15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi dyrker asketreet som brenner busk på nettstedet vårt og følger reglene for omsorg for en uvanlig plante

vi vokser en ask som brenner busk Ash Burning bush eller diktamnus er en sjelden og eksotisk plante med et uvanlig navn og spektakulært utseende. Vi dyrker asketreet Burning bush i våre blomsterbed med den største oppmerksomhet og omsorg, fordi denne planten kan forårsake alvorlige brannskader. Vi er klare til å tåle en slik fare, for med riktig omsorg reagerer dictamnus med luksuriøs, frodig blomstring.

Hovedtrekk ved Burning Bush

trekk ved den brennende busken Den hvite asken ble populært kalt Burning Bush, siden den har evnen til å antennes fra en brakt brannkilde. Samtidig brenner ikke selve blomsten, flammen skader den ikke..

Denne funksjonen skyldes ikke plantens overnaturlige “karakter”, men den enorme mengden essensielle oljer i sammensetningen. Av samme grunn forårsaker asketre alvorlige brannskader ved berøring..asketre i naturen

Hovedtrekkene til asketreet:

 1. Planten tilhører stauder opp til 80-120 cm høye, som i vekstprosessen skaper tette kratt.
 2. Asketreet har et stort, kraftig og forgrenet rotsystem..
 3. Stilkene er oppreist, med en tett og tett kant.
 4. Uparrede blader, mørkegrønne i fargen, som minner utad om aske – dette ble navnet på kulturen.
 5. Blomsterstanden til den brennende busken er rød, rosa eller snøhvit i fargen, med en behagelig sitrusaroma. Bloom varer til midten eller slutten av juli.
 6. Etter slutten av blomstringen på asketreets stilker dannes frukt – “bokser” med en stjerneformet form, som inneholder frø.

Yasenets Burning bush kjennetegnes ved sin høye motstandsdyktighet mot værforandringer, noe som er krevende for jordens kvalitet og estetiske appell. Dette sikret populariteten til dictamnus innen landskapsdesign..

Å dyrke et asketre Brennende busk

vi vokser en ask som brenner buskNår du dyrker askebrennende busk, er det ingen strenge krav til valg av jord. Under naturlige forhold vokser planten lett i områder med steinete eller leirete jord, med en minimum mengde fuktighet og næringsstoffer..

Ask tåler ikke myrlendt jord, høy luftfuktighet og overdreven vanning.

De mest frodige og livlige blomstene leveres av kalkholdige eller alkaliske jordarter. For dyrking av asketrær Burning bush, er det best å velge områder som er jevnt opplyst, med lett skygge..

Vokser fra frø

Brennende buskfrøÅ dyrke dictamnus fra frø regnes som den enkleste og mest effektive måten å planteformere på. Såing av et asketre kan utføres i april eller september. For plantearbeid er det best å velge en varm, men overskyet dag – i varmt vær vil frøene ikke slå rot.

Det er best å bruke nyhøstede frø til dyrking av asketrær. Ved bruk av fjorårets frø kan unge frøplanter dukke opp fra dem først etter 10-12 måneder, det vil si oftest neste år.

så askefrø

Asketeknikk Brennende busk:

 • grave opp jorda;
 • forberede tynne grøfter eller vanlige plantehull;
 • så frø;
 • vanne sengene rikelig og dryss med et lag jord.

Etter såing må sengene vannes regelmessig til spirer dukker opp, hvoretter rikelig vanning stopper.

frøplanterSørg for å ro askespirene med våren, og la en avstand på minst 15-25 cm være mellom dem. Transplanter overflødige spirer, som tykkere sengene merkbart, separat. Etter 3 år kan unge askebusker Burning bush transplanteres til et blomsterbed eller et annet permanent sted.

Askepleie

befruktningÅ plante og ta vare på askebrenningen er ikke spesielt vanskelig. Planten er svært motstandsdyktig mot varme og tåler perfekt sommertørke, uten at det krever hyppig og rikelig vanning. Det eneste unntaket er blomstringsfasen, som falt i en periode med langvarig tørke..

Askebrennende busk vokser godt på dårlig jord, uten befruktning, men på rik jord gir en mer frodig og langvarig blomstring. Dictamnus tolererer ikke nøytral jord, derfor er det nødvendig å opprettholde et høyt nivå av alkalier.

For dette blir alkaliserende bandasjer introdusert – best i april eller mai, en gang i året..

Gjødsel påføres 3 år etter planting, men hvis jorden er veldig dårlig, 2 år etter såing.

vanningAsh Burning Bush trenger ikke å løsne jorden, men en plante som er utsatt for rask vekst krever systematisk beskjæring og dannelse av en busk. Beskjæring av dictamnus kan utføres både høst og vår. Den optimale perioden regnes som slutten av mars eller begynnelsen av april, og om høsten – perioden før begynnelsen av den første frosten..

frostbestandig planteAsh Burning Bush er svært frostbestandig, så det er ikke nødvendig å forberede planten for vintersesongen. Diktamnus tåler skarpe temperaturendringer og frost godt uten ekstra ly.

Sykdommer og skadedyr

Diktamnus er ekstremt sjelden utsatt for sykdommer og “angrep” av insekt skadedyr. Råtning av rotsystemet, som oftest skyldes overdreven vanning, regnes som et vanlig problem. Det er nødvendig å redusere fuktigheten til planten – dette vil gjenopprette veksten..

Sikkerhetstiltak

vi dyrker en ask som brenner busk på stedetNår du dyrker den brennende busken og tar vare på planten, må du huske på sikkerhetstiltak, ellers kan smertefulle forbrenninger på huden ikke unngås. I noen tilfeller kan planten forårsake en sterk allergisk reaksjon, ledsaget av feber, hudutslett og rødhet, generell svakhet.

Grunnleggende sikkerhetstiltak:

 • ikke lukte askeblomster;
 • berør anlegget bare med tunge vernehansker;
 • vask hendene og ansiktet grundig etter arbeid med aske.

Ash Burning Bush er en uvanlig og veldig spektakulær plante som vil dekorere hagen med frodig og lys blomstring. Når du planter og tar vare på dictamnus, må du huske om de giftige egenskapene og observere sikkerhetstiltak. Dette vil hjelpe deg å nyte de flotte blomstene på asketreet uten å skade helsen din..

Vi dyrker et asketreet uforbrent busk på nettstedet vårt – video

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil