfullt broket løvverk, som bare gir dekorativiteten til standard rosett..

Violet Sunkissed rose

Violet Sunkissed roseTakket være oppdretter D. Herringshaw har blomsteroppdrettere over hele verden og i Russland mottatt et fantastisk utvalg fioler Sunkissed rose, overraskende med uvanlige blomster i komplekse farger. Violette frottékorollas kombinerer gule, kremfargede og fawn nyanser. Mot midten øker metningen av tonene, og den bølgete kanten av kronbladene er merkbart lysere. Rosetten består av lyse løvverk med en skallet kant.

Violet Askepottens drøm

Violet Askepottens drømHalv-doble blomster av fiolett Askepottdrøm, utvalg Deikun, skiller seg ut både i form og spektakulære farger. Den lilla korrugerte kanten skiller seg ut i kontrast til de lyslilla korollene. De øvre, små kronbladene er de mørkeste, med en kantet grønnaktig kant. Rosettene av denne sorten har mørkt, jevnt farget, bølget løvverk..

Violet Angelica i sinne

Violet Angelica i sinneKonstantin Katkin er også forfatter av en annen variant. Dette er den fiolette Angelica avbildet i sinne, med store semi-doble champlevé-blomster i en lys skygge av fuchsia. Kantene på kronbladene er intrikat korrugerte. Bladene er mørke, enkle. Blomstring av sorten kjennetegnes ved dens varighet og prangendehet på grunn av det store antallet samtidig åpne blomster.

Violet Emerald love

Violet Emerald loveEn av de mest uvanlige variantene på vinduskarmen til amatørblomstoppdrettere er Emerald love fiolett med hvite eller lyse kremblomster som gir inntrykk av grønt, takket være den brede kanten rundt kronbladene. Blomstene er enkle eller halvdoble, mellomstore, men veldig mange. Løvverket som utgjør en standard rosett er en dyp grønn med en lilla fargetone på baksiden og en vakkert kruset kant.

Violet Blue drage

Violet Blue drageBlant variantene av Saintpaulias er plantene til P. Sorano -utvalget godt kjent over hele verden. Den samme oppdretteren produserte en variant med doble blå-fiolette blomster og mørkt bølget løvverk. Denne fiolette blå dragen er ikke bare gjenkjennelig ved corollaens enorme størrelse, men ved den grønne grensen på de korrugerte kronbladene..

Violet Black Pearl

Violet Black PearlDen spektakulære fiolette Black Pearl, på bildet, ble avlet av E. Korshunova og mottatt mange smigrende anmeldelser både på utstillinger av Saintpaulias og fra vanlige elskere av disse plantene. Sorten kjennetegnes ved størrelsen på store doble stjerneformede blomster og deres rike fløyelsaktig farge, med fargetoner av fiolette og lilla nyanser. Rosetten er formet i standardstørrelser, løvet er mørkegrønt, ovalt, på lange sterke petioles.

Unik i skjønnhet fiolett svart perleNår avl fioler Black Pearl, møter blomsteroppdrettere noen ganger uvanlige mutasjoner, noen ganger fører det til mottak av blomster som er unike i skjønnhet, som på bildet..

Violet Firebird

Violet FirebirdDen fiolette Firebird oppnådd av oppdretter S. Repkina, som på bildet, er i stand til å tiltrekke seg oppmerksomheten til selv en sofistikert elsker av innendørs planter. Sorten danner en rosett av bølgete grønne blader, over hvilke, under blomstring, utspiller originale semi-doble korollaer av lyseblå farge med lyse gule store slag. Ujevne, korrugerte kronblad.

Violet Sweetheart

Violet SweetheartDen fiolette Darling, avlet av K. Morev, vil appellere til både nybegynnere og erfarne blomsteroppdrettere. Hovedtrekk ved planten er store enkle og halvdoble stjerneformede blomster. Laks eller rosa koroller, bølgete langs kanten, som understreker den delikate bringebærgrensen. Et lyst eller helt hvitt øye er synlig i midten av blomsten. Sorten har en veldig frodig blomstring. På grunn av sterke peduncler, selv under vekten av mange blomster, oppløses ikke hetten.

Videogjennomgang av fiolette varianter

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor