15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Er det mulig å holde peperomia i huset: plantearter og tilhørende tegn

Fortell meg, er det mulig å holde peperomia hjemme? Denne blomsten ble gitt til meg av en venn “for flaks”, og sa at nå vil det aldri bli noen krangler i familien vår. Naboen, som så en busk med runde blader og hengende kvister, protesterte umiddelbart på at det var en liana, og de kunne ikke dyrkes i rommet. Hvem skal tro?

er det mulig å holde peperomia i huset De fleste av oss velger stueplanter for sitt blomstrende eller elegante dekorative utseende. Imidlertid er det også slike blomsteroppdrettere som lytter til folkemeldinger og aldri vil kjøpe en blomst som ifølge overtro bringer trøbbel. Ta peperomia, en nydelig plante med vakre blader. Er det mulig å holde peperomia hjemme, hva slags kultur er det, og hvilke tegn er forbundet med det?

Hva er peperomia

peperomia sløvbladet Oftest selges stumpbladet peperomia som et husplante. Den tilhører paprika -familien og vokser i en kompakt busk, hvis høyde ikke overstiger 25 cm. I ung alder er skuddene oppreist, men til slutt hengende. Hovedfordelen med planten er bladene: store, tette, kjøttfulle. De er avrundede, dype grønne og dekket med en blank glans. Med god pleie om våren slipper busken en peduncle, som en plantain, men den har ikke mye dekorativ effekt.

Dette er imidlertid langt fra den eneste kulturtypen, og det er enda flere fargerike planter. De kan være busk eller rikelig, variert, underdimensjonert og til og med med originale rynkede blader.. Av de andre varianter av peperomia (og det er mer enn 1000 av dem), finnes følgende hjemme:

  1. Fra store arter med lange hengende skudd: peperomia klatring, krypende, pereskyely.peperomia klatring
  2. Buskformer med korte kvister eller tett løvroset: skrumpet peperomia; vannmelon; magnolia-blad.peperomia krympet
  3. Stunted og upretensiøs saftig peperomias: Ferreira, Graveolens, longish.ferreira peperomia

Er det mulig å holde peperomia hjemme: folkeskilt om en blomst

Det er umiddelbart verdt å merke seg om plantens gunstige egenskaper. Føler du en interessant aroma når du tørker støv fra de kjøttfulle bladene? Denne lukten vil hjelpe til med å lindre hodepine. Peperomia renser også luften i huset for giftstoffer og ødelegger patogene mikrober. Det er ikke overraskende at planten anbefales å plasseres i rommet til de som nylig har hatt en sykdom. Det hjelper kroppen til å komme seg raskere..

Peperomia blader er utstyrt med en annen egenskap (allerede fra det overnaturlige riket). De absorberer negativ energi, produserer den til en positiv og gir den sjenerøst til eierne. Videre er slike evner utstyrt med varianter med runde eller ovale blader, samt som har en spiss bladplate.

peperomia med runde bladerPeperomia kalles populært “kjærlighetens blomst” for sin velvillige natur. Og undervisningen i Feng Shui gir den bare positive kvaliteter.. Så, søte busker:

  • hjelp til å forbedre relasjoner, unngå skandaler og krangler;
  • gjøre husstandsmedlemmer mer tolerante og mer ømme overfor hverandre;
  • stimulere beslutningstaking og endring av livssituasjon.

Dermed er det til og med ingen tvil om at peperomia er en ideell plante for hjemmet, spesielt for familien. Hun vil bare bringe glede, kjærlighet og fred til personlige forhold..

Hvilke egenskaper lærer Feng Shui peperomia – video

Previous Post
Agurk ansiktsmaske hjemme – fordelene og resultatene av påføring
Next Post
Proverka
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org