15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan mate pelargoner under blomstring, etter overvintring: folkemusikk og butikkmidler

hvordan mate geranium Geranium, som pelargonium, er en buskurt av Geraniev -familien. Hjemme vokser blomsten ikke alltid godt, og spørsmålet melder seg: hvordan du skal mate pelargoner for å oppnå et vakkert utseende og rikelig blomstring. For å løse dette problemet bruker blomsteroppdrettere ferdige komplekse gjødsel og hjemmelagde oppskrifter basert på hydrogenperoksid, jod, gjær og sukker..

Funksjoner ved bruk av kompleks gjødsel

frodig geraniumblomst Nylig ervervet geranium gleder seg med blomstring i to til tre måneder. Etter det dør peduncles, og greenene kan bli gule eller tørke ut. Det er viktig å ikke gå glipp av dette øyeblikket og transplantere planten i tide..

For transplantasjon velger blomsteroppdrettere en næringsrik jord med tillegg av midler som stimulerer rotsystemet:

 • Kornevin;
 • “Heterouxin”.

Det er umulig å bruke gjødsel umiddelbart etter transplantasjon, siden det er stor sannsynlighet for skader på røttene av kjemiske elementer. Men etter rooting kan du bruke organiske og mineralske dressinger..

Når de bestemmer seg for hvordan de skal mate pelargoner for rikelig blomstring hjemme, velger blomsteroppdrettere mellom flere typer gjødsel:

 • væske;
 • pulver;
 • spesialiserte;
 • kompleks;
 • organisk;
 • mineral.

Hver art har sine egne fordeler, som det er ønskelig å bruke i henhold til plantens tilstand:

 • nitrogen er beregnet på å bygge opp grønn masse;
 • fosforsyre for bokmerke for peduncles;
 • kompleks for den generelle tonen og utviklingen av planter.

resultatet av riktig fôring av pelargonium

Når du velger spesialiserte ferdige produkter i en blomsterbutikk, bør du ta hensyn til flere effektive produkter:

 • flytende produkter for rikelig blomstring av pelargoner, for eksempel Agricola, Garden Club;
 • pulver og granulerte preparater “Master color”, “Clean sheet”, “Keramira” og andre;
 • populært organisk preparat “Gumat” eller “Gumi Omi” basert på fjørfe -avføring og juice av grønnsakskompost.

Ethvert kjøpt produkt må fortynnes med vann før bruk..

Det er uønsket å gjødsle tørr jord – før fôring fuktes jorden med vann. Dette fremmer bedre absorpsjon av komponentene. Sjuke eller nylig transplanterte planter vannes med en svakere løsning enn angitt i instruksjonene.

Varianter av folkemedisiner for fôring

å mate pelargoner med folkemedisinerGartnere erstatter dyr butikkgjødsel med improviserte midler, og observerer et merkbart resultat. I henhold til anmeldelser fra amatørblomsterdyrkere, blir en positiv effekt gitt ved å mate pelargoner for blomstring med jod og peroksid..

Bruk av jod Gjødsel med hydrogenperoksid
Det brukes etter blomstring for å bygge opp grøntområder og forbedre planteimmuniteten i henhold til ordningen:

· Tilsett 2 dråper stoffet til 1 liter vann;

Vann en gang annenhver uke om sommeren.

Peroksid fungerer som et kraftig antibakterielt middel, oksygenerer røttene og bekjemper mugg. For å forbedre plantens generelle tilstand, tilsettes 10 ml peroksid til en liter vann og vannes en gang i uken i en måned.

Metoder for behandling av gulnende blader med folkemetoder

For å fikse problemet med gule blader, er det viktig å forstå årsaken:

 1. Kanskje rotsystemet har vokst ut av potten. Dette kan bestemmes ved å snu potten: røttene titter ut av dreneringshullene – det er på tide å transplantere blomsten.
 2. Mulighet for sjelden eller for vanning. Hvis jorden ikke tørker ut innen en uke, får røttene ikke nok oksygen med overskudd av fuktighet. Utvikling av mugg, forfallsprosesser er mulig. Når du bestemmer deg for hvordan du skal mate pelargoner slik at bladene ikke blir gule i dette tilfellet, er det bedre å gå til peroksid. Det fjerner ikke bare bakterier, men oksygenerer også røttene..
 3. Næringsstoffmangel etter langvarig blomstring kan også påvirke fargen på bladene. I dette tilfellet anbefales det å bruke en flytende infusjon av mullein eller fugleskitt. Hvis dette ikke er mulig, er kjøpt organisk gjødsel egnet..

Folkemedisiner for lang blomstring

bruk av gjærÅ mate pelargoner hjemme for aktiv knoppinnstilling og lang blomstring kan gjøres på grunnlag av gjær og glukose.

Slik bruker du gjær Sukkerfôring
Gjæren inneholder aktive sopp som forbedrer respirasjonen av røttene og metter dem med næringsstoffer. For 1 liter vann, bruk en teskje tørr gjær og tre ss sukker. Oppbevares på et varmt sted i minst en time. Etter å ha hellet i ytterligere 4 liter varmt vann og vannet blomstene. Glukosemating starter spirende prosess. Det utføres en gang i måneden med en løsning av 1 spiseskje sukker per liter varmt vann..

Hjemmelagde pelargoner, dyrket på en vinduskarme eller i en forhage, reagerer aktivt på toppdressing. Med en moderat og variert jordnæring får dyrkere en frodig og langvarig blomstring av sterke og sunne planter..

Topp dressing pelargoner for frodig blomstring – video

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil