15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Derbennik Blash – enkelhet og eleganse i blomsterbedet ditt

Fortell oss hva Blush Loosestalk er. Jeg kjøpte en busk på markedet av en gammel kvinne, jeg syntes bare synd på henne. Men bestemoren forsikret meg om at jeg ikke ville angre. Når det vokser, vil det være et veldig vakkert blekrosa teppe, og til og med små blomster, men det er mange av dem. Generelt “kjøpte jeg det”, men jeg glemte å spørre hvor høy busken blir og hvordan jeg skal ta vare på den. Jeg har ledig plass i den fremre hagen, men det er en liten innsjø i nærheten. Ikke alle blomstene mine liker det her, men loosestrifen vil vokse ved vannet?

loosestrife rødme Hvis du liker enkelhet og streber etter å bevare naturligheten i et blomsterbed så mye som mulig, plant en Blush Loose. Det skiller seg ikke ut i spesielle dekorative kvaliteter. Mot den edle strenge skjønnheten til hageroser og den nydelige blomstring av dahliaer, mister små løsslukkerblomsterstand. Imidlertid er det en spesiell, mild sjarm i dem. Kanskje det er en sjenert rosa farge, eller kanskje takket være utstoppede lys – blomsterstilker, finnes denne planten i økende grad i hager. Igjen, i motsetning til roser, har loosestrifen en upretensiøs karakter. Han er ikke kresen når det gjelder omsorg, han er ikke redd for vinter og våt jord.

Loosestrifen er kjent som “gråtende gress”. Med overflødig fuktighet i jorda blir planten kvitt den og skiller ut væske. Vanndråper renner nedover bladene og ligner tårer.

Derbennik Blash – variasjonsbeskrivelse

loosestrife blomst Blush er en av varianter av willow loosestrife som ofte kan finnes på elvebredder eller våte enger. Det er en upretensiøs flerårig, en av de høyeste variantene. Buskens høyde kan nå 1,2 m. Den danner en høy stilk, dekket med mange langstrakte blader med en lansettformet bladplate. Rotsystemet er godt utviklet og krypende, men overfladisk. Dessuten, med alderen, blir de gamle røttene grove, og du vil ganske enkelt ikke kunne trekke ut busken med hendene..

I vår-sommerperioden er løvet til loosestrife grønt, med høstens ankomst blir det rødt.

På begynnelsen av sommeren produserer busken en høy peduncle, tett dekket med små, stjernelignende, lyserøde blomster. Et tett utstoppet øre stiger over blomsterbedet som et lys. I en gruppeplanting er det bare fordeler med blomstring av loosestrife, noe som skaper et helt rosa hav av slike lys. De erstatter hverandre, og blomstringen varer til høsten.

I tillegg til sine dekorative egenskaper, er loosestrife også en utmerket honningplante. Det blir ofte sådd i nærheten av et bigård for å få en nesten gjennomsiktig duftende honning med en liten tartnote..

Voksende og omsorg for en løsestrid i hagen

loosestrife i et blomsterbedEnkelheten og den subtile skjønnheten i kulturen er ikke alle fordelene. Loosestrifen kan overleve på hvilken som helst jord og hvor som helst. Men for at blomstringen skal være rikelig og langvarig, er det nødvendig å finne et solfylt sted for det, helst ved vannet. Frø kan sås for frøplanter i mars eller direkte i åpen mark i mai..

Blush loosestrife omsorg er minimal:

  1. Gitt plantens fuktighetselskende natur, må den om sommeren vannes regelmessig vannes.
  2. For ikke å danne en skorpe, anbefales det å løsne bakken etter hver vanning..
  3. Ugress luker vil gi plantingsplass for utvikling og vekst.
  4. På våren, i begynnelsen av veksten, kan du mate buskene med nitrogen, men uten fanatisme.

I tillegg til frømetoden for forplantning, kan nye busker fås ved stiklinger og dele busken. Det er bedre å ta stiklinger på forsommeren ved å kutte av en gren ved roten. En rotfestet skjæring kan plantes på et permanent sted i begynnelsen av høsten. Men det er ønskelig å dele bare unge busker. Eldre prøver har sterke treaktige røtter som er vanskelige å bryte.

Nyttige egenskaper og dyrking av loosestrife – video

Previous Post
Agurk ansiktsmaske hjemme – fordelene og resultatene av påføring
Next Post
Proverka
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org