15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vokser clarke grasiøst på sommerhuset sitt av frø

vokser clarke grasiøs Dyrking av grasiøs clarke i forstadsområder er utbredt. Hun er elegant og aristokratisk. Slående med sin skjønnhet og fargemetning. Mangfoldet av farger lar deg effektivt dekorere blomsterbed, hagestier, gjerder og hekker. Det går bra med andre planter og er en hyppig deltaker i alpinesliene.

Voksende Clarkia Graceful fra frø

blomstrende clarkia grasiøs Clarkia, bildet av blomstene som er presentert ovenfor, vokser fra frø i forstadsområder. Avhengig av klimaforholdene i området utføres såing direkte i det åpne bakken eller frøplanter er forberedt. Det andre alternativet er mer å foretrekke, ettersom det gir raskere blomstring og forhindrer frysing av unge frøplanter fra virkningene av returfrost..

Såing og omsorg for frøplanter

så Clarkia frøNår du dyrker clarkia fra frø med frøplanter, oppstår ofte spørsmålet: når du skal plante og hvordan du gjør det riktig? Frø blir sådd i slutten av mars – april. Clarkia trenger ikke økt ernæring, så de bruker landet fra sin personlige tomt, og legger råtnet gjødsel og litt sand til det.

Frø anbefales å så direkte i store plantebokser eller potter..

Boksen er fylt med jord, små spor dannes og vannes med vann som har lagt seg i løpet av dagen. Deretter såes frø i sporene og drysses lett med jord..

Sådybden bør ikke overstige 1 cm. Ellers vil de ikke spire.

Frøplanter dukker opp på 1,5 uker. Hvis de har vokst opp for tett, blir de tynnet ut. Omsorg for dyrking av frøplanter er enkelt. Det er nok å vanne jorda i tide, forhindre overdreven komprimering og eliminere ugress.

Transplantasjon til åpen mark

forbereder blomsterbedet for plantingEtter at det varme været har lagt seg og returfrosten har gått, er plantene ikke truet. Nå kan du trygt transplantere det til et permanent sted. Clarkia grasiøs trenger solen. Det mest opplyste området er valgt for henne. Ikke plant den i en blåst lysning, da sterk vind kan bryte en svak stilk..

Clarkia vokser godt på fruktbar jord med løs struktur. På tett, leiraktig jord er det mindre blomstring notert. Foretrekker nøytral til jord med lav surhet.

Før transplantasjon til et permanent sted, krever blomsterbedet forberedelse:

  1. Organisk gjødsel påføres høsten.
  2. Om våren graves blomsterbedet forsiktig opp, fjerner alt ugress og knuser klumper.
  3. Overflaten er planert med en rive.
  4. Siden plantene utvikler en stor rot og en lang stamme på transplantasjonstidspunktet, er det nødvendig med dype hull. De dannes med en liten slikkepott.
  5. Frøplantene plasseres i hullet, noe som dypere stammen. Dekk med jord ovenfra og kompakt.
  6. Hver brønn helles med vann med tilsetning av en liten mengde Kornevin. Hvis bakken er veldig fuktig, noe som ofte er tilfelle om våren i områder med dypt snødekke, bør du ikke vanne plantene..

For å redusere vanning og beholde fuktighet i jorda – mulch det.

Plantepleie

blomsterhandlerens kjeledressClarkia er grasiøs og upretensiøs i omsorgen. Fuktig og næringsrik jord med en løs struktur, rikelig med sol, lys og varme – det er alt som trengs for en frodig blomstring.

Vanning

vanning av blomsterFuktighet er nødvendig for å vokse en sunn plante og blomstre aktivt. Hyppigheten av vanning avhenger av været. Jorden i blomsterbedet skal ikke tørke ut. Imidlertid er alvorlig vannlogging også uønsket..

Løsner

løsner jordenFruktbar dyrking av clarke er mulig på løs jord mettet med oksygen. På komprimert jord utvikler den seg saktere og blomstrer dårlig. Å løsne jorda når du dyrker denne planten er et obligatorisk teknologisk stadium. Jorden løsnes etter hver vanning, så vel som i regntiden. Løsningen er nødvendig, selv om plantene har vokst og det er ganske vanskelig å komme i nærheten av dem..

Topp dressing

gjødsel for blomsterDyrking av grasiøs clarke inkluderer nødvendigvis ikke bare vanning og løsning av jorda, men også gjødsling. Som toppdressing brukes fosfor-kaliumgjødsel med et minimum av nitrogeninnhold. Til salgs kommer de i granulat eller flytende form. Det anbefales å bruke granulær gjødsel i regnværsår når jorda er svært vanntett. I en tørr sesong oppløses flytende konsentrert gjødsel i vann i henhold til forbrukstallene og kombineres med gjødsel med vanning.vellykket dyrking av Clarkia grasiøs

I gunstige år med solrikt, varmt vær er det nok med en fôring per sesong. Hvis året viste seg å være mislykket og det er langvarig regn, vil gjentatt fôring med kompleks mineralgjødsel bidra til å forlenge blomstringsperioden.

Garter planter

en blanding av fargestoffer clarkia grasiøsBildet viser en blanding av grasiøse Clarkia -farger. Fargen, så vel som høyden på stammen, avhenger av sortens egenskaper. Stammen er oppreist og når ofte 90 cm. I begynnelsen av august er den dekket med mange store blomster. For å forhindre skade på planter under vanning, luke eller kraftig regn, er det bundet til trestøtter. Støtter er installert rundt omkretsen av blomsterbedet, og en ledning eller tynt tau trekkes mellom dem i to rader. Denne konstruksjonen er tilstrekkelig for å holde den tynne stammen oppreist og forhindre skade på plantene..

Hvordan samle frø

samling av frø av clarkia grasiøsMange sommerboere sår clarke bare en gang. Deretter reproduserer den ved selvsåing. Etter utseendet av fortykkede frøplanter gjenstår det bare å tynne dem ut. Hvordan samle frø fra clarke for dyrking av frøplanter, og er det mulig?

Under blomstring velges den mest frodige planten og blomstene bindes med gasbind. En måned senere får boksene en brun farge. Nå kan du kutte dem av. De oppsamlede frøene tørkes godt på et papirhåndkle og lagres..

salg av frø av clarkia grasiøsClarkia grasiøst vil effektivt dekorere ethvert personlig tomt. Utvalget av nyanser av denne delikate blomsten lar deg lage luksuriøse komposisjoner. Å plante clarkia og påfølgende omsorg for det vil ikke forårsake problemer selv for nybegynnere. Fruktbar jord, rettidig vanning, losning, samt gunstig vær bidrar til dyrking av et frodig teppe.

Opplevelsen av å vokse grasiøs clarkia – video

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil