15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Billigere og mer effektivt enn på apotek – eggeskall som kilde til kalsium

Eggeskall er veldig interessert som en kilde til kalsium, og nærmere bestemt hvordan og hvor mye du trenger å ta. Min mor ble diagnostisert med osteoporose, og ryggen begynte å gjøre mye vondt. Etter behandling på sykehuset foreskrev legen å regelmessig drikke kalsiumtabletter. Men vi bestemte oss for å bytte det ut med folkemedisiner. Vi lærte at det meste av dette elementet er i skallet. I hvilken form det skal konsumeres, bare spises eller kan tilsettes mat?

eggeskall som kilde til kalsium Vi insisterer på det og vanner deretter våre innendørs blomster, tomater og andre avlinger i hagesenger med denne infusjonen. På samme tid kan eggeskall som kilde til kalsium være gunstig ikke bare for planter, men også for menneskekroppen. Verdien av kalsium kan ikke undervurderes. Alle trenger det for dannelse av sterke bein og tenner, og spiller også en viktig rolle i funksjonen til mange systemer, fra de nervøse til hjertet. Samtidig er den økonomiske siden av saken ikke engang verdt det, fordi det er egg i hvert hjem, det være seg fra deres egne kyllinger eller fra en butikk. Etter å ha forberedt eggerøre, ikke haste med å kaste skallet. Det kan hjelpe deg med å forhindre visse sykdommer eller hjelpe deg med å behandle dem..

Eggeskall som kilde til kalsium – fordelaktige egenskaper

enn sunt eggeskall Av makronæringsstoffene som finnes i tynne skall, er ikke kalsium ledende. Men på den annen side, fra dette kjøkkenavfallet får du en naturlig, uten kjemikalier og andre tilsetningsstoffer, som betyr at:

 • bidrar til å danne sterkt bein og tannvev, og forhindrer også ødeleggelse av mangel på kalsium;
 • styrker nervesystemet;
 • bidrar til å senke blodtrykket;
 • påvirker fordøyelseskanalens arbeid positivt og forhindrer dets svikt;
 • lindrer muskeltonus;
 • regulerer hormonnivået, noe som er viktig for kvinner i overgangsalderen.

I hvilke tilfeller er det vist å ta kalsium i form av et skall

i hvilke tilfeller tas eggeskallFørst og fremst gjelder dette alle situasjoner når det er sykdommer forårsaket av mangel på dette makronæringsstoffet. Og også hvis det absorberes dårlig av kroppen.

Mottak av skallet lar deg gi kroppen fullstendig kalsium, noe som er viktig i nærvær av:

 • rickets;
 • osteoporose;
 • periodontitt;
 • anemi;
 • brudd og skoliose;
 • hudsykdommer;
 • urolithiasis.

Hvordan lage mat og ta eggeskall

hvordan ta eggeskallFor bruk i forebyggende og terapeutiske formål knuses skallet forsiktig. Det resulterende pulveret siktes gjennom en sil for å utelukke inntrengning av store partikler – de kan skade slimhinnen.

For å eliminere risikoen for å pådra seg salmonellose, må eggene kokes først. Eller skjellene fra rå egg er gjennomboret i ovnen. Før makulering fjernes filmen fra den, som er inne.

Det resulterende pulveret tas oralt i kurs, og legger det til salater, supper, te. Den daglige dosen er 1 ts. for voksne må det deles inn i et par triks. Kurset kan gjøres i 10 dager, og deretter samme antall dager pause og gjenta.

Kalsium absorberes godt hvis et slikt pulver blandes med sitronsaft. Du kan også lage kalsiumvann: insister 6 timer i 1 liter vannknust skall av 1 egg. De drikker et glass om dagen.

Lag kalsium fra eggeskall

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară