15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ukomplisert planting og enkel stell av hasselrype i det åpne feltet

hasselrype på sommerhuset deres Å plante hasselrype og omsorg i det åpne feltet krever ikke spesielle ferdigheter, så hver gartner kan selvstendig takle denne oppgaven. Det er nok bare å kjenne til funksjonene til disse plantene, samt å gi de mest gunstige betingelsene for deres vekst..

Rypeblomster og deres varianter

gul keiserlig hasselrype Rype, eller i folket i paradisetreet, ligner en palmeplante. Det er en flerårig blomst med en spesifikk duft som skremmer vekk små dyr som mus, føflekker og spiss. Hazel grouses regnes som en primrose i hager, blomster av mange varianter dukker opp tidlig på våren. Blomstringsperioden er i gjennomsnitt 20 dager. Å plante hasselrype i åpen mark utføres om høsten, omsorg for blomster ligner på omsorg for liljer.

Varianter av hasselrype:

 1. Rype er sjakk. Denne sorten er den mest populære blant gartnere på grunn av sin lyse farge og upretensiøsitet. Plantehøyden når 30-35 cm, blomstene er rike lilla med et rutemønster.hasselrype
 2. Rype er keiserlig. Royal sort, som regnes som den mest fremtredende representanten. Plantehøyden vil brenne opptil 1 m.De lyse rødoransje blomstene er mye større i diameter enn andre representanter for denne blomsten.keiserlig hasselrype
 3. Rype russ. Den presenterte sorten er for tiden oppført i den røde boken. Plantehøyde ikke mer enn 40 cm, lyse sjokoladeblomster. I sitt naturlige miljø finnes russisk hasselrype i fjellområder eller på steppesletten.hasselrype russisk
 4. Rype persisk. Den vokser utelukkende i varme strøk. Plantehøyden kan nå 1,2 m. Opptil 30 lilla blomster kan være plassert på stammen.hasselrype

Planter hasselrype blomster

plante hasselrype løkMange gartnere lurer på når det er å foretrekke å plante hasselrype utendørs. Det antas at begynnelsen av høsten er den gunstigste tiden for å plante blomster. Når du velger et sted, må det huskes at planter elsker sollys; et sted med delvis skygge vil bare være akseptabelt for noen arter. Dybden for hver blomst er individuell, den skal være 3 ganger størrelsen på pæren.

planteskjema for hasselrypeÅ plante hasselrype i det åpne bakken og ta vare på dem i Moskva -regionen skiller seg fra å ta vare på planter sør i landet vårt når det gjelder dybden på plantingen av løkene og mengden vanning. Dette skyldes forskjellen i klima, i vintersesongen i Moskva -regionen kan det være alvorlig frost, og om sommeren kan det komme mye nedbør. Derfor bør du ikke stole på alle anbefalinger uten å ta hensyn til de lokale klimaforholdene. Det er tillatt å bruke kull til tørking av jord og som gjødsel..

keiserlige hasselrypeÅ plante hasselrype i det åpne bakken om våren er bare tillatt for sent blomstrende planter. Landingen skjer som følger:

 1. Forbered en blomstbrønn som ikke blir for våt. Ofte tilsettes grov sand i hullet, noe som bidrar til å bli kvitt overflødig fuktighet.
 2. Planter må tørkes på forhånd.
 3. Pærene er pent plassert sidelengs i forberedt jord, selv små skader kan føre til forfall.
 4. Hullet er lett drysset med sand.

Plantepleie

hasselrype i et blomsterbedÅ plante hasselrype på det åpne feltet innebærer ikke spesiell forsiktighet. Det er viktig å huske følgende vedlikeholdsregler, som gjelder for mange farger:

 1. Planter bør fuktes minst 2 ganger i måneden, siden tørr jord er skadelig for blomster..
 2. Etter blomstring, ofte denne gangen faller i juli, er det nødvendig å kutte den delen av planten som er på overflaten av jorden helt..
 3. Plantefôring utføres to ganger i sesongen.

Om vinteren med lite snø må planten dekkes i tillegg for å forhindre at løkene fryser. Grangrener eller siv er perfekte for dette..

Gjødsel

hasselrypeÅ plante hasselrype og ta vare på dem i det åpne feltet i blomstringsperioder innebærer gjødsling med gjødsel. Blomstrende planter bør mates med tørr kompleksgjødsel, kombinert med humus. Det er nok å spre den resulterende massen rundt omkretsen av stedet og hell deretter vann etter det.

I den kalde årstiden er det viktig å tilsette mineraler som kalium og superfosfat til vanlig gjødsel. Gjødsling utføres på vanlig måte.

Sykdommer

fantastisk hasselrypeDisse plantene krever spesiell fuktighet; med upassende omsorg kan pærene begynne å råtne. For å eliminere denne sykdommen, bør du forsiktig grave planten ut av bakken og behandle de råtne løkene med en svak løsning av mangan. Etter denne prosedyren er det nødvendig å tørke planten helt og deretter plante dem igjen i bakken..

Spesiell omsorg er nødvendig for keiserlige hasselryper i det åpne feltet. Ofte blomstrer planten ikke på lenge, problemet kan ligge i utilstrekkelig dybde i jorda, noe som fører til frysing av løkene..

Fra planting til blomstring – video

Previous Post
Ingefær under graviditet og amming
Next Post
Tehnologii populare de altoire pentru pomi fructiferi
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org