15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bilder og navn på varianter av innendørs fioler (del 2)

Innendørs fioler av forskjellige varianter Hvert år er det flere og mer uvanlige varianter og varianter av innendørs fioler, bilder, navn og beskrivelser som er verdt å være oppmerksom på både fagfolk og amatører av blomsterbruk..

Fiolett rosmarin

Fiolett rosmarin De stjerneformede, frottéblomstene til LE Rosemary fioler, hvis foto presenteres her, vil bli en luksuriøs dekorasjon av enhver samling. Sorten, avlet av E. Lebetskaya, kombinerer flere lyse minneverdige funksjoner samtidig. Ikke bare er champlevé -kronbladene graciøst korrugerte, rosa slag og rikelig blå sprut ser fantastiske ut på en hvit bakgrunn. Violet Rosemary er en plante i standardstørrelse med en rosett av mørkegrønne tannblad.

Violet YAN Caprice

Violet YAN CapriceDet er vanskelig å glemme og forveksle det hvite skummet av blomstene til den fiolette YAN Caprice fra N. Puminovas utvalg med blomstring av en annen plante. En blomsterkappe av frottékorollas dekorert med grønne utkant er plassert over det spraglede bølgete løvet.

Violet Fire Moths

Violet Fire MothsPå bakgrunn av grønt ovalt løvverk av fioler skiller brannmøl, som på bildet, tydelig halvdoble eller enkle koroller av en rik rød eller burgunder nyanse. Fiolette blomster av utvalget av K. Morev er kantet med en bred rosa eller hvit kant, som endrer farge når kronbladene åpnes. Kantene på blomstene er bølgepapp, rosetten har standardstørrelser.

Violet magi av kjærlighet

Violet magi av kjærlighetFioler E. Korshunova forbløffer alltid med størrelsen på blomster. Den fiolette magien av kjærlighet, vist på bildet, er intet unntak, og skjemmer regelmessig bort eieren med tykke doble stjerneformede blomster, som mer minner om pomponger i form. Fargen på blomstene er tett burgunder, med rødbeter. Elegant hvit kant langs kanten av kronbladene. Bladrosetten er jevn, av en vakker grønn farge.

Fiolett vindrose

Fiolett vindroseFiolette blomster Vindrosa avl Lebetskaya ligner veldig grasiøse hageroser. Kronbladene har en lyserød nyanse. Mot de kronglete kantete kantene tykner fargen og blir en tynn rød, og noen steder og en grønn kant. Rosetten består av bølgete lysegrønne blader.

Violet Macho

Violet MachoSom du kan se på bildet, er Macho-fioletten fra Lebetskaya en storblomstret variant av standardstørrelser, og gir produsenten en utmerket hette med store semi-doble blomster.

Fiolette corollas LE Macho har en uttalt stjerneform og er malt i en tykk burgunder-lilla farge. Den bølgete kanten av kronbladene er satt av med en kontrasterende hvit kant. Bladene er enkle, ovale, middels grønne fargetoner.

Violet Live wire

Violet Live wireP. Sorano forvandler umiddelbart en tom vinduskarme til en liten hage. Spektakulær fiolett Live wire avslører villig enorme korallrosa blomster i form av en enkel eller halvdobbelt stjerne. Men i tillegg til dette er blå og lilla flekker sjenerøst drysset på alle kronbladene..

Flerfargede corollas av fioler Live wireNoen ganger, som et resultat av mutasjon, klarer dyrkere basert på denne sorten å få en variant med flerfargede koroller. Samtidig endres verken størrelsen på det grønne bladverket eller dets enkle form..

Violet Regjerende skjønnhet

Violet Regjerende skjønnhetPlante av utvalg J. Swift med store halvdoble stjerneformede blomster. Violet Regjerende skjønnhet i en vakker dypblå farge, med en rik, grønnfarget frill rundt kanten.

Lysfiolette blomster Regjerende skjønnhetMutasjoner er kjent når, som på bildet, regjerende skjønnhetsfioler gir ikke mindre spektakulære lyse blomster.

Violet Deres Majestet

Violet Deres MajestetFioler av B. Makunis utvalg blir ikke foreldet og er veldig elsket av blomsteroppdrettere. Rosa dobbeltfiolett Deres majestet med bølgete kronblad og lysegrønt løvverk er intet unntak..

Fiolett vann

Fiolett vannDe intrikat vridde frynsete blomstene av sorten oppnådd av T. Dadoyan har en blå bakgrunnsfarge, som blir merkbart rosa til grensen. Selve frillet på kronbladene er grønt, lyst. Og baksiden av felgen er mye lettere enn den som vender mot betrakteren. Fiolett vann, som på bildet, blomstrer voldsomt, og bølgete lyse blader gir også god støtte for blomstring..

Violet Sea Wolf

Violet Sea WolfMen bakgrunnen til stort mørkegrønt løvverk, kombinert i en rosett av fioler Sea Wolf, som på bildet, skiller seg perfekt ut gigantiske, opptil 8 cm i diameter, blå blomster av E. Korshunova -sorten. Corollas er halvdobbel, klokkeformet. Kronbladene er bølgete, med et grasiøst maskemønster, synlig på tidspunktet for fullstendig oppløsning.

Violet Winter smiler

Violet Winter smilerB. Macunis variasjon minner virkelig om sollysets kulde. Mousserende halvdoble stjerneformede blomster, som på bildet ovenfor av fiolette vintersmil, har en vakker rosa farge, som blir rød til kantene på kronbladene. Kronbladene er bølgepapp og trimmet med grønne utkant. Fiolett rosett Vintersmil av middels størrelse, vattert løvverk, til og med grønt.

Violet Bold festjente

Violet Bold festjenteDen fiolette, fete festjenta mottatt av P. Sorano gleder eierne med en overflod av terry, syrinrosa blomster, som minner om de frodige, fluffete skjørtene til dansere. Formen på blomsten er en stjerne, i midten har corollaen en rik fuchsia -nyanse, kantene er lysere, bølgete. Blå striper og flekker er spredt på kronbladene. Rosetten av standardstørrelser består av vattert løvverk i en enkel form og farge.

Violet Chimera Fet festjentePå grunn av Saintpaulias ‘mottakelighet for mutasjoner, klarer noen ganger blomsteroppdrettere å få kimærfioler, som i dette tilfellet fra Bold party girl -sorten.

Violet Lovely Creole

Violet Lovely CreoleBlant variantene som er avlet av E. Lebetskaya, er det svært uvanlige planter, for eksempel den fiolette vakre kreolske. Under blomstring av denne sorten plasseres mange enkle, men veldig prangende blå stjerneformede blomster på en liten kompakt rosett. Fargen på kronbladene er tykk, fløyelsaktig. Kunstnerisk kantede kanter med hvite rør i kontrast.

Violet Chanson

Violet ChansonTerryblomster av det praktfulle utvalget av fioler Shanson, som på bildet, forbløffer ikke bare i størrelse, men også med et fantastisk spill av nyanser på kronbladene. Chanson -fioletten ble skapt av Sorano og skiller seg ut med sin store rosett, bestående av mørkt løvverk med synlig glans. Blomstene er tett doble, bølgete, mettet lilla-lilla farge, dekket med rosa avrundede flekker.

Fiolett grønt

Fiolett grøntDen fiolette grønne, presentert for blomsteroppdrettere T. Dadoyan, som på bildet, får deg til å lure på mangfoldet i verden av Saintpaulias. På knoppstadiet er blomstene av denne sorten helt grønne, men etter hvert som de løses opp, blir corollas større, blir hvite, og en bred grønn frill forblir bare langs kanten av kronbladene. Blomstene er store, halv- og tett doble. Bladene er også bølgete, med en rik grønn tone.

Fioler Gylden høst

Fioler Gylden høstSorano -varianter er alltid en glede for produsenten. De store stjerneformede blomstene på den fiolette gylne høsten, i tillegg til en hvit glitrende nyanse, har grasiøst brettede bølgete kronblad, noe som gir blomsten et veldig uvanlig utseende. Fargen mot midten av corolla blir nesten gul, noe som understrekes av støvdragere i samme farge. Stikkontakten er sterk, standard. Løvverket er lyst, grønt, også med en bølget kant.

Violet vårrose

Violet vårroseEn annen prestasjon av P. Sorano -utvalget er Spring rose terry fiolett. Blomstene av denne sorten ligner veldig på tette hvite pom-poms med grønn kant av kronblad. Rikelig blomstring, blomster beholder sin dekorative effekt i lang tid og falmer ikke. Det bølgete løvet som utgjør et standarduttak er lyse med merkbare denticles.

De vakreste varianter av fioler – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor