15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvor vokser prinsens bær og hva er det?

En gang, mens de besøkte slektninger, oppdaget de en nyhet for seg selv. Vi ble behandlet på små, men veldig velduftende og søte bær. Først trodde jeg at det bare var en liten bringebær, og ble veldig overrasket da jeg fant ut at det var en prinsesse. Vi forlot hjemmet og tok med oss ​​et par busker. Og selv om de alle ble vant, forsvant de snart. Fortell oss hva det er og hvor vokser prinsens bær? Sannsynligvis likte planten ikke vårt sørlige klima, fordi vi tok det med fra den nordlige regionen. Jeg vil gjerne vite mer om prinsessen, og er det noen sjanser til å vokse henne på våre steder.

der prinsens bær vokser Tror du at bringebær vokser bare i de varme områdene våre? Men naturen ble unnfanget slik at innbyggerne på nordlige breddegrader kunne glede seg over dette bæret. Riktignok ser det annerledes ut der, og det kalles annerledes. Knyazhenika eller arktisk bringebær er en av de deiligste delikatesser, nesten ukjent for innbyggerne i varme regioner. Oppdretterne sto imidlertid ikke til side og glemte ikke dette frostbestandige bæret. I dag kan du allerede finne hybridsorter som er tilpasset dyrking i den varmere delen av landet. Hvordan ser prinsens bær ut og hvor vokser den??

Beskrivelse av anlegget

prinsessebusk Prinsessens utseende kombinerer flere kulturer samtidig. De utskårne lysegrønne bladene med trippelplater ser ut som crimson, og om høsten får de en vakker, rød rød rødhet. Men prinsessens vekst fulgte ikke med bringebærene: maksimal høyde på buskene er 50 cm. Krympende tynne røtter går langt ned i jorden, kryper i forskjellige retninger og slipper rotskudd som bringebær.

Bringebærsmak nytes også av prinsessebær med søt fruktkjøtt, men med en uvanlig smak av ananas eller karamell. Men i størrelse og form ligner de mer på multebær, men bare røde..

blomstrende prinsessePrinsessen har en veldig vakker blomstring. Store mørkerosa blomsterstander begynner å blomstre på forsommeren. Busker blomstrer i mer enn en måned, mens de binder bær samtidig. Mens noen modnes, vises andre bare i form av knopper. Derfor er prinsessen preget av en langvarig høst, fra august til slutten av september..

På grunn av sin nordlige karakter, i et kjølig klima, er modningen av prinsessen mer jevn. Ved høye temperaturer kan bærene tørke ut før de modnes..

Hvor vokser prinsens bær?

hvor vokser prinsessen oppI sin naturlige, ville form vokser denne prinsessen på den nordlige halvkule. Dette er kule tundraer, våt sump og skog. Med andre ord foretrekker denne avlingen et kjølig klima, lett eller delvis skygge, men tilstrekkelig mengde fuktighet i jorda. Men hybridsortene oppnådd ved å krysse prinsessen med bringebær, er i stand til å vokse og bære frukt på varmere breddegrader. Samtidig beholder de frostmotstanden til prinsessen, men mange når størrelsen på bær, som for bringebær..

Etter å ha bestemt deg for å starte en prinsesse på nettstedet ditt, må du kontrollere at betingelsene oppfyller kravene hennes, nemlig:

  1. Det er bedre å fjerne stedet opplyst eller halvskygge, men med fuktig jord.
  2. Jorden skal være næringsrik og løs. Før planting er det verdt å legge sand, humus, aske og litt torv til sengene.
  3. På samme seng er det ønskelig å plante forskjellige varianter for kryssbestøvning.

Avslutningsvis vil jeg legge til: velg hybridsorter av prinsessen. De er mer tilpasset til å vokse under “ikke-innfødte” forhold for planten..

Hva er en prinsesse og hvordan vokse den – video

Previous Post
Agurk ansiktsmaske hjemme – fordelene og resultatene av påføring