15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan forhindre anthuriumsykdommer

Anthurium er syk Innendørsblomstene som folk fra fjerne land serverer er vakre, men de er slaver som ble plassert i en trang potte og et annet klima. Kan en plante trives under forhold som er fremmed for den? Bare etterligning av det innfødte klimaet lar deg få en sunn, vakker blomst. Ved den minste avvik fra normale betingelser for internering, oppstår anthuriumsykdommer. Ved de første endringene i busketypen er det nødvendig å analysere forvaringsbetingelsene.

Sykdommer av anthurium hjemme

En sunn blomst fengsler med sin skjønnhet. Tilstanden til planten kan plutselig endre seg. Enhver sykdom oppstår av årsaker:

 • manglende overholdelse av kravene til landbruksteknologi;
 • Smittsomme sykdommer;
 • insekt skadedyr som kommer inn fra utsiden.

Rotrot Dessuten er den første av disse årsakene alltid tilstede. En svekket plante kan ta imot bakterier og bakterier. Manglende overholdelse av karantene og hygiene kan føre til reproduksjon av skadedyr. For ikke å få problemer med behandlingen, må du overholde vilkårene for å holde kjæledyrene dine. Sykdommer av anthurium på bildet viser tapet av plantens dekorativitet. Se på bildet av Tradescantia!

Det er mennesker som i utgangspunktet ikke holder dyr og blomster i boligkvarteret. De mener dyrehagen og vedlikehold innendørs er vold mot dyreliv. En bukett med friske blomster er uakseptabelt for dem, man kan ikke glede seg over det ødelagte livet, selv om planter.

Se også artikkelen: myrtle flower home care photo!

Tørre flekker på bladene av anthuriumIkke-smittsomme plantesykdommer er forbundet med utseendet på flekker på bladene, misfarging eller veksthemming. Noen ganger blir brune flekker eller mugg på plantens hals synlig. Hva skal jeg gjøre hvis flekker vises på anthurium? Av deformasjonens natur kan du lære mye:

 1. Hvis mørke flekker vises på bladene av anthurium, som gradvis ekspanderer, er det kaldt. De samme flekkene kan vises fra solbrenthet når sommersolen kommer i direkte kontakt med blader..
 2. Årsaken til flekker kan være vanning med ustabilt vann eller vann med økt hardhet. Hvis det dannes skala på tekannen over tid, er dette et tegn på stivhet. Før vanning må slikt vann forsvares lenge eller passeres gjennom et mykningsfilter. En annen måte, hovedsakelig for landlige områder med hardt vann fra brønner, er ufullstendig frysing av vann i en tank. I dette tilfellet vil isen ha et lavere saltinnhold enn det gjenværende vannet..
 3. Andre fysiologiske årsaker til utseendet på mørke flekker og tørking av platen fra kanten kan være trekk og lave temperaturer om vinteren. Rikelig vanning ledsages også av et signal om mørke prikker på bladene. Hva skal jeg gjøre hvis flekker vises på anthurium? Fjern provoserende årsaker og vent tålmodig på resultatene.
 4. Gule eller bleke blader av planter eller flekker i denne fargen indikerer at det ikke er nok lys til anthurium. I tillegg kan dette være et signal om at røttene er syke og ikke gir næring til planten..
 5. Den generelle blekheten på bladene signaliserer mangel på ernæring. Det samme indikeres av fraværet eller svak vekst av planten, fraværet av blomstring. Hvis planten har blitt transplantert nylig, trenger den fôring. Noen ganger er det bedre å transplantere planten. Forbered samtidig ønsket sammensetning av underlaget eller kjøp ferdig jord. Desinfeksjon av jord og plantepotte er nødvendig.
 6. Hvis vanningsregimet brytes og anthuriums røtter har råtnet, vil dette påvirke gulning og tørking av bladene, den brune halsen på anthurium, muligens mugg. Anlegget trenger akutt gjenoppliving. I dette tilfellet må alle berørte deler fjernes og sårene må drysses med et antiseptisk, knust kull, kanelpulver eller treaske..

Anthuriumblader blir gule med feil vanning og planterotsykdomSykdommer på bladene av anthurium på bildet viser karakteristisk skade, men ofte er det nødvendig med hjelp fra spesialister for å bestemme sykdommen nøyaktig. Utkast er skadelig for planten. Dette er spesielt farlig om vinteren. Utilstrekkelig fuktighet i luften rundt er svaret på spørsmålet om hvorfor bladene på anthurium tørker. På den annen side kan blader dø av naturlig på grunn av aldring. Hvis bladene er krøllet sammen i et rør, fjerner du anthurium dypt inn i rommet, lyset er for sterkt, han lukket øynene.

Smittsomme sykdommer i anthurium inkluderer problemer forårsaket av innføring av sporer og mikrober i blomstens kropp. Forskjellen mellom disse sykdommene er at de kan ødelegge hele hjemmets grønne verden, hvis den ikke blir behandlet. Sporer overføres og multipliseres raskt under trange forhold.

Anthurium påvirkes av sporer og mikroberDe grunnleggende årsakene til sykdom avhenger av dyrkeren. Den medbragte skyten, hentet fra en syk plante, kan allerede ha virus, som det ikke er effektive midler for ennå. De påvirker det vaskulære systemet. Og infeksjonen kan overføres gjennom et skittent verktøy eller insekter. Det ervervede anlegget må være i karantene i to uker, isolert fra andre planter. Og bare da gå inn i den generelle komposisjonen.

Kjøpt eller uavhengig kompilert jordblanding bør varmebehandles, søles med varmt sterkt kaliumpermanganat, du må legge til knust kull, langtidsvirkende stoff “Glyokladin” fra råte. Det vil beskytte røttene mot sen rødme, fusarium og lignende sykdommer. Kompetent omsorg for anthurium – barrieresykdommer.

Bakteriell lesjonSykdommer som overføres til anthurium fra det ytre miljøet kan være:

 • septoria;
 • antrakose;
 • fusarium visning;
 • rust.

Septoria -årsaken, Septoria -soppen, sprer seg i en fuktig og varm atmosfære. De karakteristiske brune flekkene med en gul kant på bladene signaliserer anthuriumsykdom. Bladet tørker; ved vanning beveger sporene seg til andre deler av planten. Planten vil dø hvis den ikke blir behandlet i tide med kobberholdige soppdrepende midler..

Antrakose er en veldig vanlig sykdom som kalles pulverisert mugg. Sykdommen er forårsaket av soppen Colletorichum. Spredningen av denne sykdommen vil føre til rask tørking av blader, stilker og rotsystem. Antrakose begynner på bladbladene, utseendet av brune flekker med svarte prikker i midten. Dette er kontrovers. De spres og spirer når de er fuktet, og denne hendelsen er avgjørende for atriet..

Syke blader tørkes med en soppdrepende løsningAtriumpleie for septoriasykdom består i å redusere vanning og sprøyting med tillegg av kobber fungicider. Jordsmonnet behandles med Abiga-Peak. Hvis planten ikke kan kureres, bør den ødelegges ved brenning. Den keramiske gryten må kalsineres godt. Retter som ikke kan brennes, ødelegges.

Hvis planten er infisert med rust, vil oransje løse pads på bladene være synlige. En slik plante bør tørkes med en soppdrepende løsning, men ikke sprayes for ikke å infisere friske blader. Syke infiserte blader brennes best.

Den sunne delen av planten kan brukes til plantingFusarium visning er en formidabel sykdom av anthurium hjemme. Det påvirker alle planter, påvirker rotsystemet og bladene. Tegnene er den plutselige visningen av hele busken. De første tegnene kan være unaturlig bøyning av peduncles, sterk og rask gulning av løvet. Kobberpreparater, jordbehandling med glyokladin er egnet for kampen. Den beste måten ville være å vaske planten av alle jordpartikler, suge den i en svak foundationol for litt, kutte av de berørte delene og legge den i en ny tallerken. Gammel jord og planteavfall må ødelegges.

Skadedyr av Anthurium

Skadedyr fra AnthuriumInsekter som er vanlige på blomster i hjemmet inkluderer:

 • bladlus;
 • trips;
 • skjold;
 • edderkoppmidd;
 • rotnematoder.

De suger alle saften fra planten og fratar den ernæring. Samtidig kan tegn på tilstedeværelse av skadedyr bli funnet under hygieneprosedyrer som regelmessig utføres med god forsiktighet..

Vi dyrker sunne anthuriums – video

Previous Post
101 pientä tatuointisuunnitelmaa tytöille
Next Post
Antracnoza cu căpșuni este o boală de carantină periculoasă