15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Å dyrke indiske løk hjemme

dyrking av indisk løk Ved behandling av folkemetoder brukes et stort antall forskjellige medisinske urter, og noen dyrkes til og med på vinduskarmen i huset. Blant dem er den indiske løken den mest populære. Å dyrke indiske løk krever ikke mye innsats og nøye vedlikehold. Denne planten eliminerer effektivt tannpine og hodepine, med sin hjelp til å behandle sykdommer i beina, har den vist en god effekt ved behandling av hudsykdommer. Indisk løk er en del av antivirale legemidler.

Husplante indisk løk

blomstrende indisk løk Planten er kjent for mange som den indiske løken, men den har også andre navn – hellish root, tailed birdhouse, mongolsk løk. Blomsten tilhører Liliaceae -familien, i varme land dyrkes den i det åpne feltet, og i vårt land hovedsakelig på vinduskarmen. Planten har høye dekorative egenskaper, så den indiske løken vokser som medisin og bare en vakker blomst. Under blomstringen slipper planten en høy pil, på toppen av hvilken fine delikate hvite blomster blomstrer. Imidlertid vokser mongolske løk godt og mister ikke sine dekorative egenskaper bare hvis de blir ivaretatt..

Det må huskes at indiske løk er giftige. Av sikkerhetshensyn brukes den kun eksternt og i samsvar med doseringen. Unngå kontakt av plantesaften med slimhinnen. Ekstrem forsiktighet må observeres for personer med allergi..

Å dyrke indiske løk hjemme

avl indisk løkÅ dyrke denne planten krever overholdelse av noen omsorgsregler. For å bevare indiske løk og få nye unge planter, må de repottes og formeres. Sistnevnte prosedyre kan utføres på flere måter. Innendørs plante Indisk løk formerer seg lett hjemme og krever ikke spesiell kunnskap.

Unge planter fås på en av tre måter:

  1. Pære. Den enkleste og mest praktiske måten å avle mongolske løk. Imidlertid er vellykket dyrking av en blomst bare mulig hvis plantematerialet er av høy kvalitet og sunt. Du må grave pæren ned i fruktbar jord i en gryte. Med regelmessig vanning og tilstrekkelig varme vil fjærfegården raskt slå rot og begynne å vokse aktivt.indisk løk fra pærer
  2. Frø. For de mest tålmodige gartnerne er frømetoden for å dyrke indiske løk egnet. Imidlertid vil de første skuddene vises etter noen måneder. Dessuten er bare lagdelte fjærfefrø egnet til såing, som oppbevares i kjøleskapet i omtrent 4 måneder. Om våren blir de sådd i jord som består av like deler perlitt og torv. Før de første skuddene dukker opp, må du vanne jorden forsiktig for ikke å gjøre plantingen uskarp. Når tre sanne blader vises på unge planter, bør plantene transplanteres i separate beholdere med et passende volum.indisk frøløk
  3. Barn. Når fjørfegården har falmet, kan du forplante den indiske løken ved å felle barna. De må kuttes forsiktig og begraves i et fuktig underlag. For god forankring, som varer omtrent seks måneder, må du overvåke jordens fuktighetsinnhold..skille babyene til indiske løk

For god utvikling og blomstring anbefales fjærfegården å dyrkes i en liten leiregryte. På grunn av leirens porøse struktur vil røttene motta luft i den nødvendige mengden, i tillegg renser dette naturlige materialet jorden, regulerer fordampningen av fuktighet. Den tunge leiregryta er stabil for å minimere sjansene for at den indiske løkblomsten snur. Romslige plantebeholdere er ikke egnet for dyrking.

Hvordan ta vare på indiske løk hjemme

Indisk løkpleie hjemmeDet avhenger av omsorgen om den indiske løken kan vokse saftige grønne blader og samle nyttige stoffer. Denne planten tilhører ikke den lunefulle, men den vokser aktivt bare under visse forhold..

Tenk på hovedpunktene som må observeres når du dyrker et fjørfeoppdrett:

  1. Grunning. Jord, optimal sammensetning for indiske løk, som består av like deler av løvrike jord og sand. For å øke jordens næringsverdi, kan du tilsette humus eller torv i en liten mengde.
  2. Belysning. Den indiske baugen er slett ikke kresen når det gjelder lys, men den trenger heller ikke direkte sollys. Hvis blomsterpotten er i et skyggelagt område, vil den utvikle seg sakte. Derfor anbefales det å avsløre den indiske løkblomsten i solen en gang i måneden i en uke. I den varme årstiden kan blomsten transplanteres i hagen eller sett en gryte med en plante på balkongen.
  3. Vanning. Overflødig fuktighet i jorda kan i stor grad skade indiske løk, så du trenger bare å vanne planten når det øverste laget er helt tørt. Mongolske løk reagerer på å tørke bladene med en fuktig klut og sprøyte. Fra slutten av juli, når bladene til de indiske løkene er tørre, reduseres vanningen til et minimum..
  4. Lufttemperatur. For den normale utviklingen og veksten av fjørfegården er det nødvendig med varme, og om sommeren skal den ikke være kjøligere enn 20 grader. Om vinteren begynner planten en sovende periode, deretter må potten med planten oppbevares i et rom med en temperatur på ca 8-10 grader.
  5. Topp dressing. Når fjørfegården begynner å vokse aktivt, anbefales det å mate den med næringsstoffer annenhver uke. Det er best å bruke en askeoppløsning (en skje med askepulver er oppløst i en liter vann), vekslende med en lyserød oppløsning av kaliumpermanganat.

Transplantasjon av indiske løk

Indisk løktransplantasjonOmtrent annethvert år anbefales indisk løk å transplanteres i ny næringsjord. I perioden med aktiv vekst klarer planten å velge de fleste næringsstoffene, og det er vanskelig å gjøre opp for mangelen på dem ved hjelp av dressinger. Indiske løk transplanteres om høsten..

Hovedregelen for transplantasjon er at en ny potte for en plante bare skal være 2 cm bredere enn den forrige..

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil